2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Gecmis olsun Lex,

Doktorun verdiyse güven ona, bir sey olmayacak bebisine.. Ben basım ağrıdığında ya tülbentle etrafını sarıp sıkıyporum, ya saclarıma masaj yapıyorum ya da uyuyorum.

Gecmis olsun tekrar

iyi pazarlar...2014 ocak anneleri çatlaklar oluştu mu...

benim daha oluşmadı sevinmek için erken mi?bilemedim
bence sevinmek için çook erken.
kimisinin 7, kimsinin 8. atda olmuş çatlakları. hatta birinin 38. haftadan sonra olmuş:18:

iyi pazarlar hanımlar,
dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.çok şükür oğlumuz sağlıklıymış.doktor bize yüzünü de gösterdi.büyük ihtimalle babasının kopyası bir oğlum olacak:)

hadi gözünüz aydın. çok şükür bunu da atlatmışsınız.
bizim kızda babasına benziyo. sadece çenesi bana benziyo gibi gördük
eşimin yeğenleri de hep eşimin kardeşlerine benziyo zaten. çok baskın genleri var sanırım
"ama karşı tarafa hiç şans tanımıyosunuz" dedim eşime geçen

canım sana mesaj göndermiştim geldi mi? seni merak etmiştim...

Bu kayınvalideler de herşeye karışmasa olmaz sanki:)) Şimdi her birimizin aile yapısı, kültürü farklı. Bu yüzden birimize uyan, diğerimize uymayabilir, hepimiz kendi kültürümüz ve yapımız kapsamında önlem alırız diye düşünüyorum. Bizim arkadaşımızın ablası ile eniştesi, hastaneden eve geldiklerinde evdeki herkesle aynı anda konuşmuşlar, siz gidince biz 3 kişilik bir aile olarak yaşamımızı sürdüreceğiz, bu yüzden bizim kendi içimizde bir düzen oluşturmamız gerekiyor ki, siz gidince afallamayalım diye, bu yüzden kimsenin bizim odamıza girmesini istemiyoruz, bebeğin uyanık olduğu zamanlarda biz sizin yanına getiririz, seversiniz, darılmayın, kırılmayın ...falan filan demişler. Bu da bana mantıklı geldi. benim ailem hiçbirşeye karışmaz. Ama eşimin hem annesi hem babası çok bilmiş oldukları ve sürekli akıl vermeyi çok sevdikleri için, bir şeyi 100 kere söyleme huyları olduğu için, ben de böyle bir konuşma ile önlem almayı planlıyorum. Düşünün kayınvalidem bana şimdiden bebeği nasıl yıkayacağımı anlatıyor:))

Canım öyle düşünme, bebek için fayda zarar dengesi yapılıyor ve ona göre ilaç veriliyor. Munour mu kullandın, onun hiç bir zararı yokmuş...

canım bende pier carden dusunuyorum modeline karar veremıyorum 307 e bakmak ıstedım acaba 317 mı bulamadımda 317 nasıl sence

canım ben alalı 7 yıl oldu değişmiştir mutlaka ama netten bir baktım da 310 gibi benim arabam kuzenimde aliminyum olanını almıştı daha hafifti o biraz daha pahalıydı ama o da güzeldi

selam kızlar nasılsınız?? bikaç gündür giremedim bi bakayım dedim amma çok şey yazılmış :)

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bugun pek ıyı beslenemedım aksamleyın bıskuvı ve sut bıraz da cevız fındık badem uzum.......ve pogaca...bu yuzden vıcdan azabı cekıyorum:/ yemek yapamadım da mesguldum.....

ya bu emzırme konusu cıdden benı de cok dusunduruyor ben herkesın yanında emzıremem yanı ozellıkle kayınvalıde.. annemden bıle belkı utanırım hem oyle hıc hoslanmam gogsuumu acayım... ya da akıl versınler.......

Aslında çok mantıklı yazdıkların ama ben bunları kayınvalidemlere söylesem hatta dahada yumuşatılmış halini anında kırılıp giderler sonra gönüllerini almam gerekir. benim için en iyisi bi müdahale anında tatlı bi dille söylemek yoksa baştan bu konuşmayı yaparsam düşünemiyorum olucakları:)) o gün bi gelsinde miniğimizle uğraşmaktan belkide gözümüz hiç bişey görmiycek

Aslında doğru söylüyorsun, bana da mantıklı geldi ama nasıl söyleyeceksem, ben eşimin kafasına yerleştiriyrum, gazı ona vereceğim yani:)) O da şimdi söylerken eline yüzüne bulaştırırımış, ayıkla pirincin taşını...

Ayyy aynen canım eline yüzüne bulaştırması büyük ihtimal :)) şimdi hayal ettimde :) bence bizim söylememiz lazım ama bi olayın üstüne, arkadaşım sezeryanla doğum yaptı önce bebek geldi bi 20 dk sonra anne. Aradan 10 dk geçince hemşire geldi emzirmek için tabi sezeyan olduğu için doğrulamadı zaten perperişan, oda dolu kalabalık her iki ailede var bayanlar tabi öyle emzirdi. Kendimi düşündüm o an ben emziremem öyle. bilmiyorum nasıl olucak aslında evlendik akraba olduk ama asıl akrabalık şimdi başlıyo ortak bi can var her iki taraf içinde .

valla bu kutsal görevi ben anneme vericem. Annnem halleder, o olunca zaten pek bulaşamıyorlar bana.. Eşimde dahil :)

Annemize diyeceğiz de peki o mu dıyecek. yanı aslında hemsıreye desek odadakı herkesı bosaltsa ne guzel olur bız de zaten cok kısı olmaz anneler teyzem ve yengem olur 4 kısıelr

Merhaba kızlar günlerdir gelemedim iyisiniz inşallah
canım çok teşekkür ederiz inşallah seneye 3 kişilik ailemizle kutlayalım
güle güle kullansın tosuncan :)))
sağol topidik teyzesi
sağol canım bu model de güzelmiş çok görüyorum bu arabadan da baya kullanan var
ama pahalı diye hatırlıyorum
casual eğimli biraz,içine kalın battaniye koysam sanırım sorun olmayacak
annem görünce çok sevindi oooo ben bunu yatırıp gezdiririm diye
sağol tatlım çok teşekkürler
bu arabaya da bayıldım yaa muhteşemmiş
ben sahibinden com da şu arabayı buldum çok kaliteli duruyo 575 TL falan adamı aradık ama görmeden de alamicamız için almadık
ama linki vereyim düşünen olursa bakar diye
Bebek arabası - Bebek Arabası sahibinden.com'da - 77267718

Son düzenleme:
kızlar ben de mevlüt okutucam ama benim çok kalabalık sülalem of valla okunandan bişey anlamicam milletin gerginliğinden
keşke bizde de 10 kişi falan olsa.muhtemelen 40 çıkınca okunacak
annem şimdiden gelecekleri ve ikramları düşünüyo yok onu almak lazım yok onu giydirmek lazım,amaç dua okunsun değil mi yani şimdiden gerilmeye başladım millet dolucak rahat edemicem
bu arada biz oğlanı doğduktan sonra sünnet ettirmeyi düşünüyoruz,oğlu olanlar siz ne düşünüyosunuz?
çok çabuk iyileşiyolarmış.inşallah sağlık problemimiz olmazsa 2 ay olmadan yapılsın istiyoruz

bu iki uyku takımını beğendim kızlar.
odamızı bebek mavisi boyadık,mobilyalarımız beyaz
hangisini alsam daha güzel?
1. bu

2. bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…