Anladım cnaım :):)kuzum ben muhtemelen çok daha önce doğum yapcam ikizler ya. ocak başı belki aralık sonu doğar benimkilerah sağlıkla doğsunlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım cnaım :):)kuzum ben muhtemelen çok daha önce doğum yapcam ikizler ya. ocak başı belki aralık sonu doğar benimkilerah sağlıkla doğsunlar.
arkadaşlar ekru loğusalık uzun gecelik arıyorum kolsuz omuzları dantel altı penye üzerine şık bir sabahlık bildiğiniz marka yada alış veriş sitesi yada model var mı
Eki Görüntüle 753719 Eki Görüntüle 753720
kızlar butikbebede idil baby'da indirim vardı. dayanamadım daha cinsiyeti belli olamayan kızıma aldım bunlarıartık kız değilse hediye edecek yer çok dursunlar kenarda
Çok güzeller bunlar. Benimki de kız olmazsa bir sürü eşya çıkacak, çok da beğenip aldım:26:
Şu önümüzdeki cumartesi de kız desin daha da coşacağım ehehe.
Yalnız bu yaz iğne bile almadım kendime, eşim iki hamile pantolonu bir de hamile elbisesi aldı o kadar. Eski ben olsam her akşam dükkan gezerdim. Şimdi de geziyorum ya çocuk için geziyorum.
İleride diyeceğim "giymedim giydirdim" diye eheh.
arkadaşlar ekru loğusalık uzun gecelik arıyorum kolsuz omuzları dantel altı penye üzerine şık bir sabahlık bildiğiniz marka yada alış veriş sitesi yada model var mı
Canım Benim Ne Diyecegimi İnan Bilmiyorum.Eşinin Davranısları Normal Değil Eger Bİrbirinizi Seviyorsanız Bence Esini İkna Et Ve Bi doktora Görünmesini Sagla.Hamilesin Saglıklı Düşünemiyorsun Suan.Gitmeyi En Azından Suan İçin Düşünme.Tabiki Şiddet Yoksa.Sözlü Şiddet Var Buda cok Bariz Ama Bir Anda Öfkene Yenilip Yuvanı Terketme Canım.Ama Dayanamıyorum Dyosanda Canım İ,Kİmseye Laf Söylemek Düşmez. Ama Esin Doktorluk Yani
Çok güzeller bunlar. Benimki de kız olmazsa bir sürü eşya çıkacak, çok da beğenip aldım:26:
Şu önümüzdeki cumartesi de kız desin daha da coşacağım ehehe.
Yalnız bu yaz iğne bile almadım kendime, eşim iki hamile pantolonu bir de hamile elbisesi aldı o kadar. Eski ben olsam her akşam dükkan gezerdim. Şimdi de geziyorum ya çocuk için geziyorum.
İleride diyeceğim "giymedim giydirdim" diye eheh.
sağol paşacım ama kendimi kandırılmış hissediyorum hayal kırıklığı var tabi. Bakıcam artık Alllah büyük.
canı bu arad bilgin var mı nereye başvurulur onu bile bilmiyorum özel bir yerlere mi devlete mi nasıl?
Kız varya koptum şuan işyerinde bana bakıyo çalışma arkadaşlarım öyle bir kahkaha patlattımki.ayyy sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün.Tipini bi hayal ettimde hala sırıtarak yazıyorum bide soruyolar neye güldün bu kadar diye.Sen merak etme annesi kan sonucunda harika çıkacak moralini hep böyle yüksek tut bakimm.Çene kemiği muhabbeti bende de var da herkes güler diye yazmamıştım,benimki kıtlamıyo ama ağzımı çok açınca acıdan geberiyorum...
![]()
kızlar herkese kucak dolusu sevgiler. Kafanızı şişirmek istemem de ben dün gece çok ağladım eşimle tartıştık hala ağlıyorum.Ve sanırım nedeni benim hormonlarım ya da hamileliğim değil nerden başlasam bilmiyorum bir yıl oldu evleneli 6 ay da görüştük o zamanlarda ben çok rahattım erkek kardeşimle annemlerin evinde gül gibi geçinirdik çalışıyorum öğretmenim yaşım 34, ev işi sevmezdim arabam vardı gezer dururdum aşık oldu o halime ev işi acil evlenmek istedi ben yumurta bile kıramam derdim ona o da tabi canım ben hizmetçi istemiyorum mutluluk istiyorum derdi çamaşır bulaşık ütü olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra derdi.bütün işleri birlikte yapıcaz sen merak etme derdi. Amma gel gör ki evlendiğim günden beridir burnumdan geliyor sürekli müdahale dolap niye kirli gömleklerin ütüsü olamamış çamaşırımı niye böyle yıkadın ne biçim kadınsın diye tartışıyoruz bunun annesi temizlik hastası çocukları da böyle annesini beğenmiyordu güya ama benden de aynısı olmamı bekliyor.evde erkeklik yapıyor sözsüz paylaşım oldu kadın evi çevirir erkek yer içer sen de kadınsın yapıcaksın diye... Gece de buzdolabını açtı saat 2 bu dolap niye böyle temizle düzenle ne biçim kadınsın evin çöp ev halbuki o gün kadın geldi ban canım çıktı yorgunluktan hiçbirini görmedi sen hep böylesin şöylesin diye başladı. Ben de beğenmiyorsan çek git artık beni kandırdın evlenmemden önce dedim o da zaten bu böyle sürmez dedi gidicem en kısa zamanda ben senle yapamam dedi ve ayrı odada yattı sabah 6 ya kadar dolabı temizlemiş mutfağı yeniden silmiş psikopat obsesif.Ben de artık bununla bir yerde kopacağına eminim ve ölüyorum sanki üzüntü ve mutsuzluktan...Ne yapacağımı bilemez haldeyim gitsem olmaz kalsam olmuyor.
