2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
görünce yazmak istedim canım ben mardin merkezdeyim. evet nalan hanım bayram sonrasına kadar doğum izninde ama dönse bile sen sen ol gitme, uzak dur ondan :). aslı hanım yeni geldi nasıl bir doktordur hiç bilmiyorum. mardin parkta gidebileceğin en iyi doktor ayşegül hanımdır. ayşegül kalın'ı tavsiye ederim. kendisi benim doktorum. işinin ehlidir. bu yüzden de hasta sayısı bayaa çok. ona güvenebilirsin. bir de kadın doğum hast.de serhat bey var ama onun randevuları doludur.
bu arada sen hangi şehirdesin ki?

canım internetten okudum yorumları da genel olarak Ayşegül hanımdan memnunlar
ona sıra alayım bari
kadın doğum hastanesine hiç gitmedim o yüzden bilemiyorum nasıldır
ben Şırnaktayım canım
sıra varsa Ayşegül hanıma bi görüneyim, olmadı Aslı hanıma giderim birde
Nalana herkes kötü diyor, sorun ne peki?
kadını tam tanımıyorum ama biraz ilgisiz gibi geldi

İyi akşamlar kızlar,
Bugün bebeğim hiç oynamıyor demiştim ya devlet hastanesindeki doktora gittim.Ultrasonla baktı.Kalbini ses olarak dinletmedi ama görüntü olarak gösterdi atıyor kalbi dedi.Hatta şu an hareket ediyor dedi ama ben hissedemedim.Sadece içeri girerken sanki biraz oynadı dalga geçiyor bizimle...Hareketleri var sen belki hissedemiyorsun ama hala şüphen varsa renkli dopler çektir burda çekilmiyor dedı.Ben de şaşırdım hem iyi diyor hem de öyle diyor? Bu arada bebek 710 gr olmuş haftasıyla uyumluymus....suyun da iyi dedı.

canım internetten okudum yorumları da genel olarak Ayşegül hanımdan memnunlar
ona sıra alayım bari
kadın doğum hastanesine hiç gitmedim o yüzden bilemiyorum nasıldır
ben Şırnaktayım canım
sıra varsa Ayşegül hanıma bi görüneyim, olmadı Aslı hanıma giderim birde
Nalana herkes kötü diyor, sorun ne peki?
kadını tam tanımıyorum ama biraz ilgisiz gibi geldi

Ayşegül hanıma güvenebilirsin, ne çok rahattır ne de felaket tellallığı yapar. ne gerekiyorsa onu yapar, söyler. tek olumsuz yanı çok yoğun ve kalabalık oluşu. serhat bey mardinde bir numaradır ama devlet hast. olduğu için ben de gitmiyorum zaten hep dolu oluyor.
canım ben daha önce iki bebeğimi kaybettim. ilk hamileliğimde rastgele gittim Nalan hanıma.aşırı derecede ilgisiz ve rahat. burada bir doktoru kötülemek gibi bir niyetim yok kesinlikle, saygım var elbette ancak hastaların da bazı hakları var değil mi? :) neyse ilk gebeliğim bozulmuş gebelikti, kürtajımı yaptı gitti. tek bir bilgilendirme yapmadı. yaklaşık 80 gün adet göremedim. ben sigara içiyordum gittiğimde ilk iş onu sormuştum zararı olmuş mudur diye, günde 5 tane içebilirsin sorun yok demişti.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar,
Bugün bebeğim hiç oynamıyor demiştim ya devlet hastanesindeki doktora gittim.Ultrasonla baktı.Kalbini ses olarak dinletmedi ama görüntü olarak gösterdi atıyor kalbi dedi.Hatta şu an hareket ediyor dedi ama ben hissedemedim.Sadece içeri girerken sanki biraz oynadı dalga geçiyor bizimle...Hareketleri var sen belki hissedemiyorsun ama hala şüphen varsa renkli dopler çektir burda çekilmiyor dedı.Ben de şaşırdım hem iyi diyor hem de öyle diyor? Bu arada bebek 710 gr olmuş haftasıyla uyumluymus....suyun da iyi dedı.

canım en azından bebeğinin kalbinin attığını görmüşsün
o seni rahatlatmak için demiştir muhtemelen içine sinmediyse bunu da yaptır diye
demek ki bazı hareketlerini hissedemiyoruz

Ayşegül hanıma güvenebilirsin, ne çok rahattır ne de felaket tellallığı yapar. ne gerekiyorsa onu yapar, söyler. tek olumsuz yanı çok yoğun ve kalabalık oluşu. serhat bey mardinde bir numaradır ama devlet hast. olduğu için ben de gitmiyorum zaten hep dolu oluyor.
canım ben daha önce iki bebeğimi kaybettim. ilk hamileliğimde rastgele gittim Nalan hanıma.aşırı derecede ilgisiz ve rahat. burada bir doktoru kötülemek gibi bir niyetim yok kesinlikle, saygım var elbette ancak hastaların da bazı hakları var değil mi? :) neyse ilk gebeliğim bozulmuş gebelikti, kürtajımı yaptı gitti. tek bir bilgilendirme yapmadı. yaklaşık 80 gün adet göremedim. ben sigara içiyordum gittiğimde ilk iş onu sormuştum zararı olmuş mudur diye, günde 5 tane içebilirsin sorun yok demişti.

