- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
tabii cnm öncelik bebeğin şimdi. stres zarar vericekse doktor zaten uyarır. inşallah sorunsuz atlatırız kızlar bu hamilelikleri.
belki de iş yoğunluğu falan daha iyi, ben evde kendimi dinliyorum bi süre sonra uyuyorum zaten :) çalışsam gündüz belki o kadar uykuya düşmem bilemedim şimdi.
ne diyosun yav :26: eşin yardım etmiyo mu hiç ? kızlar yatıp kalkıp halime şükrettim sayenizdevalla 2 gün çok zor geçti resmen bilgisayarın başında uyukluyordum eve git yemek yap sofra topla bulaşık çamaşır inan çok zor
Bende sadece bu sabah kasık ağrısı oldu. Çok korktum ama şimdi bir şey yok. Birkaç kişiden daha duymuştum olabiliyormuş. Karın ağrısı da oluyor zaman zaman.
aslında haklısın mecburen kafanı başka şeylerler yoruyorsunn
valla 2 gün çok zor geçti resmen bilgisayarın başında uyukluyordum eve git yemek yap sofra topla bulaşık çamaşır inan çok zor
Aslında kendimi dinlememem için iyi oluyor iş. Başka bir şeyle meşgul olmasam 24 saat düşünürüm, ne oldu, ne olacak diye. Zaman da geçmez ki evde, 34 hafta var daha :S
Bir açıdan güzel gün hemen geçiyor işlerle uğraşırken düşüncek vaktim kalmıyor:)
3 haftada bir de kadın geliyor evi temizliyor o yüzden ev işide yapmıyorum
yemek de annem yapıyo dolaba koyuyor ondan biraz rahatım eve gidip ayaklarımı uzatıyorum
yemek yedikten sonrada kilit salondan yatak odasına direk :)
ohhh rahatsın sen.... yardımcı kadın mevzusunu düşünmedim henüzz... şimdilik eşim biraz ben idare ediyor gibiyizz..süpürge tuvalet banyo toz alma... ayrıntılı temizlikte cam filan silineceği zaman ihtiyacım olur ama sanırım onda da annem bırakmaz ben yaparım der...............daha aileden kimsenin haberi olmadığı için bizim bir süre daha olmayacak o yüzden kendimiz idare etmeliyizz
Selam kızlar bende hamileyim Allah izin verirse 07 Ocak 2014 annesi olacağım
ben evlendiğim günden beri geliyor bize canım çünkü işle birlikte çok zor oluyordu şimdi ise süper geliyor
cam kapı her yeri siliyor ev hijyen içinde mutlu oluyorum :)
ki bir de bizde de kimse bilmiyor bilmeden böyleler sen düşün bildikten sonra neler olur haftaya herşeyi sağlıklı görsem hemen söylüycem :)
ne diyosun yav :26: eşin yardım etmiyo mu hiç ? kızlar yatıp kalkıp halime şükrettim sayenizde
ben bütün gün yayıla yayıla keyfim gelirse kalkıp bişey yapıyorum, yoksa yatıyorum
bi de yorgunum diye söyleniyorum valla utandım
aslında bu degerler keseyi görür 15 gun beklersende kalbini duyarsın sanıyorum canım gözün aydın canım temizlik içi korkma rabbim korumuştur bende dik yaptırdım diş çektirdim dolgu yaptırdım meraklanma inş. hersey yoludadır
yok yaa nerde gerçi çok kötü değilim olsam yardımcı olur heralde
ben evlendiğim günden beri geliyor bize canım çünkü işle birlikte çok zor oluyordu şimdi ise süper geliyor
cam kapı her yeri siliyor ev hijyen içinde mutlu oluyorum :)
ki bir de bizde de kimse bilmiyor bilmeden böyleler sen düşün bildikten sonra neler olur haftaya herşeyi sağlıklı görsem hemen söylüycem :)
benimde geliyordu. sonra kadın hamile kalmaya karar verdi. gelmedi bende evde diilim güveneceğim birini bulamıyorum. o abla iyiydi. sabah ben çıkarken geliyordu haftada bir yarım gün siliyordu süpürüyordu arada derin işe giriyordu bi oda halledip gidiyordu. bulsam kocamdan nefret etmicem en azından evim temiz kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?