2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Eki Görüntüle 753719 Eki Görüntüle 753720

kızlar butikbebede idil baby'da indirim vardı. dayanamadım daha cinsiyeti belli olamayan kızıma aldım bunları:1: artık kız değilse hediye edecek yer çok dursunlar kenarda

Çok güzeller bunlar. Benimki de kız olmazsa bir sürü eşya çıkacak, çok da beğenip aldım:26:
Şu önümüzdeki cumartesi de kız desin daha da coşacağım ehehe.
Yalnız bu yaz iğne bile almadım kendime, eşim iki hamile pantolonu bir de hamile elbisesi aldı o kadar. Eski ben olsam her akşam dükkan gezerdim. Şimdi de geziyorum ya çocuk için geziyorum.

İleride diyeceğim "giymedim giydirdim" diye eheh.

Çok güzeller bunlar. Benimki de kız olmazsa bir sürü eşya çıkacak, çok da beğenip aldım:26:
Yalnız bu yaz iğne bile almadım kendime, eşim iki hamile pantolonu bir de hamile elbisesi aldı o kadar. Eski ben olsam her akşam dükkan gezerdim. Şimdi de geziyorum ya çocuk için geziyorum.

bende kendime almak istemiyorum bidaha giyemeyeceğim şeylere bi ton para vermek saçma geliyo 3 tane pantolonla geçiririm 9 ayı herhalde.Hem kışa hem yaza geliyor ya hamileliğimiz yazında 3 tişört,kışında 3 kazak bitti gitti inşallah....:49:

arkadaşlar ekru loğusalık uzun gecelik arıyorum kolsuz omuzları dantel altı penye üzerine şık bir sabahlık bildiğiniz marka yada alış veriş sitesi yada model var mı

ben dagi markanın bir mağazasında tarif ettiğin gibi bir şey gördüm beğendim. doğuma yakın alırım dedim. gelecekteki bedenimi kestiremedim

Canım Benim Ne Diyecegimi İnan Bilmiyorum.Eşinin Davranısları Normal Değil Eger Bİrbirinizi Seviyorsanız Bence Esini İkna Et Ve Bi doktora Görünmesini Sagla.Hamilesin Saglıklı Düşünemiyorsun Suan.Gitmeyi En Azından Suan İçin Düşünme.Tabiki Şiddet Yoksa.Sözlü Şiddet Var Buda cok Bariz Ama Bir Anda Öfkene Yenilip Yuvanı Terketme Canım.Ama Dayanamıyorum Dyosanda Canım İ,Kİmseye Laf Söylemek Düşmez. Ama Esin Doktorluk Yani

canı bu arad bilgin var mı nereye başvurulur onu bile bilmiyorum özel bir yerlere mi devlete mi nasıl?

aynen ben de kendime uyduruk 2 pantolon bir gömlek bir tişört aldım. ama bol bol bebek elbisesi bakıp alıyorum:1: bu arada ekim ayında uzmanlığımı bitirme sınavım var. o zamana sınav için şık bir kaç şey almayı planlıyorum. gebe diye bir marka var. orada gebeler için güzel şeyler var. istanbulda bazı alışveriş merkezlerinde mağazaları var. intenetten de satıyorlar.

sağol paşacım ama kendimi kandırılmış hissediyorum hayal kırıklığı var tabi. Bakıcam artık Alllah büyük.