bu tür aile ya da bireysel terapiler özelde daha verimli oluyor. devlette dr'un senle ilgilenmeye vakti olmuyo. dolayısı ile baştan savma oluyor. bu konular uzun uzadığı konuşulması gereken konular
ah yavrum ya sıkma canını desemde elde degil. hamılesın sende sanıırım cocugun ııcn ıyı olman lazım. eşinle sakin bır zamanda konus bakalım olmadı aile terapistine gidin. ben faydası olacagınmas ınanıyorum. kayınvalıdenle aran nasıl bılmıyorum ama ıyıyse onla paylas kocanın kulagını bı çeksınler bakım. madıyatın nasıl onuda bılmıyorum ama cagırabılıyorsun temızlıkcı cagır haftada bır bakım. kocanda kırsın kıcını oda yardım etsın bıraz begenmıyorsa. sıkma canını sen duzelır cnm ama aile terapistini düşün derimkızlar herkese kucak dolusu sevgiler. Kafanızı şişirmek istemem de ben dün gece çok ağladım eşimle tartıştık hala ağlıyorum.Ve sanırım nedeni benim hormonlarım ya da hamileliğim değil nerden başlasam bilmiyorum bir yıl oldu evleneli 6 ay da görüştük o zamanlarda ben çok rahattım erkek kardeşimle annemlerin evinde gül gibi geçinirdik çalışıyorum öğretmenim yaşım 34, ev işi sevmezdim arabam vardı gezer dururdum aşık oldu o halime ev işi acil evlenmek istedi ben yumurta bile kıramam derdim ona o da tabi canım ben hizmetçi istemiyorum mutluluk istiyorum derdi çamaşır bulaşık ütü olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra derdi.bütün işleri birlikte yapıcaz sen merak etme derdi. Amma gel gör ki evlendiğim günden beridir burnumdan geliyor sürekli müdahale dolap niye kirli gömleklerin ütüsü olamamış çamaşırımı niye böyle yıkadın ne biçim kadınsın diye tartışıyoruz bunun annesi temizlik hastası çocukları da böyle annesini beğenmiyordu güya ama benden de aynısı olmamı bekliyor.evde erkeklik yapıyor sözsüz paylaşım oldu kadın evi çevirir erkek yer içer sen de kadınsın yapıcaksın diye... Gece de buzdolabını açtı saat 2 bu dolap niye böyle temizle düzenle ne biçim kadınsın evin çöp ev halbuki o gün kadın geldi ban canım çıktı yorgunluktan hiçbirini görmedi sen hep böylesin şöylesin diye başladı. Ben de beğenmiyorsan çek git artık beni kandırdın evlenmemden önce dedim o da zaten bu böyle sürmez dedi gidicem en kısa zamanda ben senle yapamam dedi ve ayrı odada yattı sabah 6 ya kadar dolabı temizlemiş mutfağı yeniden silmiş psikopat obsesif.Ben de artık bununla bir yerde kopacağına eminim ve ölüyorum sanki üzüntü ve mutsuzluktan...Ne yapacağımı bilemez haldeyim gitsem olmaz kalsam olmuyor.
canı bu arad bilgin var mı nereye başvurulur onu bile bilmiyorum özel bir yerlere mi devlete mi nasıl?
sağol paşacım ama kendimi kandırılmış hissediyorum hayal kırıklığı var tabi. Bakıcam artık Alllah büyük.
