bize kuzenim kendi çocuğunun arabasını verdi.graco marka ve dümdüz yatıyor.gracolara bir bak istersen
Sana katılıyorum. Üç tane çocuk doğur demeyi biliyorlar, bebeklerinizi 2 yıl emzirin demeyi biliyorlar ama çalışan anneye 6 ayı çok görüyorlar. Ne oldu izne, iki hafta oldu, şahsen ben kendimi aptal yerine konmuş hissettim aylarca 6 ay diye diye dolaştılar. Bebeklerimizi inşallah 6 ay emzirebiliriz((
sana sonuna kadar katılıyorum. bunun için bişeyler yapılmalı diyorsan fikir verirsen destek olur eminim herkes. millet 3 ağaç için sokağa dökülüyor ama çocuğa gelince 6 ay olsa diyip duruyoruz da kimse birşey yapmıyor. mail kampanyası, ya da başka birşey bile yok bildiğim kadarıyla. karşı taraftaysa işverenlerin engel yapıcı bisürü çalışmaları var. dede nine paketi olur esnek çalışma olur herneyse bişeyler yapılıyor. eskiden bu da yoktu. yetersiz mi? yetersiz evet ama bişeyler olsun demekle olmuyor bişeyler yapmalı ki bişeyler olsun, ne yapıyoruz?
tomurcuk zaten ben de aynı şeyi diyorum, çocukların o kadar değeri mi yok derken az önceki soruma 6 ay izin olsun dedenine paketi neymiş diyene cvp yazmıştım. bakıver. yetersizlikten şikayet eden birine eylemsizlikten şikayet etmiştim ben de. o olsun bu olsun diyeceğimize bişeyler yapalım önerin varsa demiştim. çünkü ben paketle ilgili soru sorunca, bu yetmez diyorsak ki yetmez... bunu diyenlerin bir araya gelmesi lazım değil mi? onu diyen naptıku sonuç yok diyelim. ağlamayana meme yok katılıyorum. ben 6 ay iznin kapitalist düzen ve baskı unsuru çevrelerce engellendiğini ve olmayacağını tahmin ettiğimi söyledim ve o çevreler kadar bişey yapmazsak zaten olmaz.
evet gene diyorum nine dede paketi de neymiş!!!! buna da şükür mü diyelim!!!Gençleri hayatlarından bezdir nineleri dedeleri sosyalleştir???????
herneyse ben 6 ay iznin zor olduğunu düşünüyorum paket için birşeyler bilen/yapan var mı? nedir bu dede nine paketi artı 69aya kadar esnek çalışma vs deniyor bilgisi olan var mı?
Ben de bir iki kez tuvalete kalkıyorum. Son aylarda yatmadan altımızı bağlayalım bence
slm kızlar bugün biraz canım sıkıldı çamaşırımda 2 damla siyah leke vardı öğleden sonra gördüm o zamandan beri bir şey gelmedi silince falanda bir şey yok 3 gündür biraz fazla yorulmuştum bugünde okula giderken geç kalıyoruz diye çok hızlı yürüdüm ondan mı oldu bilmiyorum inşallah bir daha görmem şu an takipteyim bakalım
slm kızlar bugün biraz canım sıkıldı çamaşırımda 2 damla siyah leke vardı öğleden sonra gördüm o zamandan beri bir şey gelmedi silince falanda bir şey yok 3 gündür biraz fazla yorulmuştum bugünde okula giderken geç kalıyoruz diye çok hızlı yürüdüm ondan mı oldu bilmiyorum inşallah bir daha görmem şu an takipteyim bakalım
Kızlarrrrrrrr kimse yok bu aksam nerdesınız? bu arada dun gordugum bı magazada idilbaby nın urunlerı vardı? bu urunlerden alan var mı kalıtelı mı nasıldır? cok fazla cesıt vardı. pahalı bırazcık bazı seylerı tulumları falan vardı...bır de mını damla urunlerı bu urunler hakkında ne dusunuyorsunuz?
Kızlarrrrrrrr kimse yok bu aksam nerdesınız? bu arada dun gordugum bı magazada idilbaby nın urunlerı vardı? bu urunlerden alan var mı kalıtelı mı nasıldır? cok fazla cesıt vardı. pahalı bırazcık bazı seylerı tulumları falan vardı...bır de mını damla urunlerı bu urunler hakkında ne dusunuyorsunuz?
ya o zaman özelde hamile kişilerin işten çıkarılmasını yasaklasın,
çok güzel bir bilgi sağol canım
acaba video falan mı yüklesek biraz bu konuyla ilgili
Keşke benimde yoga yapma şansım olsaydı
Anladım canım hakikaten zormuş şartların nediyim inşallah atlatırsın bu günleri bebişine anlatırsın ileride :)
Bende yeterlilik sınavına hazırlanıyorum yani hazırlanmaya çalışıyorum sınav aralıkta herkes ne yap ne et ver şu sınavı bebiş doğunca bi süre bişey yapamazsın diyorlar bakalım kafamı topluyamıyorum bu arada sınav jurisinin karşısına tam 9 aylık çıkıcam acırlar belki :))
Aynen senin gibiyim beni anlatmışsın her sabah sırt ağrısıyla uyanıyorum bel değil ama sağa sola dönemiyorum çok fena eşim biraz ovuyor ama yinede her sabah aynı bu çarşamba doktora gittiğimde sorucam inş
Canım hastane çıkışları yeni doğan oluyor 2 tane ondan alsan 1-2 tulum yeter bence çok alma hatta tulum yerine ayaklı akt üst takım daha iyi olur yenidoğanda benim yiğenimde 54 cm doğdu :)
kızlar ben de bişi sorucam.. eşimle bebekle ilgili kitap alıp okumayı düşünüyoruz ama ne alacağımızı bulamadım henüz.. var mı önerebileceğiiniz kitaplar?
slm kızlar ne var ne yoooooooooook bende domates konservelerimi yaptım akşamda turşumu yaptımmı bitti kışa hazırlığım tamam olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?