şimdi birşey dicemde neyse bende kalsın :47:sen dedin garip ablam geldi aklım adaha gözümün önünden gitmiyor aglaması garibimin sen nasıl annesin bebek bakmasını bilmiyorsun inanın onun oglun abaktıgı gibi hiç birimiz bakamayız oglu 4 yaşına giricek allah nasip ederse bri yere gitsin çantası dolu paszaramı gittik bebek arabasındami uyuyud kalktımı aman hemen kenara çeker üstünü soyar günlük sütten yogrudunu yapar üstme tüterer uykusunu geçrimezz kıyafeytlerini halen bebek deterjanı ve yumuşatıcsıyla yıkar ütüler bir giydiri çiçek gibi evine gelince evi kiçik canım evi temzi temizlikte yapsa herşey üst üste canım yapsada belli degil yemekelrinide temiz yparam beyfende anasının yemekelriyle büyümüşya be salak sen bunla aynı iş yerinde çalıştın bilmiyormusun böle oldugunu milletin yanın da birde bozması vardı sorma allahım aklımageldikçe:47::47:sinirleirm tepeme çıkıyor diyor eskisi gibi kendim bakmıyorsun ban yollamz biizm aile 2 plandadır hep kendi ailesine yollar karısının 3bebegime hamile kaldım ablam kocasının korkusuna ban gelemedi:14::14:öyle bri girdaba düşmüşki sorma parasay yönden beyfendi sıkıntıda ablama sataşıyor diger ablamın kocasıda sinri amam bu enişten gibid egil uyuz ne olucak:47::47:gene sinrileirm gelridi vallahi böyle adamlşarı duyunca bride şahit olunca tekme tokat dövesim var ahanda böyle :57::57::57::57::57::57:

sende üüzlme gerçekten kusura bakma bri odun için üüzlmeye deymez onun sana yardım edicegi yerde laf sokuyor :19::19:benim eşim hele bir laf soksun bak ben adamı ne yapıyorum çok iyiyim çom merhametliyimdir amma velakim bir sinirleniyim benden sinrilisi çirkefi yoktur şimdi merak ediyorsundur sen enişten sne gidince nasıl yiyorsa agzını açsın hele benim yanımda bıozsun onu aht ettim ablamada deidm tekme tokat döverim zaten raporum var panik atak raporu :9::9:derim panik atagım azdi sinirim geldi ferim yırtarım şidmi ablamı yanımda bozmuyor allahın uyuzu:47::47:

canı bu arad bilgin var mı nereye başvurulur onu bile bilmiyorum özel bir yerlere mi devlete mi nasıl?

bu tür aile ya da bireysel terapiler özelde daha verimli oluyor. devlette dr'un senle ilgilenmeye vakti olmuyo. dolayısı ile baştan savma oluyor. bu konular uzun uzadığı konuşulması gereken konular

Kız varya koptum şuan işyerinde bana bakıyo çalışma arkadaşlarım öyle bir kahkaha patlattımki.:52::52::52:ayyy sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün.Tipini bi hayal ettimde hala sırıtarak yazıyorum bide soruyolar neye güldün bu kadar diye.Sen merak etme annesi kan sonucunda harika çıkacak moralini hep böyle yüksek tut bakimm.Çene kemiği muhabbeti bende de var da herkes güler diye yazmamıştım,benimki kıtlamıyo ama ağzımı çok açınca acıdan geberiyorum...:52::52::52::52::52:

inşallah teyzesi ya

oğlum bi sağlıklı çıksında topallamaya razıyım

yalnız bu çene ağrısı da çok gıcık, sakız çiğnemek lazımmış bol bol diye söylüyorlar

Sen de hep gül inşallah bebişinle beraber :)

