- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
benimde geliyordu. sonra kadın hamile kalmaya karar verdi. gelmedi bende evde diilim güveneceğim birini bulamıyorum. o abla iyiydi. sabah ben çıkarken geliyordu haftada bir yarım gün siliyordu süpürüyordu arada derin işe giriyordu bi oda halledip gidiyordu. bulsam kocamdan nefret etmicem en azından evim temiz kalcak
Kızlar bende ocak 27 de allah izin verrise hayırlısıyla doğumumu gerçekleştireceğim. şu an yeni hamileyim stresten nefes darlığı çekiyorum. Ne önerirsiniz. Doktora gittim allaha şükür bir şey çıkmadı. Stresten dedi. şu mübarek günde ne olur dua edin bana da kurtullam şu illetten.
Kayınvalidem üstelendi bende de temizlik işini. Geçen hafta sonu geldi, günlerdir temizlik yapıyor. Hormonlardan mıdır nedir, ona da bozulmaya başladım. Eşime "ben daha yeni sildim orayı, niye aynı yeri on kere siliyor" deyip duruyorum. Biraz da fazla titiz. Ama sağolsun, evini bırakıp geldi.
günaydın güzel annişler ve minicik bebişleri hayırlı cumalar diliyorum hepinize
ne olcak benim bu yumurta ve sutle imtihanım bilemiyorum sadace sarısını yiyebiliyorum kızlar umarım işe yarıyodur beyazı çok ceviriyo beni
Valla ben de öyle sanıyordum. Filmlerde erkekler eşlerini yerlerinden kımıldatmazlar ya öyle olacak sandım. Hiç öyle olmadı ama. Yine de eşim anlayışlı benim, gram poşet taşımıyorum, nazlanıyorum biraz :)
Ama işte onlar da şaşkınlar. Biz anca anca kabullenmeye başladık. İlk hafta şaşkınlıktan gönlümüzce sevinemedik bile.
Selam kızlar bende hamileyim Allah izin verirse 07 Ocak 2014 annesi olacağım
senin ilk hamileliğin dimi bende dayanamayıp söylemiştim ama kaybettim.. şimdi de zor duruyorum ama nasip sağlıkla göreyim herşey yolunda gitsin bunu bileyim inşallah ondan sonra öğrenir herkes nasılsaa..................sabırsız değilsin merak etmee senin yaptığın çokk normall
zulahimm günaydın cuman mübarek olsun dün gece sanada dua ettim kuzum.. Zuhall aynı hatayı bende yapmıştım ama sakın söyleme bu sefer çünkü nazar nazar nazar.. Var çünkü nazar diye bişey bekle biraz kimseye söyleme.tabi rabbim bilir ama herkes diyo aslında 4 aydan sonra söylenmeliymiş
canımm benim allah razı olsun..seninde cuman mübarek olsun... Bende senin adını ve aklıma gelen kızların isimlerini geçirerek dua ettim herkes için. Rabbim kabul etsin................ Ailelerin nazarı değmez onlar bizden daha mutlu olurlar ama zaten kendim ister istemez biraz telaşlıyım onları da telaşa sokup sıkılmak istemiyorum.. Inşallah hayırlı güzel haberler alalım sağlıklı olsun söyleriz nasılsa.....ama aile dışında kimseye 4. Aydan önce söylemeyeceğim sanırım bu konuda kararlıyım inşallah...............
bizim pıt pıt pıtımıza kimse sevinmedi bütün teyzelere küseriz ama
aynen bende anneme dayanamam söylerim zaten :) ama iyice tembihle kimseler bilmesin bilmesi gerekenler dışında..
Rabbim sağlıklı sıhatlı doğurmanı nasip etsin inşallah bu arada sen kütahyalı mısın kuzum?
bizim pıt pıt pıtımıza kimse sevinmedi bütün teyzelere küseriz ama
annem ve ikizime söylemek için can atıyorum aslında... Tek bilen var ikizimin güzeller güzeli 7 aylık kızı ceylin prenses.. Onun kulağına söyledimm kardeş geliyo diyeeeBakalım ailelere daha zamanı var herşey sağlıkla gitsin de nasılsa söyleyeceğiz... Ben kütahyalıyım yani kütahya da yaşıyorum.......... Ama melezim ben... Anne boşnak baba arnavut
bende dün bhcg yaptırdım sonuc 489 cıktı sızce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?