canım kötülemek gibi bir niyetin olmadığını anlıyorum
bana da çok rahat gelmişti, düşük tehlikem vardı ve hiç bilgilendirmemişti beni
kan testi yapmadan kan ilacı vermişti tok karna hergün al dedi
sonra ben kayserideki doktoruma gittim senin kanın 14 zaten 6. aya kadar kan ilacına gerek yok, kullanma dedi
zaten birsürü şeyden tiksiniyorsun bu kanla bir de alman gerektiği zaman ilaçtan tiksinme dedi
birde Ayşegül hanımı deneyeyim bakalım
ama yarın kotası doluymuş, Aslı hanım izne çıkmış, Nalan hanım da doğum izninde
napacağımı şaşırdım valla
sabah 11.30 da da bu saatte yarın için sıra veremiyoruz demişlerdi üstelik
telefondaki insaflı çıktı Şırnaktan geliyorum bayram da girecek lütfen falan dedim 62 numarayı verdi
sıra gelmeyebilir ama baştan uyarayım dedi
:5:

İyi akşamlar hanımlar görüşmeyeli iyisiniz inş.Ben hiç iyi değilim,fena grip oldum gözlerimden iltihap gibi çapak akıyor gözlerim kıpkırmızı ve ağrıyor. Burnum akıyor gece tıkanıyor.Hapşırıkta öksürükte var.İlaç kullanamıyorum haliyle.Bitki çayı içe içe bi hal oldum.Günde iki kilo mandalina yiyorum ama daha da kötüleştim,var mı bir önerisi olan ? Şimdiden tşkkrler...

İyi akşamlar hanımlar görüşmeyeli iyisiniz inş.Ben hiç iyi değilim,fena grip oldum gözlerimden iltihap gibi çapak akıyor gözlerim kıpkırmızı ve ağrıyor. Burnum akıyor gece tıkanıyor.Hapşırıkta öksürükte var.İlaç kullanamıyorum haliyle.Bitki çayı içe içe bi hal oldum.Günde iki kilo mandalina yiyorum ama daha da kötüleştim,var mı bir önerisi olan ? Şimdiden tşkkrler...

bana sıcak suyun ıcıne lımon sıkıp bal atarak ıcmek ıyı gelmıstı bır dene ıstersen..... ve pekmez ye bal ye ustune bır sey ıcme bekle bogaz agırısnı gecıyor

canım kötülemek gibi bir niyetin olmadığını anlıyorum
bana da çok rahat gelmişti, düşük tehlikem vardı ve hiç bilgilendirmemişti beni
kan testi yapmadan kan ilacı vermişti tok karna hergün al dedi
sonra ben kayserideki doktoruma gittim senin kanın 14 zaten 6. aya kadar kan ilacına gerek yok, kullanma dedi
zaten birsürü şeyden tiksiniyorsun bu kanla bir de alman gerektiği zaman ilaçtan tiksinme dedi
birde Ayşegül hanımı deneyeyim bakalım
ama yarın kotası doluymuş, Aslı hanım izne çıkmış, Nalan hanım da doğum izninde
napacağımı şaşırdım valla
sabah 11.30 da da bu saatte yarın için sıra veremiyoruz demişlerdi üstelik
telefondaki insaflı çıktı Şırnaktan geliyorum bayram da girecek lütfen falan dedim 62 numarayı verdi
sıra gelmeyebilir ama baştan uyarayım dedi
:5:

sabah 11.30'da nasıl sıra vermezler anlamadım. canım keşke daha önce denk gelseydik, hastanenin internet sitesinden iki gün öncesinden randevu alabilirdin, inşallah sıra gelir ki bence gelir çünkü ben son kontrolümde gittiğimde sıra numaram 34'tü. doktor saat 9'da geliyor, ben 9.30'da içerideydim. sıra numarasına güvenip de geç gelenler oluyor çünkü. imkanın varsa erken git derim ben. bu arada sıkıntı nedir canım? inşallah derdine derman olur bir an önce.

bana sıcak suyun ıcıne lımon sıkıp bal atarak ıcmek ıyı gelmıstı bır dene ıstersen..... ve pekmez ye bal ye ustune bır sey ıcme bekle bogaz agırısnı gecıyor

