eve gidince ipin markasına bakarım.
3 veya 4 numara şiş olur dedi, ben 4 numara ile yapıyorum,
hiç ters örme yok, mesela beyaz iple başladım, 25 tane o toplardan olacak şekilde aralarındaki ipleri ördüm sadece, her arada iki sıra düz örgü.
25 tane top olacak şekilde başlıyorsun, arada ikişer ilmek toplam 50 ilmek falan oluyor, veya 48..
Sinir bi durum şimdi bebek oluncads gelip şöyle yapma böyle yıka filan diye yönlendirmede bulunurlar. Bence sen yada ben olsam katınvalidemin tarzından çok eşiminkine üzülürdüm dengeyi sağlıycak olan o sonuçta. Annesi gelmek istiyor oda yok diyor. Bence eşinle tartışmadan sakin bi şekilde hissettiklerini paylaşabilirsin annenin hastalığı onun annesinin ilgisizliği filan hani gelmeselerde eşinin seni anlaması haklısın demesi seni rahatlatacaktır. Ama lütfen sakin bir şekilde konuş anlat bebişinde etkilenmesin
Canım öncelikle kolay gelsin, inşallah hiç bir aksilik olmadan sıkıntısız bir şekilde evini taşırsın.
Sonra da sana Allah kolaylık versin, insanın şansı olacak bu konularda, yoksa işin zor. Kız anneleri kıyamaz kızının her şeyine yetişmeye çalışır çünkü biliyolar onlar da bir evi çekip çevirenin kadınlar olduğunu ama erkek anneleri öyle değil işte. Çoğu da 'bize sanki kayınvalidemiz yardım mı etti, her şeye kendimiz koştuk, siz de yapıverin' havasında.
İşte erkek annelerine çok iş düşüyor bu zamandan sonra. Artık kadınlar evde değil eskisi gibi, çoğu çalışıyor. Erkek çocuk yetiştirirken elinden biraz iş gelmesi sağlanırsa, gelecekte daha huzurlu aileler kurulabilir.
Eşin de madem kendisi elinden gelmiyo, e anneciğine de kıyamıyorsa bastıracak parayı kadın çağıracak kusura bakmasın. 6 aylık hamile kadın ev temizliği yapamaz. sinir etmesinler insanı!!!
Allah yardımcın olsun canım, taşınma derdi benim de başımda dün annem geldi ama ancak çocukla ilgileniyor... Dün mutfağı topladık eşimle... Gece de üstümü açmışım... Kahvaltıdan sonra bir sancı geldi ki iki büklüm acıdan gözlerimden yaş geldi... Şimdi de biraz ayakta kalsam, aşağı bir şey düşecek sanki... Öyle baskı var vajinamda....Canım annesinin gelmek istediği falan yok. Eşimin gelme diyeceğini bildiği için ona söylüyor. Gelmek isteyen insan ya hiç sormaz ya da bana sorar.
Allah yardımcın olsun canım, taşınma derdi benim de başımda dün annem geldi ama ancak çocukla ilgileniyor... Dün mutfağı topladık eşimle... Gece de üstümü açmışım... Kahvaltıdan sonra bir sancı geldi ki iki büklüm acıdan gözlerimden yaş geldi... Şimdi de biraz ayakta kalsam, aşağı bir şey düşecek sanki... Öyle baskı var vajinamda....
Hamileyken taşınmak çok zor ve kadınla velan da olacak iş değil... Ev bizim neyi nereye koyacağımızı nerden bilsin... Yapacağı tek şey temizlik... Yine iş eşlere düşüyor...
Canım benim temizliğe zaten bir bayan geliyor, kayınvalidem evi de o yerleştirsin ya da sana yengen yardım etsin buyuruyor oturduğu yerden.
slm kızlar nasıl gidiyor hamilelelik uzun zamandır giremedim özlemişim baya sizleri çok şükür sonunda cinsiyetini ögrendik nasipse kızımız olcak isim telaşına kapıldık sizler isim buldunuzmu aklımda bir isim var ama daha kesin değil şimdilik aysima düşünüyoruz bakalım ozamana kadar değişir belkide
ıyı aksamlar kızlar, ben cok kotu hasta oldum zaten kac gundur ıcım tıtrıyordu.. ve su an bogazlarım kıpkırmızı ve hıc halım yok cok kırgın vucudum bogazım cok agrıyor ne yapacam yaa( okulda da konustukca bogazım daha da agrıyorrrrrr........Cok acıyor yaa ılık bır seyler ıcmeye calısıyorum bal yeyım barı brazdan
kızlar bır de bugun sanırım bebegım hıc oynamadı..... hıc hıssedemedım onu... demın bal yedım nutella yedım gene oynamıyor yaaa ne yapmam lazm????
kızlar benim eşimde laf söylemesem bile ailesine hemen kulakları diker, doğumda kayınvalidem gelicek, kaynımda gelicek 23 yaşında koca delikanlı, istemedim gelmesini ben de eşime anlattım güzelce, rahat edemem diye, ama benden suçlusu olmadı, doğuruncaya kadar bu stresi çekeceğim şimdi, gelince napıcam diye, anlamıyorum yani gelmese ne olur benim stresimden daha mı önemli gelmesi, daha sonra gelir yaza gelir dedim ama yok olmuyor, kayınvalidemin gelmesini istedim sorunum yok severim kendisini hem 4 çocuk 3 torun gördü tecrübeli ama kaynıma ne gerek var anlayamıyorum
heralde bebeğin doğumunu o da görsün istediler sanırım.ama tabi sizin en zor ve mahrem zamanlarınızda aynı evin içinde pek de hoş olmayacak bir durum.Allah kolaylık versin.
ya eşime göre öyle bir mahrem yok, çünkü kardeş, ama anlatamıyorum o bana yabancı, yengeleri de kayınvalidemin evine gelmiş hastaneden yani onun yanında da hep kayınları varmış, o çekinmedi sen niye çekiniyorsun diyo, anlatamıyorum ki bunun güvensizlikle alakası yok sadece ben güzel ve aynı zamanda stresli günlerimi neden baskı altında yaşayım ki? erkek kardeşim bile olsa istemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?