2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bhcg değerim 65 çıkınca çok umutlandım, ama sağlık ocağındaki doktor daha adetime 4 gün var deyince şaşırdı. 20 Mayıs'a randevu aldım kadın doğumdan, bi de uzman biri baksın, zaten 19 Mayıs da 'bat'ım. Biraz bekleyebilsem herşey anlaşılcak ama. Çok sabırsızım çoooook kızlar dua edin nolur (

hanımlar saglık ocagından arandınız mı?bugün beni aradılar...takibe baslayalım gelin dediler...gitmesem nolurki..zaten hastaneye gidiyorum...

canım sağlık ocağına gitmem lazım zaten aşıların filan olucak sağlık ocağında yapıyolar onuda bebek doğduğunda aynı şekilde ... hastaneye düzenli gidersin sağlk ocağınada iki üç aya bir uğrarsın maksat kaydın olsun

ya kızlar bişey sormak istiyorum, irkilmeyle, korkup sıçramayla bebek düşmez di mi ? düşse de kanama falan olur heralde anlarım yani bişey olduğunu ?

ahhhhh kadın milletii ne kadarda aceleciyizz....
herşeyi oluruna bıraksak ne güzelde sorunsuz gelişecek herseyy...
bebeğimizi daha çok çok küçükken biliyoruz hissetmeye çalışıyoruzz...
ona çok fazla anlamlar yüklüyoruz...
sonra kaybedincede yıkılıyoruzz...
eskiden adeti 2 ay kadar gecikmeden kimse hamile olduğunu düşünmezmişş...
boş gebelik veya kimyasal gebelik oluşmuşsada hiç bilmeden olup geçermişş...
bunları kimseye değil kendime sölüyorum bir yerde de...
rabbim herşeyinn en güzelini enn doğrusunu bilir şüphesizz..
tevekküldenn acizim/iz....

ya kızlar bişey sormak istiyorum, irkilmeyle, korkup sıçramayla bebek düşmez di mi ? düşse de kanama falan olur heralde anlarım yani bişey olduğunu ?

merak etme hiçç bişey olmaz allahın izniyleee....
sıkı sıkı tutunuyodur annesinee....

merak etme hiçç bişey olmaz allahın izniyleee....
sıkı sıkı tutunuyodur annesinee....

ya inşallah ya dün geceden beri uyku uyumadım, dalmışım, oturduğum odanın kapısı kapalıydı eşim arkamdan gelip birden kapıyı açınca bi sıçradım, oturduğum koltuktan havalandım resmen. kafayı yiyorum dünden beri bişey oldu mu diye annemi arayıp sordum, sen iyice bozdun kafayı diyo

kolay mı öyleee....
etten duvarın içindee o şimdii..

Bu gün Dr gittim ama kese gözükmedi yarın için bir test saha istedi dış gebelik olup olmadığını anlayacakmış....

Hayırlısı artık...

kolay mı öyleee....
etten duvarın içindee o şimdii..
sağol ya çok sevindim içim rahatladı biraz :)
bi de adama söylendim, gelirken uzaktan ben geliyorum diye bağır haber ver bundan sonra diye

Ben çay da içiyorum form çay da. Hamilelikten sonra çok fena kabızlık çektim. Form bitki çaylarıyla rahatladım şimdi biraz. Zararı yoktur herhalde limonlu bitki çayı sonuçta.

cnm bitki çayı içme
hangisi bilmiyorum da bazıları tehlikeliymiş hamilelikte
bi bak istersen netten hamilelikte bitki çayları diye

Merhaba arkadaşlar

umarım hepiniz iyisinizdir.
ben malesef kötü bir durum yaşadım Allah'ım kimseye yaşatmasın sizi ve meleklerinizi korusun.

