- 21 Ocak 2013
- 543
- 19
- 318
Kızlar bende ocak 27 de allah izin verrise hayırlısıyla doğumumu gerçekleştireceğim. şu an yeni hamileyim stresten nefes darlığı çekiyorum. Ne önerirsiniz. Doktora gittim allaha şükür bir şey çıkmadı. Stresten dedi. şu mübarek günde ne olur dua edin bana da kurtullam şu illetten.
geçmiş olsun canım. Inşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
izinli oluyor mesela koca gfün telefon açıyorum evi süpürüyorum diyor. eve gidiyorum mutlu mutlu süpürge ortada duruyor şov için ama 3 günlük pislikte. sadece beni susturuyor yalan söyleyerek. beni kandırıyor güya. sonra ben bütün günün yorgunluğuyla bide evi temizliyorum siliyorum kalkıp yardım ediyim tamam özür dilerim bile demiyor. benden özür bile dilemiyorsun dediğimdede sen dile bence diyor. çileden çıkmak üzereyim. tahammül edemiyorum. benim yatmam sana batıyor diyor. neden batsın senin bencil olman bana batıyor benim haftada 1 gün iznim var. içimde can taşıyorum beni ne derece yrduğunu bilmiyorsun diyorum haftada 1 gün iznimde yada akşamlarıda evimin işini yapmaya gayret ediyorum diyorum savunması ben sana ne zaman tişörtüm ütüsüz dedim. diyemezsin zaten böle lüksün yok ama anlamıyor. iznin varsa benden az çalışıyorsan yükümün tamamını al demiyorum bi kısmını al sırtımdan en azından enerjim kalsın banada. ama yok o paşa torunu. ve hep haklı. hiç suçlu olamaz o. ne yapsa da ben ondan özür dilemeliyim. o annesinin karnından çıktığı gbi duruyor. hatasız bi melek yani. çok kırgınım. bu şekilde nasıl geçicek bilmiyorum. tahammül edemiyorum
inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza allah almamızı nasip eder inşallah. Bugün bol bol dua edeceğim. Bu arada hangi şehirdesin. Ben ankaradayım ve şu an iyi bir kadın doğumcu arıyorum. Her şeyimi takip edecek beni anlayacak birazda ucuz olacak, hatta pahalı olmasın yeter. çok mu şey istiyorum:)
istanbul'dayım ve benim de derdim aynı. Iyi bir doktor buldum ama evime çok uzak. Orada doğumu yapamam diye yakın hastanelere bakmaya başladım. Dün birine gittim. Geçen hafta diğer doktorun rahatlıkla gördüğü bebeği göremediğini söyledi. Dünden beri moralim alt üst. Bir daha da gitmeyeceğim oraya. Hakikaten küçükçekmece civarında iyi bir hastane / kadın doğumcu bilen var mı? Dün ucuz hastanede bebek görünmeyince ucuz hayalimden vazgeçtim. şu aşamada moralimi bozmasın, doğru yönlendirsin yeter.
çok zormuş bu işler. Bir de biz hakikaten fazla araştırıyoruz. Bizde çalışan biri var. üç yaşında kızı var. Az önce "benim kesem çok büyük, endişeleniyorum" dedim. O da "kese diye bir şey ilk defa duyuyorum" dedi.
Bilmesek daha rahat olacağız sanki :)
ooo garficim hormonlar tavan yapmış evet sana hak veriyorum
ama sakın sakın sakııın kendini bu kadar strese sokma bırak afedersin evi b.k götürsün
şu an sinir stres yapacak lüksümüz yok bizim
bırak yapmıyosa yapmasın sakın kendini yorma sakın bak lütfen
sonuna kadar haklısın ama önce bebeğini sonra kendini düşün şu an
hem çalşıyosun eğer imkanın varsa bi yardımcı çağır ver parayı madem işine gelmiyor eşinin
şu an en ihtiyacın olan zamanların çünkü
benim eşim de yapmaz iş falan
şu an kanamam olduğu için yatıyorum geçen gün evi süpürüp sildi kan ter içinde kaldı
ne kadar zormuş ne kadar yoruldum sen nası yapıyosun bunları dedi.4 senedir daha yeni anladı yani
sakın öyle sevmiyo etmiyo garip şeyler düşünme
adamların çoğu aynı triplerde
üzülme canımmm
İstanbul'dayım ve benim de derdim aynı. İyi bir doktor buldum ama evime çok uzak. Orada doğumu yapamam diye yakın hastanelere bakmaya başladım. Dün birine gittim. Geçen hafta diğer doktorun rahatlıkla gördüğü bebeği göremediğini söyledi. Dünden beri moralim alt üst. bir daha da gitmeyeceğim oraya. Hakikaten Küçükçekmece civarında iyi bir hastane / kadın doğumcu bilen var mı? Dün ucuz hastanede bebek görünmeyince ucuz hayalimden vazgeçtim. Şu aşamada moralimi bozmasın, doğru yönlendirsin yeter.
Çok zormuş bu işler. Bir de biz hakikaten fazla araştırıyoruz. Bizde çalışan biri var. Üç yaşında kızı var. Az önce "benim kesem çok büyük, endişeleniyorum" dedim. O da "kese diye bir şey ilk defa duyuyorum" dedi.
bilmesek daha rahat olacağız sanki :)
aynen öyle minik kelebek. hormonlarım tavan. ama hakkından gelirim ben onun
merhaba kızlar bende bugün hamıle olduğumu öğrendim değerim 104 çıktı
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
2012 ocak analarından 2014 ocak analarına. Hey gidi heyy
sagol canımmm sizde gelin bırakmayın benı burdaainşallah ocakta doğar bu defa
Biz şimdi yapmaya başlasak seninkine yetişmez ztn cnm bnm. Hahaha
Allah isteyene versin bnmki bana yetiyor
Kızımın süt kardeşleriiii
yetmez olmaz oyle hahahah ben yandım sız de yanın
Hhaha bizide sürükliycen illa peşinden yani
Ben 38 haftayı zor tamamladm ırmakla yapamam tansyonum var bnm kolik bebem var hahaha
Ne biçim süt annesin sen benide yakıyon
Bugün kontrole gittim. Hem gebelik hem yolk kesesi olusmus durumda. Bebegimi gordum diyemicem cunku cok kucuk bisey vardi makine kucuk oldugu icin yakalayamadi. 3 gun sonra tam cikar ama pespese ultrasona sokmayalim 10 gun sonra gel dedi. Haftaya cumartesiye cagirdi. Hersey yolundaymis cok sukur. Kesemizdw buyuyo yavas yavas. Guzel haberler aldikca cok mutlu oluyorum.
benim bebem sanki çokk uzluydu hahahahaha süt kızın tepemde geziyo şimdi nasıl yapıcamkı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?