Kızlar dün bütün gün idrarımı yaparken bir yanma oldu ben de endişelendim akşam doktorumu aradım suda eriyen bir ilaç verdi. Onu içtim yatarken. Gece de hiç uyuyamadımŞimdi de başım ağrıyor...puffff bu ilaçların inşallah bebişe zararı yoktur. Hamileliğimden beri bu kaçıncı ilacım ((
bence sevinmek için çook erken.iyi pazarlar...2014 ocak anneleri çatlaklar oluştu mu...
benim daha oluşmadı sevinmek için erken mi?bilemedim
iyi pazarlar hanımlar,
dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.çok şükür oğlumuz sağlıklıymış.doktor bize yüzünü de gösterdi.büyük ihtimalle babasının kopyası bir oğlum olacak:)
dumu küfür mü ettin laaa
Aslında korkmuyorum gbi ama iğne fobim var . Peki sen ne için yaptırdın amniyosentezi ? Canın çok yanıyormu peki amniyosentezden sonra yattınmı kanama sıvı sızıntısı vs bişey oldumu işlem ne kadar sürdü işlem bittikten sonra hastanede ne kadar yattın ?
tabı kı kucucuk oluyordur onlar ama ben evdekı mısafırler gıtmeden yapmak ıstıyorrumo yuzden maalesef kucukken yapacagım okumayı zaten 7 kısı oluuruz herhalde...
Bana da dr soylemisti ilk 6 ay bebislere su verilmiyormus, sutteki su zaten yeterli geliyormus. Ama gazli bir bebekse 30 cc kadar milupanin anason cayi varmis, o veriliyormus.
Gobek bagi dusene kadar yikanmiyor, sadece siliniyor diye biliyorum.
Benim de kuzenimin oglu oldu cuma gun, dun gormeye gittik :) bebis 4450 gr oldugu icin 1 ay once sezeryanla alinmis. Tosuncuk :) yengem ameliyattan odasina gecer gecmez sutu gelmis, emzirmis. Umarim bizim de oyle olur.
Emzirme konusunda ise cok haklilar, ben simdiden esime anneme kvye soyledim, emzirirken herkes odadan ciksin dedim :)) bazen bir suru ziyaretcinin onunde emzirmek zorunda kaliyorlar, ben istemiyorum. Ozellikle kvm herseye mudahale eder, disari ciksin daha iyi :) Arkadasimda hemsireler soyleyip cikariyordu.
Bir de dun eczaci arkadasima sordum, kanamamiz icin eczanelerde ozel pamuk pedler varmis onlari kullanabilirmisiz. Orkid tarzi sentetik, hasta bezleri ise ozellikle sezeryan olacak olanlar icin ameliyat yerine degiyor.
:))) evet kesin daha da kilo alirdi. Dr gelisimini tamamladi demis. Boyu 50 cm. Bilmem ki melekyavrum, ozel birsey yapmis mi sorarim :)))
Kızlar dün bütün gün idrarımı yaparken bir yanma oldu ben de endişelendim akşam doktorumu aradım suda eriyen bir ilaç verdi. Onu içtim yatarken. Gece de hiç uyuyamadımŞimdi de başım ağrıyor...puffff bu ilaçların inşallah bebişe zararı yoktur. Hamileliğimden beri bu kaçıncı ilacım ((
canım bende pier carden dusunuyorum modeline karar veremıyorum 307 e bakmak ıstedım acaba 317 mı bulamadımda 317 nasıl sence
