Aman canım sevindim kıpırdamasına :)) insan ilk harekete kadar heyecanla bekliyo ama hareketler başlayınca da bu endişeler başlıyo işte, aman oynadı mı kaç kere oynadı :)
sen sanırım biraz geç hissetmeye başlamıştın di mi? Ben artık uyuduğu uyandığı saatleri bile ayırt edebiliyorum. Sakin sakin duruyo, birkaç saat, sonra şiddetli bir çırpınış eşliğinde uyanıyo anlıyorum
evet cnm gec hıssetmıstım gecen hafta... hala da daha az az hıssedıyorum ama anlıyorum artık... benımkı hep uyuyor yaa cok arada nadır vuruyor:))
evet memnunum çok şükür seviyorum doktorumu
nerede oturuyorsunuz
Merhaba kizlar. Yazamadim 2 gundur. Benim annem babam da 64 ve 73 yasindalar. Kv ve kp 48 yasinda. Bir de gencecik gorumcem var. Biz de maddi manevi tum destegi benim ailemden goruyoruz. Kv ve gorumce sadece ah canim var canim demek icin ve her konuda yorum yapmak icin varlar. Bosverin, yapmasinlar. Ne kendinizi ne esinizi be de bebeginizi uzun. İnanin degmez. Anbem de bana diyor biz variz, el ele herseyin ustesinden geliriz. Cok sukur ki varlar. Yavrularimizi sag salim kucaginiza akalim da, her turlu ihtiyaclarini karsilariz biz. Beni gectim kendi oglunu ve torununu dusunmeyen insanlar icin uzuldugum yeter. Hepinize ve minik kuslariniza sevgiler :)
Hayırlı olsun aramıza hoşgedin kız annesi, benim de kızım olacakBen 2 isim arasında kararsızım. Ya Zeynep, ya İnci olacak kızımın ismi kısmetse
Canım öncelikle geçmiş olsun, bol bol ılık bişeyler iç, boğazını temizlemeye çalış. Boğaz enfeksiyonu yapan bakteriler, midenin asitli ortamında yaşayamadığı için bol bol boğazı yıkayıp onları mideye göndermek gerekiyo. Sabahları da kalkınca bal ye hiçbişey yemeden önce. Okulda çok zor işin, normalde bile insanın gün sonunda boğazı ağrıyo, hastayken düşünemiyorum
Bebişinin hareketsizliği de uyuduğundan olabilir. 2 saat kadar bekle en fazla 2 saat uyuyomuşlar çünkü. 2-3 saat sonra hala bir hareket yoksa doktorunu ara ya da rahat etmek için hastaneye git. çünkü bu haftalar artık sık sık hareket etmeleri gereken hafta, uyku dışındaki zamanlarını az çok hissetmen gerek.
Arkadaslar bı konuda yardımınıza ıhtıyacım war..çatlak kremı alıcam ama karar weremedım mustela we lıerac dıye marka ıkısı arasında kararsızım ? 6. ayımdayım ve catlagım war gobegımde yınede kullanmk ıstyrm daha fazla catlamamk ıcınlutfenn yardımmm
Arkadaslar bı konuda yardımınıza ıhtıyacım war..çatlak kremı alıcam ama karar weremedım mustela we lıerac dıye marka ıkısı arasında kararsızım ? 6. ayımdayım ve catlagım war gobegımde yınede kullanmk ıstyrm daha fazla catlamamk ıcınlutfenn yardımmm
günaydın anneler, bende bir paket prima yeni doğan ve prima 3'lü ıslak havlusunu aldım :)
yenidoğanda prima iyiymiş ama molfixide çok tavsiye ediyorlar, bir pakette molfix alacağım.
Tam beni anlatmışsın topidik. Senden farklı olarak biz birde ky ve kpye yardım ediyoruz (ki emekli maaşı da var). Kredi kartı borcu, zırt borcu mırt borcu ne varsa bizi buluyo, hic demiyolarki bunlar hayatın başında birde biz yük olmayalım. Ki düşün kendi abim, bana doğum yaptıktan sonra birkaç yıl çalışmazsın, bebeğini büyütürsün, gerekirse biz destek oluruz size derken, ky ve kp eltim doğumdan sonra neden çalışmıyor diye laf yapıyorlar sürekli. Bana da aynısını yapacaklar biliyorum, ama önemli değil, çok doğru demişsin kendi oglunu ve torununu dusunmeyen insanlar icin kendimizi üzmeye gerek yok. Ayy bebişlerimiz hele bir doğsun da, Rabbim rızkını da verir inşallah. Doğumdan sonra benim minik kızım bir de yarık dudak ameliyatı olacak, şimdiden bir kenara birikim yapalım diyoruz, annemler de destek çıkar. Yeter ki yavrum hemen sağlığına kavuşsun.
Amin canim benim, yavrun saglikli ve iyi olsun da gerisi hic onemli degil. Allahin izniyle iyi de olacak insallah :) İnsan uzuluyor tabii, ama ben uzun zamandir bana nasil davraniliyorsa oyle davraniyorum. En azindan bunu yapabiliriz, yoksa kimsenin bizi dusunmesini veya bize destek olmasini saglayamayiz. O icten gelen birsey. Fakat senin esinin ailesinin yaptigi ayipdestek olmasinlar ama yuk de olmasinlar en azindan. Bizimkiler de birkac kere bize birseyler odettiler. Esim bakti geri odemiyorlar, artik geri ceviriyor yardim etmiyor. Zorda olur, ihtiyaci olur tamam tabii ki elimizden geleni yapariz. Ama ailece hicbirseylerinden kismiyorlar, maaslari da var, sonra esimi ariyorlar falan falani ode diye. Esin tavrini koyarsa bu kadar rahat isteyemezler diye dusunuyorum canim, bundan sonra hersey bebeklerimiz icin :)
kızlarrrrrrrrr erkek bebiş anneleriiii sizler özellikle bebişlerinizin isimleri yazarmısınız lütfennn..ölcem kararsızlıktan yavvvv..
kızlarrrrrrrrr erkek bebiş anneleriiii sizler özellikle bebişlerinizin isimleri yazarmısınız lütfennn..ölcem kararsızlıktan yavvvv..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?