aynı hastanede tanıdık ortopedi doktoru var, en iyisi bu hafta sonu ben ona gideyim. zaten park yatakla ilgili birşeyler de sormak istiyordum :)
plates için daha önce yapıyorsan hamilelikte faydası olduğunu okumuştum. ben en son 3 sene önce yaptım, yoga iyi geliyormuş ama.
sen de mi sezeryan olacaksın? ben de daha önce ameliyat olduğum için mecburen sezeryan. doğumdan sonra da 2 ay karın hareketi yapmak yasak bize :S
sana sonuna kadar katılıyorum. bunun için bişeyler yapılmalı diyorsan fikir verirsen destek olur eminim herkes. millet 3 ağaç için sokağa dökülüyor ama çocuğa gelince 6 ay olsa diyip duruyoruz da kimse birşey yapmıyor. mail kampanyası, ya da başka birşey bile yok bildiğim kadarıyla. karşı taraftaysa işverenlerin engel yapıcı bisürü çalışmaları var. dede nine paketi olur esnek çalışma olur herneyse bişeyler yapılıyor. eskiden bu da yoktu. yetersiz mi? yetersiz evet ama bişeyler olsun demekle olmuyor bişeyler yapmalı ki bişeyler olsun, ne yapıyoruz?
Canım ya ben bir de ev taşıyacağım haftaya...bu hafta boya olacak offfffff((((
ben de 3 defa kalkıyorum tuvalate öyle de bi sıkışmış oluyorum ki kalkarken kaçacak nerdeyse
senin tartı 5 kilo fazla gösteriyo canım sen takma kafana
bende bu aralar hamur işi sever oldum az yiyorum frenliyorum kendimi
bizim oğlan real madridli olacak bence
topçu olacak benim oğlum
ay ne güzel bişey valla bakmak istemeyen k.validelere de bi teşvik olur bence
canım ben emekli sandığına bağlıyım ondan mı bilmiyorum açıkçası ama bizde şu şekilde;
maaşımı işyerim bana ödemeye devam ediyor.iznim bitince de sigorta parayı toplu yatırıyor.
ben onu işyerime geri ödüyorum.
dediğim gibi ssk-emekli sandığı farkı mıdır hiç bilmiyorum.
bende de oluyo canım
ama çok uzun sürüyorsa doktoruna bi danış yine de
rahim bağları gerilmeye devam ettiği için ağrılarımız normalmiş
bikaç hafta önce acillik olduğumda doktor söylemişti.
Selamlar hepinize!
Beş buçukta ayrıntılıya gidiyorum bugün. İnşallah iyi haberler alırız :18: endişeliyim biraz.
Canım ya biz yumurtlamadan bu yana aynı gidiyoruz baksana diğer topikte az mızmızlanmadık:)) ben yıllar önce karnımdan bi ameliyat geçirdim o yüzden normal doğum yapamazmışım
Nuraycım doktor iç damakta sanki bir sorun yok gibi, bir şey göremedim dedi.. Yani yarık yan taraftaymış, dudakta kesin yarık var belki sert damakta da yarık olabilir dedi, net konuşmadı açıkçası, ortada yarık yok, olsa daha ciddi problemler olabilirmiş öyle söyledi.. iki hafta sonra tekrar dopplere gidicem ama başka bir doktora da mı gitsek diyoruz. Belki daha ayrıntılı yapabilecek alanında daha iyi olan bir uzman bulabilirim, bilmiyorumSenin bahsettiğin doktor hangisi? 3 gün önce bebeğim 460 gr dı o zaman 21+5 tim. İnşallah kilosu dediğin gibi iyi olur da hemencecik sağlığına kavuşur bebeğim.
herkese merhabalar. ben de ocak annesiyim kısmet olursa. bu siteyi bulduğum için çok mutluyum. umarım güzel paylaşımlar yaparız hep beraber. hepinize sağlıklı ve rahat bir hamilelik diliyorum.
Aramıza hoşgeldinemin ol burda hiçbir kitapta ya da sitede bulamayacağın kadar işine yarar bilgi bulacaksın, tabi bir de arkadaşlık :)
Canım ya ben bir de ev taşıyacağım haftaya...bu hafta boya olacak offfffff((((
yahu ben hala bebek arabasında karar veremedim. dümdüz yatan bir model isiyorum, en son baktığım johnson marka olan sanırım dümdüz yatmıyordu. yollarda marketlerde her yerde çocuk arabalarını gözlemliyorum, düz yatması önemli bence.
birde bu pusetler gerekli midir acaba yaa? zaten arabamız var heryere arabayla gidecez, ikincisi kışın doğacak 3 ay benle evde olur, sonrasında annem bakacak ve annemle aynı sitede oturuyoruz. yaza doğruda o pusetin içine sığmayacak zaten.
karar veremiyorum.
Canım ben bi avm de gördüm pierre cardin ps807 travel sistem diye bi model kırmızı renkte. Tam yatıyodu hatta markanın en çok satan modeli dediler
ben de 3 defa kalkıyorum tuvalate öyle de bi sıkışmış oluyorum ki kalkarken kaçacak nerdeyse
senin tartı 5 kilo fazla gösteriyo canım sen takma kafana
bende bu aralar hamur işi sever oldum az yiyorum frenliyorum kendimi
bizim oğlan real madridli olacak bence
topçu olacak benim oğlum
ay ne güzel bişey valla bakmak istemeyen k.validelere de bi teşvik olur bence
canım ben emekli sandığına bağlıyım ondan mı bilmiyorum açıkçası ama bizde şu şekilde;
maaşımı işyerim bana ödemeye devam ediyor.iznim bitince de sigorta parayı toplu yatırıyor.
ben onu işyerime geri ödüyorum.
dediğim gibi ssk-emekli sandığı farkı mıdır hiç bilmiyorum.
bende de oluyo canım
ama çok uzun sürüyorsa doktoruna bi danış yine de
rahim bağları gerilmeye devam ettiği için ağrılarımız normalmiş
bikaç hafta önce acillik olduğumda doktor söylemişti.
yahu ben hala bebek arabasında karar veremedim. dümdüz yatan bir model isiyorum, en son baktığım johnson marka olan sanırım dümdüz yatmıyordu. yollarda marketlerde her yerde çocuk arabalarını gözlemliyorum, düz yatması önemli bence.
birde bu pusetler gerekli midir acaba yaa? zaten arabamız var heryere arabayla gidecez, ikincisi kışın doğacak 3 ay benle evde olur, sonrasında annem bakacak ve annemle aynı sitede oturuyoruz. yaza doğruda o pusetin içine sığmayacak zaten.
karar veremiyorum.
baktım şimdi netten ama buda 3 tekerleklilerden, ben 3 teker istemiyorum hareketli bebekler bunlarda arabayla beraber devriliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?