kızlar herkese kucak dolusu sevgiler. Kafanızı şişirmek istemem de ben dün gece çok ağladım eşimle tartıştık hala ağlıyorum.Ve sanırım nedeni benim hormonlarım ya da hamileliğim değil nerden başlasam bilmiyorum bir yıl oldu evleneli 6 ay da görüştük o zamanlarda ben çok rahattım erkek kardeşimle annemlerin evinde gül gibi geçinirdik çalışıyorum öğretmenim yaşım 34, ev işi sevmezdim arabam vardı gezer dururdum aşık oldu o halime ev işi acil evlenmek istedi ben yumurta bile kıramam derdim ona o da tabi canım ben hizmetçi istemiyorum mutluluk istiyorum derdi çamaşır bulaşık ütü olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra derdi.bütün işleri birlikte yapıcaz sen merak etme derdi. Amma gel gör ki evlendiğim günden beridir burnumdan geliyor sürekli müdahale dolap niye kirli gömleklerin ütüsü olamamış çamaşırımı niye böyle yıkadın ne biçim kadınsın diye tartışıyoruz bunun annesi temizlik hastası çocukları da böyle annesini beğenmiyordu güya ama benden de aynısı olmamı bekliyor.evde erkeklik yapıyor sözsüz paylaşım oldu kadın evi çevirir erkek yer içer sen de kadınsın yapıcaksın diye... Gece de buzdolabını açtı saat 2 bu dolap niye böyle temizle düzenle ne biçim kadınsın evin çöp ev halbuki o gün kadın geldi ban canım çıktı yorgunluktan hiçbirini görmedi sen hep böylesin şöylesin diye başladı. Ben de beğenmiyorsan çek git artık beni kandırdın evlenmemden önce dedim o da zaten bu böyle sürmez dedi gidicem en kısa zamanda ben senle yapamam dedi ve ayrı odada yattı sabah 6 ya kadar dolabı temizlemiş mutfağı yeniden silmiş psikopat obsesif.Ben de artık bununla bir yerde kopacağına eminim ve ölüyorum sanki üzüntü ve mutsuzluktan...Ne yapacağımı bilemez haldeyim gitsem olmaz kalsam olmuyor.

bazen içlerine şeytan kaçtığında gururumuz inciniyor ama inan onlar için üzülmeye değmiyor...

kızlar herkese kucak dolusu sevgiler. Kafanızı şişirmek istemem de ben dün gece çok ağladım eşimle tartıştık hala ağlıyorum.Ve sanırım nedeni benim hormonlarım ya da hamileliğim değil nerden başlasam bilmiyorum bir yıl oldu evleneli 6 ay da görüştük o zamanlarda ben çok rahattım erkek kardeşimle annemlerin evinde gül gibi geçinirdik çalışıyorum öğretmenim yaşım 34, ev işi sevmezdim arabam vardı gezer dururdum aşık oldu o halime ev işi acil evlenmek istedi ben yumurta bile kıramam derdim ona o da tabi canım ben hizmetçi istemiyorum mutluluk istiyorum derdi çamaşır bulaşık ütü olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra derdi.bütün işleri birlikte yapıcaz sen merak etme derdi. Amma gel gör ki evlendiğim günden beridir burnumdan geliyor sürekli müdahale dolap niye kirli gömleklerin ütüsü olamamış çamaşırımı niye böyle yıkadın ne biçim kadınsın diye tartışıyoruz bunun annesi temizlik hastası çocukları da böyle annesini beğenmiyordu güya ama benden de aynısı olmamı bekliyor.evde erkeklik yapıyor sözsüz paylaşım oldu kadın evi çevirir erkek yer içer sen de kadınsın yapıcaksın diye... Gece de buzdolabını açtı saat 2 bu dolap niye böyle temizle düzenle ne biçim kadınsın evin çöp ev halbuki o gün kadın geldi ban canım çıktı yorgunluktan hiçbirini görmedi sen hep böylesin şöylesin diye başladı. Ben de beğenmiyorsan çek git artık beni kandırdın evlenmemden önce dedim o da zaten bu böyle sürmez dedi gidicem en kısa zamanda ben senle yapamam dedi ve ayrı odada yattı sabah 6 ya kadar dolabı temizlemiş mutfağı yeniden silmiş psikopat obsesif.Ben de artık bununla bir yerde kopacağına eminim ve ölüyorum sanki üzüntü ve mutsuzluktan...Ne yapacağımı bilemez haldeyim gitsem olmaz kalsam olmuyor.
ah yavrum ya sıkma canını desemde elde degil. hamılesın sende sanıırım cocugun ııcn ıyı olman lazım. eşinle sakin bır zamanda konus bakalım olmadı aile terapistine gidin. ben faydası olacagınmas ınanıyorum. kayınvalıdenle aran nasıl bılmıyorum ama ıyıyse onla paylas kocanın kulagını bı çeksınler bakım. madıyatın nasıl onuda bılmıyorum ama cagırabılıyorsun temızlıkcı cagır haftada bır bakım. kocanda kırsın kıcını oda yardım etsın bıraz begenmıyorsa. sıkma canını sen duzelır cnm ama aile terapistini düşün derim

