günaydın topidik kız zabaaaan köründe ne işin var ayakta
çok uykum var benim doğum iznine çıksak da uyusak çalışmasak
Günaydın kızlar naponuz bakem anlaşılan hepimiz 5. ayda 3 kilo almışız
ben de 3 kilo alarak bu ay 60 kiloya çıktım.çok şaşırdım halbuki çok yemiyorum ama nasıl oldu anlamadım
oğlan 780 gr olmuş.hadi 200 gr o almış da bana noluyo
bizim oğlan da dün maç izlerken coştu kolbastı oynuyo içerde
ben bi an 2 beşiktaşlının oğlu galatasaraylı olacak diye korktum ama olsun dünkü maç nihayetinde milli bi maç sayılırdı
QUOTE]
haha :)) çocuk sevinmiştir belki galatasaray gol yiyince
dün sabah 70 kilo gösteriyordu tartı, dün ne bulursam lüpletmedim normal öğünlerimi yedim. bugün sabah 69 gösterdi. var bizim tartıda bir tuhaflık galiba.
bu arada sabah 7de kahvaltı yaptım. şu an kurtlar gibi açım. yanımda elma var ama o beni kesmez. tost falan çekiyor canımoff ben yuvarlanacağım en sonunda galiba.
günaydın anneler
çalışan anneler dikkat diyerek başlıyorum. dün ilk dersim 11 deydi. 7.30 da kahvaltı yaptım. 10 gibi kavun yedim. dedim ki öğle arasına kadar beni tutar. dersin ortasında müthiş bi başdönmesi terleme tuvaletim geliyor gibi... şekerimmi düştü tansiyonum mu bilemedim. oturdum çocuklar küp şeker getirdi, ayran içtim filan derken geçti. ama akşama kadar kafamı kaldıramadım yastıktan. aile hekimine gittim, öğünü kesinlikle atlama ve kaliteli şeyler ye dedi. ayrıntılı bir şekilde anlatıyorum ki yaptığım hatalara düşmeyin. insan ters düz oluyo bütün gün. bu aralar şeker yüklemesi yakın olduğu ve kilo aldığım için öğünlerimi kısıyordum. kavun beni idare eder sandım ama daha beter ediyomuş. 2 saate bir bişeyler yemek gerekiyomuş. süt gibi, muz,elma gibi. bundan sonra ne kilolarım ne şeker yüklemesi... zaten şekerim yüksekse her koşulda yüksek çıkacak. sakın öğününüzü azaltmayın.sakın sakın. ben çok üzüldüm bebeğime zarar vericem diye.
bide öğretmen arkadaşlar ben 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum Allah izin verirse izni sonra kullanmak için. siz nasıl planlıyorsunuz izin işini?
Saol canım sabahın 5 inde hortladım yine uyku yok bana, bu arada çok yorma kendini temizlik için lütfen yorgunluğumuzdan bebişlrde çok etkileniyomuş bırak biraz pis kalsın evlerimiz :))
Engteacher oyle ustten usten yap, su cini esine ver, agir isleri o yapsin :) temizlik malzemesi soluma.
günaydın anneler
çalışan anneler dikkat diyerek başlıyorum. dün ilk dersim 11 deydi. 7.30 da kahvaltı yaptım. 10 gibi kavun yedim. dedim ki öğle arasına kadar beni tutar. dersin ortasında müthiş bi başdönmesi terleme tuvaletim geliyor gibi... şekerimmi düştü tansiyonum mu bilemedim. oturdum çocuklar küp şeker getirdi, ayran içtim filan derken geçti. ama akşama kadar kafamı kaldıramadım yastıktan. aile hekimine gittim, öğünü kesinlikle atlama ve kaliteli şeyler ye dedi. ayrıntılı bir şekilde anlatıyorum ki yaptığım hatalara düşmeyin. insan ters düz oluyo bütün gün. bu aralar şeker yüklemesi yakın olduğu ve kilo aldığım için öğünlerimi kısıyordum. kavun beni idare eder sandım ama daha beter ediyomuş. 2 saate bir bişeyler yemek gerekiyomuş. süt gibi, muz,elma gibi. bundan sonra ne kilolarım ne şeker yüklemesi... zaten şekerim yüksekse her koşulda yüksek çıkacak. sakın öğününüzü azaltmayın.sakın sakın. ben çok üzüldüm bebeğime zarar vericem diye.
bide öğretmen arkadaşlar ben 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum Allah izin verirse izni sonra kullanmak için. siz nasıl planlıyorsunuz izin işini?
heyyy teacher leave those kids alone
çocukları az rahat bırak çok fenasın yaa bi alışsınlar
ama yok yaa sen başla en önemlisi ingilizce dersi,gerisi boşonu öğrensinler de hayatları kurtulsun evlatların valla.
bizim oğlan da dün maç izlerken coştu kolbastı oynuyo içerde
ben bi an 2 beşiktaşlının oğlu galatasaraylı olacak diye korktum ama olsun dünkü maç nihayetinde milli bi maç sayılırdı
Geçen sene ben abartıp yemek pilav falan götürüyodum kaloriferin üstünde mis gibi ısınıyoduGünaydın kızlar....öğünler konusunda evet kesınlıkle atlamamalıyız ben de gecıstırınce cok kotu oluyorum acıkınca hem basım da cok fecı agrıyor ve tum gun gecmıyor ben okula gıttıgımde bır tenefus elmai bır tenefus de cevız fındık badem ve uzum karısımım var ondan yemegı dusunuyırum ogleyın de okulda hazır yemek yerıne evden ekmek arası goturcem gecen sene de oyle yapıyordum.... ama bu ıkı gun sabahları dersım yok evden yemegımı yeyıp cıkıyorum meyvem sutum her seyım
geçmiş olsun canım. meyve ile ceviz badem veya 2-3 tane grisini yiyebilirsin. sanırım kan şekerinin düşmesini engelliyor. tek başına meyve beni de tutmuyor.
evet canım her ay kan veriyorum ben de ama düzeliyor ilaçlaCanım gittim bugün doktoda. Kan verdim. T3 ve T4 değerlerim normal çıktı. Euthyrox 25 mg verdi. Haftaiçi hergün sabah aç karnına 1 tane. Cumarteai ve pazar sabah aç karnına 2 şer tane kullan dedi. Doğuma kadar her ay tekrarlanacakmış testler. Doğumla beraber ilacı bırakıcaz dedi.
