- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Canım sen özelde yaptırdığın için mi o kadar uzun sürdü benimki en fazla 15 dk sürmüştür
Ben 3. aya geldiğimde hiç kilo almamıştım şimdi 10 kilo sınırındayım
ve çok mutsuzum kilo aldım diye
ben de 5.ayda fazla kilo almaya başladım. toplamdaki 7 kilonun 3'ünü bu son 2 haftada aldım.
kızlar yatarken sırt üstü ya da sağa yatmayın. sola yatın diyorlar bu doğrumu. ben iç rahat edemiyorum da.
canım ben hıc sola yatamıyorum eskıden de hıc uayamazdım zaten. kalbım sıkısıyor cunku hep sagıma yatıyorum ya da bı 5 dk sol yatıyorumdur belkı. sırt ustu ya da hep sag......sola cok nadır yatsamda rahatsız oluyroum......
bu arada ben de 3 kilo almısım sımdıye kadar 70le basladık 73.40 cıktım doktorun tartısında....
evet aynıyız bızCanım biz 5. ayda 3 kilo aldık :)))
Ben de bu gün sağlık Ocağı'na gittim 52. 600 olmuşum, takibimi yaptıran ebeye söyledim, kilo almıştınız dedi.. Ona tartıldığımda 49 düm 49 ile hamile kaldım 12.Haftaya kadar kilo almadım 19. Haftada 52 kiloydum bir buçuk haftada yarım kilo almıştım.. Çok değil ama hemşireye bozuldum... O kilo almışsın dedi eee hamileyim yani... Dr da kilo alacaksın diye vitamini bile kesti.. Bir tek kan ilacı kullanıyorum... Zaten magnezyum, balık yağı istememe rağmen gerek yok diyor...tek lafı Beslenmene dikkat et... Bu sağlık camiası da ne korkuyor kilodan, sanki doğumdan sonra onlar verecekler fazlalıklarımızı...
İşte geldik burdayızöğretmenler hala alışamadı evet ders işlemeye başladım ben daha 2. günden fena öğretmenim ben
Kızlar kendim gibi maççı bir kız geliyo. Galatasaray maçını izliyoruz eşimle, futbolcular koştukça, ben heyecanlandıkça kuzum da basıyo tekmeyi içerden
kızlar detaylı ultrasonumuz temız cıktı...cok sukur kı Allahıma olumsuz bır sey cıkmadı ınsallah bundan sonra ve dogduktan sonra da cıkmaz.tartıldım 3 kilo almısım sımdıye kadar oysakı cok da yıyorum:))) detaylı ultrason sıyah beyazdı ben bır sey goremedım zaten radyolog olcum yaptı....renklı degılmıs maalesef...o yuzden bebısımı tam goremedım bazen basını falan gosterdı...her sey normalmıs suyu plesanta falan...sonra kendı doktorumza gırdık o da guzel dedı...4 hafta sonra gel seker yuklemesı ypılcak dedı demek kı 25. haftada olacak.....su an 20+4 um.......tetanozu sordum sen bılırsın ıstersen vurdurmayabılırsın zorunlu degıl dedı...
Sorma çok sinir olur annesi gibiHoşgeldin kızın fanatik olucak şimdiden belli desene
İyi geceler canım bebişine sarıl uyuKizlArrr iyi aksamlarr :)
1 haftadir yine midem felaket, gaz, siskinlik, agribir de bugun ayakkarim zonklamaya basladi ben cok ayakta da durmuyorum, anlamadim niye bu kadar kotu oldu. Burda hala 35 derece, sicaklar bitsin artik dayanmak cok zor
Bugun az yemeyi basardim, bakalim yarin yine tarti bana ne supriz yapacak. İyi geceler hepinizi opuyorum :))
Herkese iyi geceler, yarın sabah 9:30 da ayrıntılıya giricem.. Dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş derler inşallah hayırlısyla sağlıklıdır bebişim
Sorma çok sinir olur annesi gibi
İyi geceler canım bebişine sarıl uyu
Canım inşallah sonuçların güzel çıkar, bebişini de görürsün bol bol, şöyle güzel bir poz da versin size
Herkese iyi geceler kızlar, bugün gelemedim işlenip duruyorum evde okuldan geldiğimden beri, yarın da boş günüm temizlik yapıcam içime temizlik tertip cini kaçtı işe başladığım haftayarın temizlik sonrası görüşürüz, öpüyoruz herkesi iyi geceler size ve bebişlerinize
Canım biz 5. ayda 3 kilo aldık :)))
ben de 3 kilo alarak bu ay 60 kiloya çıktım.çok şaşırdım halbuki çok yemiyorum ama nasıl oldu anlamadımevet aynıyız bız
heyyy teacher leave those kids aloneİşte geldik burdayızöğretmenler hala alışamadı evet ders işlemeye başladım ben daha 2. günden fena öğretmenim ben
Kızlar kendim gibi maççı bir kız geliyo. Galatasaray maçını izliyoruz eşimle, futbolcular koştukça, ben heyecanlandıkça kuzum da basıyo tekmeyi içerden
kızlar detaylı ultrasonumuz temız cıktı...cok sukur kı Allahıma olumsuz bır sey cıkmadı ınsallah bundan sonra ve dogduktan sonra da cıkmaz.tartıldım 3 kilo almısım sımdıye kadar oysakı cok da yıyorum:))) detaylı ultrason sıyah beyazdı ben bır sey goremedım zaten radyolog olcum yaptı....renklı degılmıs maalesef...o yuzden bebısımı tam goremedım bazen basını falan gosterdı...her sey normalmıs suyu plesanta falan...sonra kendı doktorumza gırdık o da guzel dedı...4 hafta sonra gel seker yuklemesı ypılcak dedı demek kı 25. haftada olacak.....su an 20+4 um.......tetanozu sordum sen bılırsın ıstersen vurdurmayabılırsın zorunlu degıl dedı...
Gunaydin anneleerrr!!!
Aysboz insallah guzel haberlerle gelirsin canim.
Engteacher oyle ustten usten yap, su cini esine ver, agir isleri o yapsin :) temizlik malzemesi soluma.
günaydın anneler
çalışan anneler dikkat diyerek başlıyorum. dün ilk dersim 11 deydi. 7.30 da kahvaltı yaptım. 10 gibi kavun yedim. dedim ki öğle arasına kadar beni tutar. dersin ortasında müthiş bi başdönmesi terleme tuvaletim geliyor gibi... şekerimmi düştü tansiyonum mu bilemedim. oturdum çocuklar küp şeker getirdi, ayran içtim filan derken geçti. ama akşama kadar kafamı kaldıramadım yastıktan. aile hekimine gittim, öğünü kesinlikle atlama ve kaliteli şeyler ye dedi. ayrıntılı bir şekilde anlatıyorum ki yaptığım hatalara düşmeyin. insan ters düz oluyo bütün gün. bu aralar şeker yüklemesi yakın olduğu ve kilo aldığım için öğünlerimi kısıyordum. kavun beni idare eder sandım ama daha beter ediyomuş. 2 saate bir bişeyler yemek gerekiyomuş. süt gibi, muz,elma gibi. bundan sonra ne kilolarım ne şeker yüklemesi... zaten şekerim yüksekse her koşulda yüksek çıkacak. sakın öğününüzü azaltmayın.sakın sakın. ben çok üzüldüm bebeğime zarar vericem diye.
bide öğretmen arkadaşlar ben 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum Allah izin verirse izni sonra kullanmak için. siz nasıl planlıyorsunuz izin işini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?