canımm herşey öyle çok değişiyor ki benim 4+4 de değerim 2681 çıktı... karından usg ile kesemi göremedik dr. 5000-6000 de göreceğini rahim duvarının kalınlaştğıını büyük olasılıkla rahim içi gebelik olduğunu sıkıntı yapmamamı söyledi. vajinal usg de 1000 in üstünde olunca görünüyr ben yaptırmadım bekleyeceğim haftaya kontrol var yine... sanırım en erken 1 hafta sonra gidersen görme olasılığın var .....inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..
vajinal ultrasonlamı görülemedi. inş gözükür benim kızımda da geçgözükmüştü sanırımm öyle hatırlıyorum kızım 18 aylık bu gebeliğim kazayla oldu
aaaay vajinal yoldanmı? anaaaaam düşüncesi bile korkutuyo beni :18: ben kapsül olarak kullanıyorum.. ayrıca bence bu tedirginlik hiç geçmeyeceken azından benim için...9 ay sürecek...Allah'ım yardımcımız olsun
ben o vajinal jeli sabah akşam kullanıyorum üstelik mecbuurrr... napacan bebek iyi olsun da kaltlanacaann..
hayırlı akşamlar kızlaar
tabikiii...el mahkum olunca her durumda insan tamam diyo...hımmm jel olarak demek aaaay zordur ama :44:
istanbulda oturan varmı kızlar bu arada benım kızım da ocak 2012 de dogucaktı erken dogum yaptım kasım 2011 de dogdu ıns zamanında dogar bu defa
ben beylıkduzundeyıom canm sen neredesın
hımmmm erkenden görmüşsün ne güzel..ben daha bebeği göremedim darısı başıma inş.. azda olsa tedirginim zaten
tam ters istikamet ... ümraniye'de
Ben gectigimiz sali gittim karndam ulttrasonla baktk 4+4 dum gorundu benim ilk de hemen ultrasonda gorulmustu insallah hepimiz hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz arkadaşlarhayır karından baktı ve göremed...benim kızımda 4+5 de görünmüştü ama sata göre 5+5 idi başta geriydi ama sonra sata göre büyüdü ve doğdu çok şükür...
allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş...
şimdi ultrason tarihime baktım. 5+4 de kese bebek gördüm ve kalp atışı duydum canım ben. ama alttan kontrol oluyorum. eğer için tedirginse ben sana kesinlikle öneriyorum. doktorum benim korkularımı giderdi. herhangi bi risk olmadığını anlattı. korkmadan aklımızdaki sorulara cevap bulduk
şimdi ultrason tarihime baktım. 5+4 de kese bebek gördüm ve kalp atışı duydum canım ben. ama alttan kontrol oluyorum. eğer için tedirginse ben sana kesinlikle öneriyorum. doktorum benim korkularımı giderdi. herhangi bi risk olmadığını anlattı. korkmadan aklımızdaki sorulara cevap bulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?