2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ne güzell canım gelirsen tekrar haberleşelimm

senin daha ilk ayların rutin kontrol gerekiyo bir ay sonra gel diyeni ilk kez duydum belkide vardır ama bilmiyorum bende başka bi doktorada görün

günaydın canımm hayırlı cumalar......... aslında genel anlamda olanları söylemiş yani şükür herşey yolunda....... ama insan ister istemez daha fazla şey duymak istiyor açıklasın göstersin diye bekliyor........ 1 ay sonrasına kadar araştırıp bi doktora daha git istersen.. belki çok daha ilgili birini bulursun.. biraz zor dr. konusu çoğu böyle maleseff

Son düzenleme:
senin daha ilk ayların rutin kontrol gerekiyo bir ay sonra gel diyeni ilk kez duydum belkide vardır ama bilmiyorum bende başka bi doktorada görün

sedam kese bebek ve kalp atışı alınınca artık bir ay sonraya gel demeye başlıyor çoğu dr...son aylara yaklaşana kadar ayda bir gel diyo. aslında daha ilgili ve sık olmalı muayeneler... ama onlar için çook normal böyle şeyler =)

doğrudur canım benim doktorum 10 güne bir çağırıyodu ondan dedim ben meraklanırım ya hayatta bekleyemem bir ayy:):):)

doğrudur canım benim doktorum 10 güne bir çağırıyodu ondan dedim ben meraklanırım ya hayatta bekleyemem bir ayy:):):)

İlk zamanlar öyle işte bende gidiyorum sık sık ... bende meraklanırım ama aslında sakin olabilmek ne güzelll

selam arkadaşlar. az önce hamileliğimin ilk kusmasını yaşadım. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. yıllardır bu günü bekledim ben. her filmde dizide hamile olup kusanlara özendim. şimdi aynısını yaşıyorum. bu günü gösteren allaha sonsuz şükürler olsun.

paylaşmak istedim..

Testi yaptırdığım gece arkadaşlarımı bile aradım. İlk hamileliğim çok heyecan yaptım sorma :) İlk bebeğin için üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasın.

küçük şehirde olunca dr bulması çok zor.kan tahlili sonuçlarınıda 1 ay sonra getir dedi. sadece folibol diye bir ilaç verdi. eşimde son bir kez daha gidelim yine aynı davranırsa değiştiririz diyor. kalp atışını duymadık gördük ben kalp atışlarını duymak için 1ay daha beklemek istemiyorum.bakalım aratırcam artık biraz daha

Testi yaptırdığım gece arkadaşlarımı bile aradım. İlk hamileliğim çok heyecan yaptım sorma :) İlk bebeğin için üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasın.

o heyecan bambaşka........... bende çok heyecanlandım yine öyleyim.......güzel duan için çok sağol canım Allah hiçbirimize yaşatmasın kötü şeyler............bebeklerimize sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallahh

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar...bende 23 ünde kontrole gideceğim. umarım kalp atışını duyarız. 6.cı haftanın sonuna geliyorum o zaman sanırsam.

akışına bırakmak lazım bazı şeyleri kızlar ilk zamanlar ben de çok panikteydim heyecan çoktu ama maazallah sakınan göze çöp batar bu kadar üstüne düşme dedi bir arkadaşım...korktum...bazen ağrım girmediğinde hamileliğimi unutuyorum bile...yapılması gerekenleri yapalım,o sırada heyecan olsun ama uzun sürmesin modundayız eşimle :) kese mi görülecek gördük bikaç gün sürekli fotosuna baktık çerçeveletip evin bi köşesine koyduk...pıtpıt mı duyucaz gittik heyecanla ekrana gömüldük...yeni fotosunu aldık ona da çerçeve yaptık...o gün yolda dönene kadar birbirimize durup durup pıtpıtpıt dedik :) sorularımıza pıtpıtpıt diye cevap verdik doktor bir ay sonra dedi...bir ay sonrasına kadar gene sakiniz...çünkü arkadaşımın o lafını düşünüyorum sürekli korkuyorum tedirgin oluyorum...alıştık da açıkçası sakinliğe

8. haftandamı duydun cnm kalp atışını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…