Valla yalnız değilsin tatlım
doktorcum ilk aylarda sende bi gariplik var diyordu , miden bulanmadı 13 hafta geçti hala hiç kilo almadın diye
bende diyordum kesin hamile değilim o zaman ben
ama ramazan geçer geçmez lıkır lıkır geldiler, yerleştiler bünyeme
geçen gün bir gecede göğüslerimin bile çatladığını gördüm
ağlaya ağlaya mahvoldum
yaparlarsa ne güzel olur faydalı bi iş yapmış olurlar..dede nine paketi
kızlar günaydın güne güzel bir haberle başladım, inşallah sonucu alınır ama tabi tereddütüm var. haberde kayınvalide diyor ama kayınvalidem zaten vefat etmiş ve benim annem bakacak bebeğe, hatta bunun için bidahaki ay annemlerin alt kata taşınıcaz. öğretmenim ama 8-5 çalışıyorum ve işyerim şehrin bir ucunda annemlerin ev bir ucunda... sizce anneyi de kapsar mı? olursa çok sevinirim doğrusu, anneme destek olur. haber şu;
...........................................................
Çalışmaları süren pakete göre torununu sinemaya ve tiyatroya götüren dedenin biletini devlet karşılayacak, çocuğunu bakıcı yerine kayınvalidesine bırakana destek sağlanacak.
YAŞ 70 İŞ BİTMİŞ DÖNEMİ KAPANIYOR
Çalışan kadına çok çocuk destek paketinin ardından, yaşlı nüfusa teşvik paketi de hazırlanıyor. Yaşlı nüfusu sosyal ortama çekmeyi ve aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan destek paketi ile dede ve nineler daha aktif hale gelecek. Torununu sinema ve tiyatroya götüren dedenin biletinin devlet tarafından karşılanması gibi yöntemler üzerinde çalışılıyor. Kalkınma Bakanlığının koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda üzerinde durulan bir başka model ise aile bağlarının da güçlendirilmesi. Örneğin çocuğunu bakıcısına değil de kayınvalidesine bırakana destek sağlanması gibi bir model geliştirilecek. Bu kapsamda farklı ülke modelleri de incelenecek. 10. Kalkınma Planında yer alan çalışma kapsamında yaşlılarla ilgili özel ihtisas komisyonu kurulması öngörülüyor. Söz konusu destek modelleri komisyonun çalışmasının ardından kesinlik kazanacak.
dede nine paketi
kızlar günaydın güne güzel bir haberle başladım, inşallah sonucu alınır ama tabi tereddütüm var. haberde kayınvalide diyor ama kayınvalidem zaten vefat etmiş ve benim annem bakacak bebeğe, hatta bunun için bidahaki ay annemlerin alt kata taşınıcaz. öğretmenim ama 8-5 çalışıyorum ve işyerim şehrin bir ucunda annemlerin ev bir ucunda... sizce anneyi de kapsar mı? olursa çok sevinirim doğrusu, anneme destek olur. haber şu;
...........................................................
Çalışmaları süren pakete göre torununu sinemaya ve tiyatroya götüren dedenin biletini devlet karşılayacak, çocuğunu bakıcı yerine kayınvalidesine bırakana destek sağlanacak.
YAŞ 70 İŞ BİTMİŞ DÖNEMİ KAPANIYOR
Çalışan kadına çok çocuk destek paketinin ardından, yaşlı nüfusa teşvik paketi de hazırlanıyor. Yaşlı nüfusu sosyal ortama çekmeyi ve aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan destek paketi ile dede ve nineler daha aktif hale gelecek. Torununu sinema ve tiyatroya götüren dedenin biletinin devlet tarafından karşılanması gibi yöntemler üzerinde çalışılıyor. Kalkınma Bakanlığının koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda üzerinde durulan bir başka model ise aile bağlarının da güçlendirilmesi. Örneğin çocuğunu bakıcısına değil de kayınvalidesine bırakana destek sağlanması gibi bir model geliştirilecek. Bu kapsamda farklı ülke modelleri de incelenecek. 10. Kalkınma Planında yer alan çalışma kapsamında yaşlılarla ilgili özel ihtisas komisyonu kurulması öngörülüyor. Söz konusu destek modelleri komisyonun çalışmasının ardından kesinlik kazanacak.
bence hiç iyi bir şey değil..Bir bebeğe annesinden güzel kimse bakamaz.....Bunu yapacaklarını doğum iznini uzatabilirlerdi 18 hafta olacağına 1 sene izin olsun en güzeli.....16 haftayı 18 haftaya cıkarıp göz boyuyorlar.... onu daha fazla arttırsalar daha hayırlı bır ıs olurdu.....
Valla yalnız değilsin tatlım
doktorcum ilk aylarda sende bi gariplik var diyordu , miden bulanmadı 13 hafta geçti hala hiç kilo almadın diye
bende diyordum kesin hamile değilim o zaman ben
ama ramazan geçer geçmez lıkır lıkır geldiler, yerleştiler bünyeme
geçen gün bir gecede göğüslerimin bile çatladığını gördüm
ağlaya ağlaya mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?