2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • kızımız geliyor

    OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

    OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

    OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

    OY: 4 0,8%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

    OY: 4 0,8%
  • üçüzlerimiz olacak

    OY: 3 0,6%

  • Ankete Katılan
    487

evet cnm gec hıssetmıstım gecen hafta... hala da daha az az hıssedıyorum ama anlıyorum artık... benımkı hep uyuyor yaa cok arada nadır vuruyor:))
 
Merhaba kizlar. Yazamadim 2 gundur. Benim annem babam da 64 ve 73 yasindalar. Kv ve kp 48 yasinda. Bir de gencecik gorumcem var. Biz de maddi manevi tum destegi benim ailemden goruyoruz. Kv ve gorumce sadece ah canim var canim demek icin ve her konuda yorum yapmak icin varlar. Bosverin, yapmasinlar. Ne kendinizi ne esinizi be de bebeginizi uzun. İnanin degmez. Anbem de bana diyor biz variz, el ele herseyin ustesinden geliriz. Cok sukur ki varlar. Yavrularimizi sag salim kucaginiza akalim da, her turlu ihtiyaclarini karsilariz biz. Beni gectim kendi oglunu ve torununu dusunmeyen insanlar icin uzuldugum yeter. Hepinize ve minik kuslariniza sevgiler :)
 
evet cnm gec hıssetmıstım gecen hafta... hala da daha az az hıssedıyorum ama anlıyorum artık... benımkı hep uyuyor yaa cok arada nadır vuruyor:))

Yok annesi uyumuyodur o da sen bazı hareketlerini hissediyosundur :) bazısının karın içi duvarı mı ne kalın olurmuş, her hareketini hissetmemen de normal. 1-2 haftaya kadar uykudan uyandırmaya başlar hiç merak etme. Ara ara da olsa devamlı hissediyorsan sorun yoktur hiç korkma. Bazı çocuk yaradılışından heralde fazla hareketli olmazmış anne karnında. Sakin bi oğlun olacak inşallah
 
Herkese îyi geceler kızlar, bebişlerinize ve size iyi uykular
 
Herkese iyi geceler arkadaşlarr, biz kızımla hepinizi öptük :) Mışıl mışıl uykulu, az çişli bi gece dilerim :)
 
çok hareket olayı bizdede yok kızlar mesela ben hiç uykudan uyandıgımı bilmem kızımın hareketleri yüzünden bu sabah beride hiç hareket etmedi tetikteyim bekliyorum nasıl hareket ettircem
 
Arkadaşlar mrb....Sizlere bebek ve anne üzerine ürünlerimle yardımcı olmak isterim...
 

Tam beni anlatmışsın topidik. Senden farklı olarak biz birde ky ve kpye yardım ediyoruz (ki emekli maaşı da var). Kredi kartı borcu, zırt borcu mırt borcu ne varsa bizi buluyo, hic demiyolarki bunlar hayatın başında birde biz yük olmayalım. Ki düşün kendi abim, bana doğum yaptıktan sonra birkaç yıl çalışmazsın, bebeğini büyütürsün, gerekirse biz destek oluruz size derken, ky ve kp eltim doğumdan sonra neden çalışmıyor diye laf yapıyorlar sürekli. Bana da aynısını yapacaklar biliyorum, ama önemli değil, çok doğru demişsin kendi oglunu ve torununu dusunmeyen insanlar icin kendimizi üzmeye gerek yok. Ayy bebişlerimiz hele bir doğsun da, Rabbim rızkını da verir inşallah. Doğumdan sonra benim minik kızım bir de yarık dudak ameliyatı olacak, şimdiden bir kenara birikim yapalım diyoruz, annemler de destek çıkar. Yeter ki yavrum hemen sağlığına kavuşsun.
 


Bu teori bana uymuyor ben bebişi hissetmiyorum :) Doğunca anlayacağım herhalde...
 

