2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bende ocak 27 de allah izin verrise hayırlısıyla doğumumu gerçekleştireceğim. şu an yeni hamileyim stresten nefes darlığı çekiyorum. Ne önerirsiniz. Doktora gittim allaha şükür bir şey çıkmadı. Stresten dedi. şu mübarek günde ne olur dua edin bana da kurtullam şu illetten.

Geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

geçmiş olsun canım. Inşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza allah almamızı nasip eder inşallah. Bugün bol bol dua edeceğim. Bu arada hangi şehirdesin. Ben ankaradayım ve şu an iyi bir kadın doğumcu arıyorum. Her şeyimi takip edecek beni anlayacak birazda ucuz olacak, hatta pahalı olmasın yeter. çok mu şey istiyorum:)

ooo garficim hormonlar tavan yapmış evet sana hak veriyorum
ama sakın sakın sakııın kendini bu kadar strese sokma bırak afedersin evi b.k götürsün
şu an sinir stres yapacak lüksümüz yok bizim
bırak yapmıyosa yapmasın sakın kendini yorma sakın bak lütfen
sonuna kadar haklısın ama önce bebeğini sonra kendini düşün şu an
hem çalşıyosun eğer imkanın varsa bi yardımcı çağır ver parayı madem işine gelmiyor eşinin
şu an en ihtiyacın olan zamanların çünkü
benim eşim de yapmaz iş falan
şu an kanamam olduğu için yatıyorum geçen gün evi süpürüp sildi kan ter içinde kaldı
ne kadar zormuş ne kadar yoruldum sen nası yapıyosun bunları dedi.4 senedir daha yeni anladı yani
sakın öyle sevmiyo etmiyo garip şeyler düşünme
adamların çoğu aynı triplerde
üzülme canımmm

İstanbul'dayım ve benim de derdim aynı. İyi bir doktor buldum ama evime çok uzak. Orada doğumu yapamam diye yakın hastanelere bakmaya başladım. Dün birine gittim. Geçen hafta diğer doktorun rahatlıkla gördüğü bebeği göremediğini söyledi. Dünden beri moralim alt üst. bir daha da gitmeyeceğim oraya. Hakikaten Küçükçekmece civarında iyi bir hastane / kadın doğumcu bilen var mı? Dün ucuz hastanede bebek görünmeyince ucuz hayalimden vazgeçtim. Şu aşamada moralimi bozmasın, doğru yönlendirsin yeter.

Çok zormuş bu işler. Bir de biz hakikaten fazla araştırıyoruz. Bizde çalışan biri var. Üç yaşında kızı var. Az önce "benim kesem çok büyük, endişeleniyorum" dedim. O da "kese diye bir şey ilk defa duyuyorum" dedi.
bilmesek daha rahat olacağız sanki :)

olsun ya iyi bir doktor bulmuş isen kesinlikle uzak olsada ona git.burdada hiç birşey söylemiyorlar. Hamile olduğumu 4 gün önce öğrnedim 4 gündür hastanendeyiym. Stresten kan vermekten manyak oldum. şimdide nefes darlığı çekiyorum. Canım ya kesinlikle haklısın çok şey bilmek kötü. Sonra kafana bir sürü şey takıyorsun. Keşke annelerimiz gibi rahat olsaydık

aynen öyle minik kelebek. hormonlarım tavan. ama hakkından gelirim ben onun

Arkadaşım korkma makinelere göre değişebiliyo
Arada kaç gün vardı iki muayenenin?Daha 6 haftan bitmemiş eğer görünmüyo olsa bile gayet doğal
hatta 1 hafta önce gören doktor nası görmüş onun makinesi süpersonic olabilir
biz vajinal usg den 6. haftada gördük
içini ferah tut sen

Bugün kontrole gittim. Hem gebelik hem yolk kesesi olusmus durumda. Bebegimi gordum diyemicem cunku cok kucuk bisey vardi makine kucuk oldugu icin yakalayamadi. 3 gun sonra tam cikar ama pespese ultrasona sokmayalim 10 gun sonra gel dedi. Haftaya cumartesiye cagirdi. Hersey yolundaymis cok sukur. Kesemizdw buyuyo yavas yavas. Guzel haberler aldikca cok mutlu oluyorum.

Hayirli olsn ne guzel bende haziran basinda gideyim hepsi gozuksun diyorum

benim bebem sanki çokk uzluydu hahahahaha süt kızın tepemde geziyo şimdi nasıl yapıcamkı:26:

Uslu tabi bnm süt kızım
Senin süt kızının yanında melek kalıyor hahaha
Yaparsın yaparsn birlikte büyüp giderler işte
Eh bi yardımcı şart tabisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…