Sağol canım onu içiyorum boğaz ağrım yok kuru öksürük var çok az ama beni gözlerim çok rahatsız ediyor,önünde bi sis perdesi var bulanık görüyorum ve çok acıyor bebek şampuanıyla yıkadım,demli çayla kompres yaptım ama nafile:5:

bu arada senin için çok üzüldüm canım
iki bebeğini kaybetmen beni çok etkiledi
iyi dayanmışsın, Allah sağlık sıhhat versin umarım bundan sonraki bebişlerine de sana da

sabah 11.30'da nasıl sıra vermezler anlamadım. canım keşke daha önce denk gelseydik, hastanenin internet sitesinden iki gün öncesinden randevu alabilirdin, inşallah sıra gelir ki bence gelir çünkü ben son kontrolümde gittiğimde sıra numaram 34'tü. doktor saat 9'da geliyor, ben 9.30'da içerideydim. sıra numarasına güvenip de geç gelenler oluyor çünkü. imkanın varsa erken git derim ben. bu arada sıkıntı nedir canım? inşallah derdine derman olur bir an önce.

canım aradığımda açan kadın vermedi bende inandım napıyım :5:
keşke daha önce karşılaşsaydık
canım erken gidip de sıra gelmezse çok beklerim diye korkuyorum
yol uzun çünkü biraz
canım 29 ağustostan beri göremedik yavrumu, hem görmeye hem de bi sıkıntı var mı onu kontrole gidicez kısmetse
ayrıca benim bir ay önce suyum gitmeye başladı, onun içinde güvenebileceğim bi doktora muayene olmam gerek
fikrine de ihtiyacım var

slm kızlar yazılanları şöyle bi okudum hasta olan arkadaşa geçmiş olsun ,doktor sıkıntısı çeken arkadaşlara da allah yardım etsin bende de aynı sıkıntı var hastane iyi doktor kötü doktor iyi hastane kötü ne yapcam bilmiyorum allahtan ikinci hamileliğim ilk olsa bide normal doğum ihtimali olacaktı en azından bunda günü belli bu arada bende bugün şeker yüklemem yapıldı çok şükür iyi çıktı bu durumu atlatığıma çok sevindim çünkü oğlumda şeker yüksek çıktı diyet vermişti gerçi oda bir haftalık diyetten sonra düzeldi hayırlısıyla bi doğursaydık şu cimcimeleri
:emir_bebek:

bu arada senin için çok üzüldüm canım
iki bebeğini kaybetmen beni çok etkiledi
iyi dayanmışsın, Allah sağlık sıhhat versin umarım bundan sonraki bebişlerine de sana da

Allah razı olsun canım, Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok acı verici bir şey. bir de kimyasal gebelik geçirmiştim. yani aslında 3 kaybım var. Şimdi bebeğim iyi çok şükür, bunun için ne kadar şükretsem az. Allah hepimizin bebeğini korusun, bizlere bağışlasın.

canım aradığımda açan kadın vermedi bende inandım napıyım :5:
keşke daha önce karşılaşsaydık
canım erken gidip de sıra gelmezse çok beklerim diye korkuyorum
yol uzun çünkü biraz
canım 29 ağustostan beri göremedik yavrumu, hem görmeye hem de bi sıkıntı var mı onu kontrole gidicez kısmetse
ayrıca benim bir ay önce suyum gitmeye başladı, onun içinde güvenebileceğim bi doktora muayene olmam gerek
fikrine de ihtiyacım var

evet sen de haklısın tatlım, gidip de uzun süre beklemek de var, dediğin gibi uzun yoldan geliceksin. Allah işlerini rast getirsin, güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.

Allah razı olsun canım, Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok acı verici bir şey. bir de kimyasal gebelik geçirmiştim. yani aslında 3 kaybım var. Şimdi bebeğim iyi çok şükür, bunun için ne kadar şükretsem az. Allah hepimizin bebeğini korusun, bizlere bağışlasın.

evet sen de haklısın tatlım, gidip de uzun süre beklemek de var, dediğin gibi uzun yoldan geliceksin. Allah işlerini rast getirsin, güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.

Canım çok özel değilse sorun neydi?
neden kaybettin bebişlerini?
Allahım bu bebişe uzun ömür versin inşallah
yarın gideceğim 13.30dan 15.00 e kadar beklerim belki sıra gelir canım
1 ayı geçti bebeğimi görmedim, su gitmesi olayıma da kimse çare bulamadı

Canım çok özel değilse sorun neydi?
neden kaybettin bebişlerini?
Allahım bu bebişe uzun ömür versin inşallah
yarın gideceğim 13.30dan 15.00 e kadar beklerim belki sıra gelir canım
1 ayı geçti bebeğimi görmedim, su gitmesi olayıma da kimse çare bulamadı

sorunum pıhtılaşma bozukluğuymuş canım, her gün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum işte bu haftalara kadar geldik Rabbime şükür. amin canım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın Allah'ım.
su gitmesi olayını ilk kez duydum, inşallah önemsiz bir durumdur. ben inanıyorum Ayşegül hanım çare olucaktır.

sorunum pıhtılaşma bozukluğuymuş canım, her gün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum işte bu haftalara kadar geldik Rabbime şükür. amin canım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın Allah'ım.
su gitmesi olayını ilk kez duydum, inşallah önemsiz bir durumdur. ben inanıyorum Ayşegül hanım çare olucaktır.

geçmiş olsun canım..inşallah sağsalim elinize alırsınız..bende iğne olanlardanım zor günler ama az kaldı Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde doğuracaz

Back
X