kızlar herkese kucak dolusu sevgiler. Kafanızı şişirmek istemem de ben dün gece çok ağladım eşimle tartıştık hala ağlıyorum.Ve sanırım nedeni benim hormonlarım ya da hamileliğim değil nerden başlasam bilmiyorum bir yıl oldu evleneli 6 ay da görüştük o zamanlarda ben çok rahattım erkek kardeşimle annemlerin evinde gül gibi geçinirdik çalışıyorum öğretmenim yaşım 34, ev işi sevmezdim arabam vardı gezer dururdum aşık oldu o halime ev işi acil evlenmek istedi ben yumurta bile kıramam derdim ona o da tabi canım ben hizmetçi istemiyorum mutluluk istiyorum derdi çamaşır bulaşık ütü olsa ne yazar mutlu olmadıktan sonra derdi.bütün işleri birlikte yapıcaz sen merak etme derdi. Amma gel gör ki evlendiğim günden beridir burnumdan geliyor sürekli müdahale dolap niye kirli gömleklerin ütüsü olamamış çamaşırımı niye böyle yıkadın ne biçim kadınsın diye tartışıyoruz bunun annesi temizlik hastası çocukları da böyle annesini beğenmiyordu güya ama benden de aynısı olmamı bekliyor.evde erkeklik yapıyor sözsüz paylaşım oldu kadın evi çevirir erkek yer içer sen de kadınsın yapıcaksın diye... Gece de buzdolabını açtı saat 2 bu dolap niye böyle temizle düzenle ne biçim kadınsın evin çöp ev halbuki o gün kadın geldi ban canım çıktı yorgunluktan hiçbirini görmedi sen hep böylesin şöylesin diye başladı. Ben de beğenmiyorsan çek git artık beni kandırdın evlenmemden önce dedim o da zaten bu böyle sürmez dedi gidicem en kısa zamanda ben senle yapamam dedi ve ayrı odada yattı sabah 6 ya kadar dolabı temizlemiş mutfağı yeniden silmiş psikopat obsesif.Ben de artık bununla bir yerde kopacağına eminim ve ölüyorum sanki üzüntü ve mutsuzluktan...Ne yapacağımı bilemez haldeyim gitsem olmaz kalsam olmuyor.
orkidecim ankarada önerebileceğin yer var mı ?
bebegım gerıden gelıyodu dusuk uzerıne oldu doktor gec döllenme olmuş olabılır dedı ilk cocugumda oldugu ıcın acemıyım yetişirmi bılemedım buraya basladım yazmaya aralık annelerınede gırıyorum buraya alıştım dıye bırakamadım ismım lısteye yazılsın ıstemıyorumkı ama gelmiyim madem öyle
Bu aralik annesi ocak annesi olayina deginmek istiyorum ben aralikta dogum yapma olasiligi da olan ocak annesiyim ama bu forum a yaziyorum digeribi sadece okuyorum cunku diger forum benden cok onde gidiyor burdaki hamislerle daha paralel gidiyorum allah nasip edip dogum yaparsak da ayi ne olursa olsun bu forumda paylasim yapicazz
günaydıınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr..
pufpuffum hoş geldin canım cezan bitmiş şükür...
annecikler Mevlana ne demiş;
gel gel ne olursan ol yine gel
ister kasım- ister aralık-ister ocak-ister şubat-isterse mart annesi ol yine gel![]()
nerede yazmaktan keyif alıyorsak elbetteki orada fikir alışverişinde bulunacağız...
günaydın yavrusumun güzel teyzoşları...
yine dertliyiz
ben önce pufpuf hoşgeldin diyeyim..kim sana niye ceza vardi anlamadım gitti şeker...
daha sonra aralık anneleri neden burda diyen arkadasa böyle gruplamalar yapmayın demk istiyorum,isteyn istedgi yerde yazar..gerci ben gec döllenmeden ocak annesiydm..şimdi aralık anneliğine terfi ettm ama kimn ne zaman doguracagı belli olmuyor..
diş eti kanamalrı normalmiş bende çekiyorum malesef melek arkadasım...
bi de ben cok halsizim yaa...ramazn girdgnden beri gece yat kalkları,uykuszlk beni perişan etti...bu sabah işe gelrkn eziliyodum dalgınlıktn...Rabbm korudu...
Arkadslr söyle beni kendime getirck bi recetesi olan varmı???![]()
günaydın,
aranızda saç kestiren var mı? hamileyken saç kestirilmez derler ya...
kestirmek istiyorum ama tereddüt ediyorum :)
hayırlı cumalar anneler vajinal ağrım oluyo bıçak saplanır gibi normalmiki randevuma bir hafta kaldı dr una soran oldumu
kızlar dikkatimi cektide buranın en taze gelini benim heralde herkez 2 yıl 3 yıl olmus ben daha 7 aylık teze gelinim :):)
dr. içim rahat etmio dedi perinatolojiye git dedi orayada risklileri alıolar sadece
ağustosta 4lü test istedi hayırlısı
Merhabalar bende 2014 Ocak annesi olacağım inşallah 2014ikiz anneleri bölümüne ilk olarak yazdım. Evet ikizlerin için buradayım daha cinsiyetlerini öğrenmedik....
kızlar dikkatimi cektide buranın en taze gelini benim heralde herkez 2 yıl 3 yıl olmus ben daha 7 aylık teze gelinim :):)