2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bu gün Dr gittim ama kese gözükmedi yarın için bir test saha istedi dış gebelik olup olmadığını anlayacakmış....

Hayırlısı artık...

hayırlısı olsun canım aklından kötü düşünceleri sil ve bebeğinle konuş değerin 2 katı olacak ve sneinle birlikte olacak :)

çok açık çay içiyorum ben de kahveyi okadar severim ki burnumda kokusu nasıl canım istiyor nasıl canım istiyor anlatamam

cnm ben kahveyi midem hasta diye içmiyorum bence sen doktoruna sor
kafein zararlı bebeğe ama çok abartman lazım bilmemkaç mg üstüne çıkman lazım
bana dün doktor neler yemem, yememem gerektiğini anlattı hiç çay kahve içme demedi mesela
çayın da kahvenin de bi sınırı var. az da olsa içebliyosun bi fincan falan
cola falan tamamen yasak ama
sen bi doktoruna danış cnm kahve için

Ben çay da içiyorum form çay da. Hamilelikten sonra çok fena kabızlık çektim. Form bitki çaylarıyla rahatladım şimdi biraz. Zararı yoktur herhalde limonlu bitki çayı sonuçta.

canım bitki çaylarına çok dikkat etmelisin içeriklerini bakmanı tavsiye ederim
ben bir tek papatya çayı içiyorum

Bu gün Dr gittim ama kese gözükmedi yarın için bir test saha istedi dış gebelik olup olmadığını anlayacakmış....

Hayırlısı artık...

kaçıncı haftadaydın canım?? yani son adet tarihin kaçtı ve beta en son ne çıktı? bir de vajinal usg mi yapıldı yoksa karından mı bakıldı? üzme kendini erken olabilir bende görmedim henüz ama vajinal baktırmadım önümüzdeki hafta gideceğim betam yükselmiş rahim duvarı bayağı kalınlaşmışş .. bunalr da önemli bunlarla ilgili bişey dedi mi ???

çok geçmiş olsunn...
rabbim bi daha böyle acı yaşatmasınn....

cnm geçmiş olsun dış gebeliği ben de yaşadım, allahtan benim ki kendi kendine düştü ama 1 hafta hastanede yatmıştım ben de
en azından ucuz atlatmışsın sen de yumurtalığına ya da kanalına falan zarar vermemiş anladığım kadarıyla
geçmiş olsun tekrar

beta bu kadar artarken ne kadar şaşırtıc..........ı çok üzüldüm canım Rabbim bir daha yaşatmasın.. çok geçmiş olsunn......

Evet Allah'a şükür bi kaç gün geçse veya p.tesiyi beklesem büyük risk oluşabilirdi.
Sen ne zaman yaşadın dış gebelik yumurtalığa veya kanala zararı oldumu

Ben çay da içiyorum form çay da. Hamilelikten sonra çok fena kabızlık çektim. Form bitki çaylarıyla rahatladım şimdi biraz. Zararı yoktur herhalde limonlu bitki çayı sonuçta.

kabızlığın en güzel ilacı saba aç karnına 3 tane kuru kayısı üstüne bir bardak su çok güzel çalıştırıyor bağırsakları form çaylarıda hamilelikte önerilmiyor

Geçmiş olsun. Kanuniye gitmemekle yine de iyi yapmışsın. Ben bir kez gittim. Aynı odada üç doktor vardı. Kapıdaki bütün kadınlar şikayetçi. "Eve git, bir şey yok" demişler, kadın düşük yapmış. Şikayet edeceğim diyordu. Biri de kalp atışlarını hissetmiyorum, daha önce düşük yaptım, bebek öldüyse beni zehirler diyor. git şikayet et diyorlar. Ultrason cihazları da çok eski. Kimseye tavsiye etmem.

Pek kabızlık için napıyorsunuz kızlar? Form çay baya iyi gelmişti bana, doktoruma sorayım bari.

çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
tez zamanda sağlığına kavuşman ve iyi olman dileğiyle

bana daha önce kahvenin hiç bir faydası yok zaten içme dedi
çay içinde açık olarak 2 bardak içebilirsin demişti

Evet Allah'a şükür bi kaç gün geçse veya p.tesiyi beklesem büyük risk oluşabilirdi.
Sen ne zaman yaşadın dış gebelik yumurtalığa veya kanala zararı oldumu

sol kanalda çok hafif bi tıkanıklık yapmıştı bende
laparoskopi demişti zeynep kamil ben yaptırmak istemedim orda
sonra radyotomda rahim filmi çektirdim 10 sene sonra
rahim filminde bi sıvı veriyolar açıldı hemen cnm
benim 10 sene oldu dış gebelik olalı ama ben hastaneye iki büklüm ölüyorum diye gittim
hamile olduğumu anlamadan çok atlayıp zıplamıştım kendi kendine düşük başlamış zaten
yoksa sonunu düşünemiyorum ben nolurdu patlatsaydı kanalı

amin canım benim duat etmez miyim her daim burdaki herkes aklımda Rabbim en kısa zamanda size de yaşatsın . biz dün akşam duyduk 6.hafta içinde yani vajinal ultrasonda hem gördük hem duyduk benim ki tüp bebek 2. deneme birinci malesef gelişmedi kürtaj. hep aynı dr takibindeydim o yüzden güvenle vajinal ultrason dedi tamam dedim.. iyi kide yaptık .

papatya çayıda içmemeniz lazım ben öyle bilşyorum rahatlatıcı etkisi kasları gevşetiyor rahimi etkiliyor

internette şöyle yazıyor

Hangi Bitki Çayının Ne Faydası Var ?

Ihlamur, zencefil, papatya, rezene, kuşburnu, yeşilçey ve tüm meyve çayları gebelik döneminizde, sizin için çok faydalıdır. Bu yüzden gebeliğiniz boyunca bitki çaylarını günde iki fincana kadar tüketebilirsiniz.

Gebelikte Ihlamur :Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek, grip ve soğuk algınlığına karşı sizi korur. Ihlamurun ödem çözücü etkisi olduğundan, böbreklerinizi yormadan vücudunuzda biriken ödemi indirir.

Gebelikte Papatya Çayı :Sindiriminiz kolaylaştırarak, sizi ruhsal açıdan rahatlatır. Sakinleştirici etkisi bulunur. Uykusuzluk probleminiz varsa, papatya çayı iyi gelecektir.

Gebelikte Rezene Çayı:Bağırsaklarınızda gaz oluşmasını engelleyip, sizi rahatlatır ve sindiriminize zardımcı olur. İştahsızlık probleminize iyi gelir. Ayrıca emzirme döneminizde de süt veriminiz artırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…