Geçen hafta perşembe günü kontrolüm olmadığı halde lekelenmeler yüzünden doktora gittim.doktoru beklerken beta hcg baktırdım
gerek yok dediler.olsun bakalım dedim 5252 çıktı değerim.gayet iyi katlayarak artıyordu.
doktor geldi lekelenme gayet normal 4 kadından 1 inde olabilir dedi.p.tesi günü kontrolün o gün gel dedi.bende bakın şimdi dedim.e hadi gelmişken bakalım dedi.baktı keseyi göremedi.Alttan bakalımmı dedi zararı olmazmı dedim hayır dedi bakın dedim baktı ya bozulmuş gebelik yada dış gebelik dedi.Dopler testi ypalım mı dedi yapın dedim yaptılar dış gebelik dedi sağ yumurtalıkta kese var büyüyor değerler iyi ama rahime ulaşamamış.rapor yazdı hemen ileri bir merkeze git sakın böyle gezme iç kanama başlayabilir dedi.İleri merkez neresi dedim bakırköy devlet ama kimse memnun kalmıyor.kanuniye git dedi.riskli bir durum ne yapılacak dedim ameliyat dedi acil belki tüpünde alınması gerekebilir dedi.çok üzüldüm çok ağladım kesin dış gebelikmi dedim %95 dedi %5 bile yetti umuda.
kanuniye gitmedim özele gittim hemen yatış gerek dedi 2 gün hastanede 1 gün evde hiç kımıldamadan yemeğimi bile yatakta yedim kanama riskine karşı kanser tedavisinde kullanılan iğne yaptı gebelik hücrelerini öldürmek için değer düşerse ameliyat yapmicam dedi ama olmazsa kapalı ameliyatla tüpe kanala dokunmadan almaya çalışırım dedi.iğnenin ağrı yapacağını söyledi bende ısrarla sağımda değil solumda ağrı olduğunu söyledim. p.tesi gittik değer 10.000 olmuş 1 iğne daha halleder ama 3 gün daha bekleyemeyiz dedi.yırtılıp kanama yapma riski yüksek dedi.Aynı gün ameliyat yapıldı.Benim solumda ağrı var dememle ameliyata başlamadan bakmışlar yeniden, soldaymış kese tüpe ve kanala dokunmadan almışlar.Salı günü çıktım hastaneden annemdeydim.dün akşam evime geldim p.tesi kontrol var.eğer değer 1852 deyken alttan bakılsaydı ameliyata falan gerek kalmadan sadece iğneyle halledilebilecek bir durum hem maddi hem manevi bir şekilde uzadı gitti.doktorunuzu iyi seçip kendinizi iyi dinleyin takip edin ama stres ve umutsuzluğa kapılmadan yapın bunu Bu mübarek günlerde Allah hepinizi ve meleklerinizi korusun sağlık versin kucağınıza almayı nasip etsin.Tabi bizim gibi bekleyenlerede sabırla beraber hayırlısıyla sağlıkla evlatlar nasip etsin İnşallah

ankaradaki bayanlarr...

dr tercihlerinizi yazarmısınız lütfenn....
benim iki kızımında dr u tülin dabakoğlu..
yalnız hastane değiştirmiş bayındıra geçmişş...
hamile olduğumu öğrenince aradımm..
bayındırdayım dedi gittikk..
yalnız iyi güzel evimede en yakın hastane aynı zamanda..
fakat muayene ücreti 220 tl...
bu fiyata çok gereksiz olduğunu düşünüyorumm...
kontrolede gidip daha gitmeyi düşünmüyorumm..
aslında dr umu çok seviyorumm..
sonuçta 8 yıllık drum..
ama dediğim gibi gereksiz pahalı bence...
sonuçta diğer çocuklarımında okul taksitleri falan..
bilemiyoruumm çok kararsızımm..
iyi dr bildiğiniz varsa birbirimize tavsiyede bulunalımm...

Bu gün Dr gittim ama kese gözükmedi yarın için bir test saha istedi dış gebelik olup olmadığını anlayacakmış....

Hayırlısı artık...

kaçıncı haftandı cnm ? bazen geç gözükebiliyomuş endişe etme hemen.

Hayırlısı artık...
sen kaç haftalıkken gittin canım benden bi progesteronla betahcg istedi 2 saat sonra alıcam çok merak ediyorum sonucu

Ben çay da içiyorum form çay da. Hamilelikten sonra çok fena kabızlık çektim. Form bitki çaylarıyla rahatladım şimdi biraz. Zararı yoktur herhalde limonlu bitki çayı sonuçta.

bitki çaylarını önermiyolar hamilelikte maydonozu bikaç yeşilliği daha hatırlamıyorum şimdi düşük yapabilir diye çok yemeyin diyolar mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…