Ben akşamları lierac, sabahları Bella B tummy butter sürüyorum. İkisinden de çok memnum. Hele Bella B kakao yağı kıvamında mis gibi kokuyor, tamamen doğal ve bütün gün göbişim nemli kalıyor.
 

canım ben kakao yağı aldım aktardan, ama sıvı şeklinde değil, kalıp olanlarından. 5 liralık aldım baya bi var, onu her banyodan sonra sürüyorum. Hem kaşıntıma iyi geldi, hemde nemlendiriyor baya. Zaten eline aldığında çikolata gibi düşün, erimeye başlıyor, karnında gezdirdikçe de eriyor hafiften. Tavsiye ederim.
 
Gunaydin canlar ogretmen olarak ilik su sezonunu actim oda sicakliginda su icemiyorum iki gecedir kaynar suyu ilistiriyorum peteklerimiz isinsin ona kucuk surahimi koyucamm bogazlari aciyanlar sizde dikkat edin
 
günaydın anneler, bende bir paket prima yeni doğan ve prima 3'lü ıslak havlusunu aldım :)

yenidoğanda prima iyiymiş ama molfixide çok tavsiye ediyorlar, bir pakette molfix alacağım.


dün aldığım bez gözüme çarptıda prima değil molfix almışım. molfixin yeni doğan 0 numarasını.
 

Amin canim benim, yavrun saglikli ve iyi olsun da gerisi hic onemli degil. Allahin izniyle iyi de olacak insallah :) İnsan uzuluyor tabii, ama ben uzun zamandir bana nasil davraniliyorsa oyle davraniyorum. En azindan bunu yapabiliriz, yoksa kimsenin bizi dusunmesini veya bize destek olmasini saglayamayiz. O icten gelen birsey. Fakat senin esinin ailesinin yaptigi ayip destek olmasinlar ama yuk de olmasinlar en azindan. Bizimkiler de birkac kere bize birseyler odettiler. Esim bakti geri odemiyorlar, artik geri ceviriyor yardim etmiyor. Zorda olur, ihtiyaci olur tamam tabii ki elimizden geleni yapariz. Ama ailece hicbirseylerinden kismiyorlar, maaslari da var, sonra esimi ariyorlar falan falani ode diye. Esin tavrini koyarsa bu kadar rahat isteyemezler diye dusunuyorum canim, bundan sonra hersey bebeklerimiz icin :)
 


Sorun orada başlıyor işte topidik, eşin tavrını koyarsa.. maalesef ailesi para istesin bizimki evimizi satar ailesine verir. Hala da ufak tefek seyleri bize odetmislikleri var.. 2 evden kira, 1500 TL'ye yakında emekli maaşı alıyorlar.. geçinemiyorlarmış..

Eşim maalesef hic bir seye vaktinde tavrını koyamıyor ve işler cıgrından çıkıyor , o zaman daha da kotu oluyor işte.. ben onlardan maddi & manevi bir sey beklemiorum ama onlarda benden beklemesinler. kendi ailemle bir yere gitsek tek kuruş bize harcatmıyorlar ama onlarla çıkayım cebimde 5 kuruş kalmıyor..
 
kızlarrrrrrrrr erkek bebiş anneleriiii sizler özellikle bebişlerinizin isimleri yazarmısınız lütfennn..ölcem kararsızlıktan yavvvv..
 
kızlarrrrrrrrr erkek bebiş anneleriiii sizler özellikle bebişlerinizin isimleri yazarmısınız lütfennn..ölcem kararsızlıktan yavvvv..

bizde eşimle daha cinsiyeti belli olmadan kararlaştırmıştık.kız olursa ben, erkek olursa ismini eşim koyacak diye.erkek olduğu için isim sorumluluğu eşimde aslında ve o Burak düşünüyor ama ben Doruk istiyorum.Yinede fazla baskı yapmıyorum nihai karar eşime ait :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…