2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın arkadaslar bende uzun zamandırtakıp edıyorum burayı ama daha hiç arkadasım olmadı evde de çok sıkılıyorum....

günaydın anneler nasılsınız? bayram tatili yaklaştı iyice çok mutluyum :)

:) saolcanım çok güzel aslında burda herkes bnmgıbı aşagıyukarı herkes aynı..şikayetler ihtiyaçlar hep aynı oluyo böyleolunca......

evet herkesin haftası neredeyse aynı şikayetler belli.. birbirimize destek olmaya çalışıyoruz işte napalım :) zaten zaman çabucak geçiyo valla bi bakcaz teker teker doğuruyoruz :)

kızlar bebegın kıyafetlerını dalinlemı yıkıyosunuz hacısakır granullemı hacı sakır 60 derecede yıkayın yazıyormus 60 la renklerı bozulmaz mı karar veremedım hangısını alıyım

nergise ben de gitmiştim de pek sevmedim tecrübesiz gibi bi tuhaf duruyor memnun kalmadım, Mehmet beyle odaları aynı yerde bakıyorum pek hastası da yok biz Mehmetin kapısında kuyruk oluyoruz resmen, bi de yine aynı yerde Filiz Saylan var onun da çok hastası var iki arkadaşım da Filize gidiyor ondan da memnunlar. ben daha doğum için konuşmadım salı günü randevum var bi sorayım. Arkadaşım filiz hanımda normal doğum yaptı 480 tl almışlar. Denizlide tabi İst. gibi çok yüksek değil rakamlar. Tekdende doğum ücreti daha uygunmuş galiba ama hiç gitmedim doktorları nasıl bilmiyorum. özelde doğum yapanlar hep şikayetçi yaa beklemiyorlar bebeğin kendiliğinden gelmesini diyorlar. bebek gelmiyor diye birinin su kesesini patlattılar en son, halbuki çocuk doktoruyla konuşurken bekleseler daha iyiydi bebeğin kendiliğinden gelmesi hemen olmaz sabretmiyorlar falan dedi, kuzenim devlette bebek kendi gelcek diye 2 gün bekledi doktoru yatırdı beklediler normal doğum yaptı. Servergaziyi ben de iyi diye duydum da doktor ismi bilmiyorum orada

canım salı günü kontrolün vardı. haber verecektin merak ettim. inşallah gğzel haberler verirsin:))

kızlar bebegın kıyafetlerını dalinlemı yıkıyosunuz hacısakır granullemı hacı sakır 60 derecede yıkayın yazıyormus 60 la renklerı bozulmaz mı karar veremedım hangısını alıyım

canım ben daha yıkamadım ama hacı şakir granül sabun almıştım üzerinde öyle mi yazıyor ben görmemişim onu.. 60 derece çok ya çeker ki bebişin kıyafetleri :)

60 derecede renklerıde şekillerıde bozulur bence 40 derecede azıcık sabun koyup 1 saatlık programdayıkamak yeterlı kolası kokusu gıtsın yeter....

ben dalin aldım daha kullanmadım. benim aldıım kıyafetlerin üstünde 30 veya 40 derece yazıyor. öyle yazıyorsa 60la yıkarsak bozulabilir. beyaz renkli yıkayacaksan 60la da olur.

sabun tozu erimez diye belki 60 derece yazıyordur, ben de dolap alınca yıkıyacağım çamaşırları, dalin alırım sanırım ama o da lekeleri ne kadar çıkarır bilmiyorum

kızlar bu aşağıdaki takvimde ters dönmüş benim bebiş, koca adam olmuş, acaba gerçekten döndü mü? Şükürler olsun bu günleri de gördüm böle takvimleri görür özenirdim ben de yapabilecek miyim derdim :)

60 derecede renklerıde şekillerıde bozulur bence 40 derecede azıcık sabun koyup 1 saatlık programdayıkamak yeterlı kolası kokusu gıtsın yeter....

Canım 60 derecede olmaz bencede zaten el kadar kıyafetler. Bence bu toz sabunu ayrı bi yerde kaynar suda eritip öyle koyabilirsin 30 derecede yıkanır o zaman. Eğer eritmeden koyar ve düşük ısıda yıkarsan bu sabunlar erimeyip kıyafetlerin dikiş yerlerinde birikiyomuş yada makineyi bozuyomuş bi süre sonra.

kızlar bu aşağıdaki takvimde ters dönmüş benim bebiş, koca adam olmuş, acaba gerçekten döndü mü? Şükürler olsun bu günleri de gördüm böle takvimleri görür özenirdim ben de yapabilecek miyim derdim :)

Senin bebişi bilmem de benimki daha dönmemişti geçen cuma... Hala da aşağı savuruyor tekmeleri....

İnş, doğduğu günleri de görürüz...

arkadaşlar benim de ocak sonunda olacak inşallah doğumum.
park yatak almak istiyorum. netten araştırıyorum da bir de sizlere soruyum dedim. almış olan, almak isteyen var mı? ne marka almak istiyorsunuz fikir verirmisiniz?

Canım 37. Haftada catı kontrolu var ozamana kadar bebıs donuyor bebeğin başı doğumdan 2 gun once bıke ınebılıyor ben normal doğum yaptım 2013 mart annesiyim, bebegım son 3 gune kadar başı yerleşmemişti hatta doğum esnasında yerleşti, önemli olan bebegın ve senın normal doğuma uygun olman Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

amin canım desene belli bi zaman yok yani son ana kadar heycan devam edicek ah bi doğuraydık iple çekiyorum o günleri

bende dalin aldım kızlar ne var ne yok 30 derecede yıkıcam 30 derece renk vermez sanıyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar benim de ocak sonunda olacak inşallah doğumum.
park yatak almak istiyorum. netten araştırıyorum da bir de sizlere soruyum dedim. almış olan, almak isteyen var mı? ne marka almak istiyorsunuz fikir verirmisiniz?

Ben kraft'ın park yataklarını daha çok beğendim
boyut seçebilirsem kesinlikle kraft alıcam

Ben kraft'ın park yataklarını daha çok beğendim
boyut seçebilirsem kesinlikle kraft alıcam

ben dün 60 x 120 ve 70 x110 luklara baktım mağazada. netten çok belli olmuyor ama birebir görünce 70 x 110 luğun daha iyi olduğuna karar verdim. netten de holmer in kini beğendim. bir babymax ın kini beğendim. onların 3 katlı malzeme koyma rafları var. kullanışlı gibi geldi bana. forumlarda da krafttan memnun olan da var tavsiye etmeyen de var.

Back
X