canım benim orkidenin de dediği gibi özel hastanelerde cok daha hızlı sonuclar alabilirsin..ataköy hastanesinin psikologunu cok begeniyorlar birkac duyum aldım onunla ilgili.canım bnm evdeki terapileri senni yapman lazım evet hamilesin ilgi bekliyosun ve anlayıs istiyosun ama esin bunu idrak edemiyor.o yüzden bebegin için evdede terapi yapmanız lazım buda ona verecegin sevgiden gecer.mesela senden daha cok titizse söyle yap askım ben bunu böyle yapmısım ama olmusmu olmamısmı de.en azından cabaladıgını görsün.bilgi alısverisi içinde olun devamlı.sonucundada ya becerebildigi bu kadar deme ihtimalı yüksek(kızma becerebildigi dedigim için
ve birazda sen fedakarlık yap onun istekleri konusunda birini ikisini düzgün yaparsan üçüncüsünü hamilelikten yapamıyorum dersin:)
uyanık ol biraz işini bil canım bnm.veya caktırmadan eve temizlikci al yaptır sonrada ben yaptım de.

sağol paşacım ama kendimi kandırılmış hissediyorum hayal kırıklığı var tabi. Bakıcam artık Alllah büyük.

çoğunun byüklü-küçüklü dengesizlikleri olsada yuva kolay kurulmuyor.. bende 2 üni bitirdim,çok çalıştım evin yolunu bilmezdim ne iş ne yemek bilirdim...evlendim hevesle öğrenmeye başladım sonra sonra eşiminde iş-yemek konusunda takıntıları çıkmaya başladı..hatta sürekli arar bıktırırcasına talimalar verirdi...ama o annesinin yemekleriyle değil kendi yaptığı ama henüz benim tatmadığım sulu yemekleriyle kıyaslamaya başladı... anlayacağın yuva yıkmak da zor..senin evliliğin henüz yeni baştan göstermiş yüzünü bundan sonra gardını ona göre almaya çalış bende gard oluşturmaya çalışıyorum henüz o konuda yetenekli değilim.. :1:

klasik erkek muhabbeti işte, tek istediği seni sindirmek, bastırmak, istiyorki saçını başını süpürge et, kendinden geç

sen sakın moralini bozma, sen üzüldükçe bebeğin de üzülür,

üzülmemek elde değil ama, sen takmamaya çalış,

daha yavrun küçücük, inşallah orta yolu bulursunuz,

sana bu dönemde destek olması gerekirken, köstek olmasın açık açık söyle, onun ne hatası varsa onu da söyle, senin de hatan varsa ben de düzeltmeye çalışırım de,

evlenirken ettiğin lafları da unutma de,

işte aynı evde yaşamaya başlayınca insan birbirini daha çok tanıyor, herkes mutluyken senin evliliğin niçin mutsuz olsun, konuşun, yardım alın bence

Allah da sana yardım etsin canım,

sen gıdana dikkat et, bebeğe stres yollama, herşey de olacağına varır,

bebegım gerıden gelıyodu dusuk uzerıne oldu doktor gec döllenme olmuş olabılır dedı ilk cocugumda oldugu ıcın acemıyım yetişirmi bılemedım buraya basladım yazmaya aralık annelerınede gırıyorum buraya alıştım dıye bırakamadım ismım lısteye yazılsın ıstemıyorumkı ama gelmiyim madem öyle

