inşallah duyarsın arkadaşım..
ben de unutmak istiyorum hamileliğimi yaaa...ama bulantılar izin vermiyorakışına bırakmak lazım bazı şeyleri kızlar ilk zamanlar ben de çok panikteydim heyecan çoktu ama maazallah sakınan göze çöp batar bu kadar üstüne düşme dedi bir arkadaşım...korktum...bazen ağrım girmediğinde hamileliğimi unutuyorum bile...yapılması gerekenleri yapalım,o sırada heyecan olsun ama uzun sürmesin modundayız eşimle :) kese mi görülecek gördük bikaç gün sürekli fotosuna baktık çerçeveletip evin bi köşesine koyduk...pıtpıt mı duyucaz gittik heyecanla ekrana gömüldük...yeni fotosunu aldık ona da çerçeve yaptık...o gün yolda dönene kadar birbirimize durup durup pıtpıtpıt dedik :) sorularımıza pıtpıtpıt diye cevap verdikdoktor bir ay sonra dedi...bir ay sonrasına kadar gene sakiniz...çünkü arkadaşımın o lafını düşünüyorum sürekli korkuyorum tedirgin oluyorum...alıştık da açıkçası sakinliğe
8. haftandamı duydun cnm kalp atışını?
ben de unutmak istiyorum hamileliğimi yaaa...ama bulantılar izin vermiyor
günaydın herkese...... bizim minicik pıt pıt pıt pıt atan bi kalbimiz var artık ...dün akşam dr kontrolumuz vardı bizi üzmedi büyümüşte kalbi atmaya başlamış dr bile şaşırdı maşallah dedi
evet canım 7+1 gebelik takvimime göre ama doktor kese büyüklüğüne göre 6+3 bu dedi...5-6 gün daha küçükmüş yani gebelik takvimine göre...kız olursa zamanında doğar da erkek olursa ocağa kayar dedigene ikilemdeyiz 2013 doğumlu mu olcak 2014 mü belli değil
6+3 de duyduysan bnde duyabilirim umarım ..tabi ultrasonda kaç haftalık çıkacağı belli değl. ben adete göre hesapladım.. gittiğimde çok ufaktı hafta belirtmedi doktorum bu gidişte konusucam.adet günümde 734 çıkmıştı. bhcg değerım..
ooo çok iyi bir günöncesi 313tü benim de...ayrıca benim geç döllenme olmuş herhalde..ama zaten saçma adetin ilk günü nasıl hamileliğin ilk günü olabilir ki... yumurtlama ve döllenme günü üzerinden hesaplanması gerekmiyo mu? o hesaba göre de yumurtlamam ve döllenmem erken bile :) anlamadım ben bu hesap işini...
geçen hafta öyleydim ben de bulantıya kızmaktan gene aklıma gelmedi...ne bileyim başka şeyler düşündüm hep yediğim bişeyden midem bozulmuş gibi yediklerime dikkat etmeye başladım...ama bebek için dikkatli yemek bambaşka...bilinçaltı çok farklı bişey beynimi kandırmaya çalışıyorum hep
Kızlar hayırlı kandiller nasılsınız?
Yeni anne adaylarını,kese ve kalp atışları görenleri tebrik ediyorum.
Pazartesi günü sabah silinirken kanamam oldu.doktora koştum hemen
Kalp atışları normal ancak kanama alanı göründü ultrasonda.
Bu hafta istirahat verdi raporluyum kaç gündür kıpırdamadan yatıyorum sadece wc ye gidiyorum.
dün 2. progesteron iğnemi oldum doktora gittim herşey yolunda ama riskin var yatmaya devam dedi.
hala akıntım var ama açık kahve bazen sarı
2 düşüğüm var zaten
o yüzden korkuyoruuuuuuum
GÜMÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞ nerdesin kaç gündür seni okuyorum
inşallah iyisindir
ne zamana kadar devam edicek bu akıntılar yaaa
bende anlamıyorum cnm ama işte adete göre hesaplıyorlar..yapıcak bişi yok...benım heralde senden daha erken döllenmiş değere göre..o zaman duyabilirm bu hafta inşaaaaaaalllllllllllllll:)eşimle gidicez çok heyecanlıyım..
Daha önce bi kaybım var ekim 2012 de hamile kaldım söyledik ailelere ve yakın arkadaşlara sonra aralıkta kaybettim,kürtaj olmak zorunda kaldım.. o yüzden bu defa temkinliyimmRabbim sağlıkla kavuşmamı nasip etsinde nasılsa öğrenir aileler bir süre sonra. kalp atışı filan alallım inşallah da ondan sonra söyleriz sanırım
bana biraz erken gidiyosunuz gibi geliyor canım şuan 6. haftanın içindesin...yani 5+... şeklinde.. bitirseydin şu haftayı bari...değerlere göre benden 3 gün önce falan döllenmiş sen de şu 6+0 bile olsa o zaman git derim ben...hayalkırıklığı olmasın...en olmadı benim duyduğum pıtpıt bile çok derinden geldi...bari bunu yaşama o odayı inletin pıtpıtlarla...ben o an kendi kalp atışımı bile duydum :)
ahh canım seni çok iyi anlıyorum bende kasım da kaybettim ilk bebeğimihoş bebek bile olamadı boş gebelik yaşadım maalesef ki
ben hiç bilmezdim sanırdım ki hamile kaldın tamam doğurursun meğer ki hiç bir şey bu kadar toz pembe değilmiş yaşadım öğrendim
şimdi allah kısmet ederse kalp atışını duyup ikili testi yaptırıp ondan sonra söylemeyi düşünüyorum hatta bana kalsa 3 ay söylemiyim
öyle korkuyorum
allah kimseye yaşatmasın böyle acı
sana da çok geçmiş olsun canım benim bebeğimin 6+2 ye kadar gelişimi vardı sonra durdu kalp atışı alamadık kürtaj oldum 8+3 de... sağlıklı değilmiş demek ki diye düşündüm ama acısı büyük oluyor Rabbim beterinden korusun... bizlere de bi daha yaşatmasın............kimseye yaşatmasın sağlıkla herkesin bebeğine kavuşmasını nasip etsin canımm inşallah...
geçti gitti diyoruz ve kendimizi üzmüyoruz artık bak bebeklerimiz bizimle ve içimizde yaşama mücadelesi veriyorlar onları böyle olumsuzluklarla üzmeyelim:)
bu sefer her şey güzel olacak ocakda sağlıkla alıcaz kucağımıza minnoşlarımızı :)
Ben evde idrar testi yaptım çift çizgi çıkınca özel hastaneye gittim. Gebelik için kan tahlili yaptırıcam dedim. Sizmi istiyorsunuz doktorunuzmu istiyor dediler. Ben istiyorum dedim. Kendi isteği ile kan testi yapılacak diye kayıt açtılar. 1,5 saat sonra aldım sonucu. Sonrasında kendi doktoruma randevu alıp o sonuçla ona gittim.
Ben 4+2 günlükken gördüm keseyi. Beta Hcg 1600 civarıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?