hanımlar saglık ocagından arandınız mı?bugün beni aradılar...takibe baslayalım gelin dediler...gitmesem nolurki..zaten hastaneye gidiyorum...
ya kızlar bişey sormak istiyorum, irkilmeyle, korkup sıçramayla bebek düşmez di mi ? düşse de kanama falan olur heralde anlarım yani bişey olduğunu ?
merak etme hiçç bişey olmaz allahın izniyleee....
sıkı sıkı tutunuyodur annesinee....
kızlar bir şey sormak istiyorum?
kahve çay içiyomusunuz ?
ya inşallah ya dün geceden beri uyku uyumadım, dalmışım, oturduğum odanın kapısı kapalıydı eşim arkamdan gelip birden kapıyı açınca bi sıçradım, oturduğum koltuktan havalandım resmen. kafayı yiyorum dünden beri bişey oldu mu diyeannemi arayıp sordum, sen iyice bozdun kafayı diyo
kahve çay içiyomusunuz ?
kahve çay içiyomusunuz ?
sağol ya çok sevindim içim rahatladı biraz :)
kolay mı öyleee....
etten duvarın içindee o şimdii..
Ben çay da içiyorum form çay da. Hamilelikten sonra çok fena kabızlık çektim. Form bitki çaylarıyla rahatladım şimdi biraz. Zararı yoktur herhalde limonlu bitki çayı sonuçta.
ben çay içiyorum günde bi küçük kupa gibi ama kahve içmiyorum :26:
Bu gün Dr gittim ama kese gözükmedi yarın için bir test saha istedi dış gebelik olup olmadığını anlayacakmış....
Hayırlısı artık...
nerdeee...çay hastası biriydim.şu an görmeye tahammülüm yok
sen kaç haftalıkken gittin canım benden bi progesteronla betahcg istedi 2 saat sonra alıcam çok merak ediyorum sonucuBu gün Dr gittim ama kese gözükmedi yarın için bir test saha istedi dış gebelik olup olmadığını anlayacakmış....
Hayırlısı artık...
Ben çay da içiyorum form çay da. Hamilelikten sonra çok fena kabızlık çektim. Form bitki çaylarıyla rahatladım şimdi biraz. Zararı yoktur herhalde limonlu bitki çayı sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?