Bu aralik annesi ocak annesi olayina deginmek istiyorum ben aralikta dogum yapma olasiligi da olan ocak annesiyim ama bu forum a yaziyorum digeribi sadece okuyorum cunku diger forum benden cok onde gidiyor burdaki hamislerle daha paralel gidiyorum allah nasip edip dogum yaparsak da ayi ne olursa olsun bu forumda paylasim yapicazz

günaydıınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr..
pufpuffum hoş geldin canım cezan bitmiş şükür...

annecikler Mevlana ne demiş;

gel gel ne olursan ol yine gel
ister kasım- ister aralık-ister ocak-ister şubat-isterse mart annesi ol yine gel :1:

nerede yazmaktan keyif alıyorsak elbetteki orada fikir alışverişinde bulunacağız...

günaydın yavrusumun güzel teyzoşları...

yine dertliyiz:1:

ben önce pufpuf hoşgeldin diyeyim..kim sana niye ceza vardi anlamadım gitti şeker...

daha sonra aralık anneleri neden burda diyen arkadasa böyle gruplamalar yapmayın demk istiyorum,isteyn istedgi yerde yazar..gerci ben gec döllenmeden ocak annesiydm..şimdi aralık anneliğine terfi ettm ama kimn ne zaman doguracagı belli olmuyor..

diş eti kanamalrı normalmiş bende çekiyorum malesef melek arkadasım...

bi de ben cok halsizim yaa...ramazn girdgnden beri gece yat kalkları,uykuszlk beni perişan etti...bu sabah işe gelrkn eziliyodum dalgınlıktn...Rabbm korudu...

Arkadslr söyle beni kendime getirck bi recetesi olan varmı???:43:

bu kadar kızıp söylenmeye ihtiyacınız olduğunu bilsem daha önce sorardım bu soruyu.
meraketmenin kabahat olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın.
burası aylara göre paylaşım alanı haftası birbirine uymayan insanların neden aynı tabloda olduğunu merakettim sadece ayıp ettiysem kusura bakmayın geç gelmiş olmanın vermiş olduğu enayilikti herhalde sorum.
ben de büyük ihtimalle aralıkta doğuracaklar arasındayım ne olmuş sorduysam. bu kadar sert çıkmaya lüzum var mıydı merakediyorum kusura bakmayın

günaydın,

aranızda saç kestiren var mı? hamileyken saç kestirilmez derler ya...
kestirmek istiyorum ama tereddüt ediyorum :)

ben ilk bebekte kestirmiştim şimdi yine kestirdim saçlarım iki renk rezil gibi dolaşamam açıkçası, benim de annem kızmıştı ama saç benim çocuk benim kimse karışamaz bu işe. bu işte bilgili kişilere de sordum tabi, gerçekle hiç alakası yok rahat olun

hayırlı cumalar anneler vajinal ağrım oluyo bıçak saplanır gibi normalmiki randevuma bir hafta kaldı dr una soran oldumu

idrar yolu enfeksiyonu olabilir, çok su iç..

kızlar dikkatimi cektide buranın en taze gelini benim heralde herkez 2 yıl 3 yıl olmus ben daha 7 aylık teze gelinim :):)

Ben de senden sonra geliyorum afis :)))

dr. içim rahat etmio dedi perinatolojiye git dedi orayada risklileri alıolar sadece
ağustosta 4lü test istedi hayırlısı

Canım bu testler yanılma payı yüksek olan testler, sen hiç moralini bozma.. Sinir oluyorum aslında, kötü çıksa ne olacak aldırılacak mı çocuklar sanki, yoooo ... E ne diye can sıkıyorlar anlamıyorum !

Merhabalar bende 2014 Ocak annesi olacağım inşallah 2014ikiz anneleri bölümüne ilk olarak yazdım. Evet ikizlerin için buradayım daha cinsiyetlerini öğrenmedik....

Ayy hayırlısı olsun, Allah yardımcın olsun.. Hoşgeldin :)

Back
X