Bu kayınvalideler de herşeye karışmasa olmaz sanki:)) Şimdi her birimizin aile yapısı, kültürü farklı. Bu yüzden birimize uyan, diğerimize uymayabilir, hepimiz kendi kültürümüz ve yapımız kapsamında önlem alırız diye düşünüyorum. Bizim arkadaşımızın ablası ile eniştesi, hastaneden eve geldiklerinde evdeki herkesle aynı anda konuşmuşlar, siz gidince biz 3 kişilik bir aile olarak yaşamımızı sürdüreceğiz, bu yüzden bizim kendi içimizde bir düzen oluşturmamız gerekiyor ki, siz gidince afallamayalım diye, bu yüzden kimsenin bizim odamıza girmesini istemiyoruz, bebeğin uyanık olduğu zamanlarda biz sizin yanına getiririz, seversiniz, darılmayın, kırılmayın ...falan filan demişler. Bu da bana mantıklı geldi. benim ailem hiçbirşeye karışmaz. Ama eşimin hem annesi hem babası çok bilmiş oldukları ve sürekli akıl vermeyi çok sevdikleri için, bir şeyi 100 kere söyleme huyları olduğu için, ben de böyle bir konuşma ile önlem almayı planlıyorum. Düşünün kayınvalidem bana şimdiden bebeği nasıl yıkayacağımı anlatıyor:))
Aslında çok mantıklı yazdıkların ama ben bunları kayınvalidemlere söylesem hatta dahada yumuşatılmış halini anında kırılıp giderler sonra gönüllerini almam gerekir. benim için en iyisi bi müdahale anında tatlı bi dille söylemek yoksa baştan bu konuşmayı yaparsam düşünemiyorum olucakları:)) o gün bi gelsinde miniğimizle uğraşmaktan belkide gözümüz hiç bişey görmiycek
Aslında doğru söylüyorsun, bana da mantıklı geldi ama nasıl söyleyeceksem, ben eşimin kafasına yerleştiriyrum, gazı ona vereceğim yani:)) O da şimdi söylerken eline yüzüne bulaştırırımış, ayıkla pirincin taşını...
Aslında doğru söylüyorsun, bana da mantıklı geldi ama nasıl söyleyeceksem, ben eşimin kafasına yerleştiriyrum, gazı ona vereceğim yani:)) O da şimdi söylerken eline yüzüne bulaştırırımış, ayıkla pirincin taşını...
canım çok teşekkür ederiz inşallah seneye 3 kişilik ailemizle kutlayalımKızlar herkese selam
Dün temizlik yordu bizi gelemedim.
Herkes bebek arabası konuşuyo harıl harıl. Biz daha ne baktık, ne model seçtik :44: siz karar vermişsiniz bile ne güzel.
Arkadaşım nice güzel seneler göstersin Allah ailenize. Seneye inşallah hepimiz bebişlerimizle gireriz yeni yaşlarımıza
sağol topidik teyzesigüle güle kullansın tosuncan :)))
sağol canım bu model de güzelmiş çok görüyorum bu arabadan da baya kullanan vardüşündüğüm bebek arabaları arasında var bu model ama bi türlü yakından görme fırsatı bulamadım.. eşimle bi model daha beğendik sanırım aklımız ona kayacak gibi bi arkadaşımda da gördüm çok hoşuma gitti.. şu eğimli konusu kafamı karıştırdı casualde yakından bakayım bende.. siz de iyi günlerde sağlıkla kullanın canım...
şu da benim bahsettiğim bebek arabası
kırmızı ,siyah ve bej renk seceneleri var ... Ben sanırım kırmızı alacağım,,aslında siyahda kafamı karıştırıyor ama yazın belki sıkıntı yaratır diye vazgeçiyorum................ismi wollex new york manhattan seyahat sistem bebek arabası.....................
sağol tatlım çok teşekkürlerminikkelebek ve menevisseyym doğum gününüz kutlu olsun kızlar.
benim dediğim dümdüz yatan araba modeli böyle bişey işte..markasını modelini bilmiyorum. bunuda şu facebook taki dolandırıcı siteden buldum :) bu arada ordan sipariş verenler kimdi ya geldi mi siparişiniz, pamukkalebebe'den yani..
Eki Görüntüle 807558
minikkelebek hayırlı olsun buda casualin bir başka modeli buda çok hoşuma gitti, sadece katlandığında büyük duruyor diye vazgeçmiştim. bende aynı renginden düşünüyorum çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?