- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
benim babam da göçmenler bulgaristan göçmeni ama bizim baya akraba var kütahyada o yüzden sordum çok nadir geliyoruz daha bi iki sefer geldim belki bi ihtimal görüşürüz diye dedim karşılaşırIZ belki..
Biz elazığlıyız aslında anne tarafı öyle dedem askerliğe gtmiş elazığa orada kalmış evlenmiş :)
...
günaydın tazecik, çıtır hamişler:))))) nasıl gidiyor hamilelik?
Herkese hayırlı cumalar.
Benim dr ne kesenin kaç mm olduğu ne yolk kesesi hiç birşey söylemedi.
Ilk gittiğimde çok küçük kesenin içinde bir nokta dedi.
2. Gittiğimde yine çok küçük dedi sadece kalp büyüyüp küçüldüğünü gördük.13 mayısda gitmiştim.
1 ay sonra gel dedi. Acaba dr değiştirsem miki?anlamadım.
asıl protein sarısında zaten...meraklanmaa
günaydın tazecik, çıtır hamişler:))))) nasıl gidiyor hamilelik?
herkese hayırlı cumalar.
benim dr ne kesenin kaç mm olduğu ne yolk kesesi hiç birşey söylemedi.
ilk gittiğimde çok küçük kesenin içinde bir nokta dedi.
2. gittiğimde yine çok küçük dedi sadece kalp büyüyüp küçüldüğünü gördük.13 mayısda gitmiştim.
1 ay sonra gel dedi. acaba dr değiştirsem miki?anlamadım.
ne güzell canım gelirsen tekrar haberleşelimm
senin daha ilk ayların rutin kontrol gerekiyo bir ay sonra gel diyeni ilk kez duydum belkide vardır ama bilmiyorum bende başka bi doktorada görün
bizim pıt pıt pıtımıza kimse sevinmedi bütün teyzelere küseriz ama
inşallah canım benimm az kaldı 100 mesaj olmasını özelden yazıcamm:) mail atmak istemedim zaten sürekli girmiyosun sanırım. Ama şu 100 ü bitiriyim bii):)
sedam kese bebek ve kalp atışı alınınca artık bir ay sonraya gel demeye başlıyor çoğu dr...son aylara yaklaşana kadar ayda bir gel diyo. Aslında daha ilgili ve sık olmalı muayeneler... Ama onlar için çook normal böyle şeyler =)
doğrudur canım benim doktorum 10 güne bir çağırıyodu ondan dedim ben meraklanırım ya hayatta bekleyemem bir ayy:):):)
günaydın herkese...... bizim minicik pıt pıt pıt pıt atan bi kalbimiz var artık ...dün akşam dr kontrolumuz vardı bizi üzmedi büyümüşte kalbi atmaya başlamış dr bile şaşırdı maşallah dedi :emir_bebek
maşallah ne kadar erken duymuşsun darısı bize inşallah benim randevum da 22 sinde çok stresliyim inşallah biz de hayırlı haberlerle döneriz.
senin ilk hamileliğin dimi bende dayanamayıp söylemiştim ama kaybettim.. şimdi de zor duruyorum ama nasip sağlıkla göreyim herşey yolunda gitsin bunu bileyim inşallah ondan sonra öğrenir herkes nasılsaa..................sabırsız değilsin merak etmee senin yaptığın çokk normall
günaydın canımm hayırlı cumalar......... aslında genel anlamda olanları söylemiş yani şükür herşey yolunda....... ama insan ister istemez daha fazla şey duymak istiyor açıklasın göstersin diye bekliyor........ 1 ay sonrasına kadar araştırıp bi doktora daha git istersen.. belki çok daha ilgili birini bulursun.. biraz zor dr. konusu çoğu böyle maleseff
senin daha ilk ayların rutin kontrol gerekiyo bir ay sonra gel diyeni ilk kez duydum belkide vardır ama bilmiyorum bende başka bi doktorada görün
Testi yaptırdığım gece arkadaşlarımı bile aradım. İlk hamileliğim çok heyecan yaptım sorma :) İlk bebeğin için üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasın.
günaydın arkadaşlar...bende 23 ünde kontrole gideceğim. umarım kalp atışını duyarız. 6.cı haftanın sonuna geliyorum o zaman sanırsam.
akışına bırakmak lazım bazı şeyleri kızlar ilk zamanlar ben de çok panikteydim heyecan çoktu ama maazallah sakınan göze çöp batar bu kadar üstüne düşme dedi bir arkadaşım...korktum...bazen ağrım girmediğinde hamileliğimi unutuyorum bile...yapılması gerekenleri yapalım,o sırada heyecan olsun ama uzun sürmesin modundayız eşimle :) kese mi görülecek gördük bikaç gün sürekli fotosuna baktık çerçeveletip evin bi köşesine koyduk...pıtpıt mı duyucaz gittik heyecanla ekrana gömüldük...yeni fotosunu aldık ona da çerçeve yaptık...o gün yolda dönene kadar birbirimize durup durup pıtpıtpıt dedik :) sorularımıza pıtpıtpıt diye cevap verdikdoktor bir ay sonra dedi...bir ay sonrasına kadar gene sakiniz...çünkü arkadaşımın o lafını düşünüyorum sürekli korkuyorum tedirgin oluyorum...alıştık da açıkçası sakinliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?