-------2014 Ocak Annelerinin Doğum Hikayeleri------------

cok sagol canim amin diyorum insallah guzel gunlerini gormek nasip olsun.
hikayemiz ne olursa olsun dedigin gibi saglikla kucakladik onemli olan da o.
kendine minigine iyi bak

Ya hepsini okudum Allah'tan evde tekim salya sümük nasıl oldum bilemezsiniz herşeye ağlar oldum bu aralar birde böyle hikayeler okuyunca coşuyorum açıkçası Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu bende buraya yazarım umarım hayırlısıyla herkeze hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah

Son düzenleme:

çok güzel bir hikaye.eskiden böyle değildim ben, şimdi neden ağladığımı da bilmiyorum ama çok duygulandım. Allah analı babalı büyütsün. Yine güzel bir mutlu son..haftasına göre kilosu yüksek olmuş annesi, ama sezeryan olduğun için sorun yok tabi :) acaba şeker yüksekliğimi vardı sende?

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-gobuslerimiz-bebisler-dolsun-2012-a-842.html
bu topik canım çok süre geçti haklısın

39.haftamdayım.10 Ocak günü öğlene doğru uyanıyorum.Evde yalnızım.Yatağı toplarken bir akıntı geldiğini hissediyorum ama günlerdir zaten olduğu için takmıyorum.Wc'ye gidince bir bakıyorum akıntı pespembe.Hemen eşimi ve annemi arıyorum.Annemler bize doğru yola çıkıyor, eşime sen işten çıkma bekle bakalım diyorum.Doktorumu arıyorum"nişanın gelmiş,sancın ve suyun gelmediyse bekleyelim daha boşuna gelme,bana haber ver bi değişiklikte"diyor.Annemler gelince hastane çantamızdaki son eksikleri tamamlayıp onlara gidiyoruz.Eşim de akşam oraya geliyor.Bende ne sancı var ne su.Etrafımdaki herkes tedirgin ama ben rahatım."Yarın kontrolüm vardı zaten.Gidince bakarız duruma.İyiyim ben"diyorum.Bebeğim de hareketli,bence hemen gelmez diyorum.Nişanı gelip 1hafta sonra doğuranlar varmış ne de olsa.Yemek yiyoruz,çay içiyoruz.Geceye doğru birkaç sancı geliyor ama hem çok az hem de düzensiz."rahim kendini doğuma hazırlıyor"diyorum.Gece 1gibi yatıyorum.3'te wc'ye kalkıyorum,sağlam bir sancı geliyor.15dk aralıkla 3 tane oluveriyor birden.Hemen annemi,eşimi kaldırıyorum,doktorumu arıyorum."Hastaneye geçin ben de geliyorum"diyor.Evde bir telaş başlıyor.Ben giyinip izliyorum durumu.Annem ve eşim bir o odaya bir bu odaya giriyor.Gülüyorum onlara.Çantayı alıp çıkıyoruz.Arabada annem,babam,kardeşim,eşim,ben.Yolda sancılar sıklaşıyor ama bende tık yok.Bi kıvranıyorum sadece o kadar.Eşim"böyle doğuma mı gidilir bağır azcık"diye takılıyor bana.Hastaneye ulaşıyoruz.Beni doğumhaneye alıyorlar.Ebe kontrol ediyor,açıklık 4cm ama bebek ters geliyor.(Son randevuda da tersti zaten.11 Ocak randevumda dönmemiş olursa sezeryan günü belirleyecektik)Hemen sezeryan hazırlıkları başlıyor.Tetkikler hızlıca yapılıyor,önlük,sedye derken asansöre biniyorum,eşime el sallıyorum,kapı kapanıyor,ameliyathanedeyim.Ameliyathanede herkes güleryüzlü.Şakalaşıyoruz gelenlerle.Anestezist geliyor,"şimdi otur ve hareket etmeden dur"diyor,belimden iğneyi yapıyor.(Sakın korkmasın spinal anestezi düşünenler.Normal iğne kadar anca acıyor.)Sonra bacaklarım ısınıyor.Önüme örtü örtüyorlar.Ayaklarımı yavaş yavaş hareket ettirememeye başlıyorum.Ya hissedersem diye düşünürken anestezist"sen hazır olunca başlayacağız"diyor."hazırım.kızımı görmek istiyorum"diyorum ve farkediyorum ki zaten çoktan başlamışlar.Arada doktorumla sohbet ediyoruz."Bugünkü 11:30 randevunuz iptal"diyorum doktoruma,gülüyoruz.Pür dikkat dinliyorum.Ne bir acı var ne de his.Belimden aşağısı yok sanki. Bir kaç dakika sonra kızımın sesini duyuyorum.Dünyada duyduğum en güzel sesi...Yanıma getiriyorlar,kokusu mis gibi...Kızımı bakım odasına götürüyorlar.Sonra dikişler başlıyor.Bu kısım biraz sıkıcı.Bir ara iyice sıkılıyorum,darlanıyorum ama kızımın yüzünü getiriyorum gözümün önüne.Bir an önce kızımın yanına gitmek istiyorum.Neyse ki bitiyor,odama götürülüyorum.Kızımı getiriyorlar yanıma.O kadar güzel ki..."İyi ki geldin hayatımıza"diyorum...Birkaç saat içinde uyuşukluk geçiyor.Akşama doğru yürümeye başlıyorum.Biraz ağrı oluyor tabi ama kızım ağrı kesici gibi geliyor.Ona baktıkça iyi oluyorum.Sonunda ben de ANNE oluyorum...
İşte bu da bizim hikayemiz.Hastanede 1 gece kaldık sadece.Şimdi ikimiz de gayet iyiyiz çok şükür.Kızım 5 günlük oldu bile.İsteyen herkesin bu harika duyguyu tatması dileklerimle.
Doğum tarihi: 11.01.2014
Doğum saati: 06:32
Kilosu: 2570gr
Boyu: 47cm
İsmi: İpek

Son düzenleme:

Gözün aydın canım, ne güzel anlatmışsın, darısı biz bekleyenlerin başına...

Doğum yapalı bi ay geçti ama ne zaman doğum hikayelerinizi okusam dayanamayıp ağlıyorum. Nasıl bir duygudur bu annelik yahu. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.

İpek bebekle hayırlı bir ömür diliyorum sana da canım

kızlar hepiniz çok güzelsiniz harikasınız yaaa..
hikayeleriniz harika ve acaip gözlerim doldu.. maşallah
ama bişeyi çok merak ediyorum.. normal doğum yapan arkadaşlar hep aynı şeyi yazmış "dikişim atılırken bebeğimi yan tarafta hazırladılar" diye.. Ayyyy Allah aşkına söyleyin dikiş atıldığı anı hissetmediniz mi :26: düşünmesi bile içimi fena yapıyo :26:

Tüm doguran hamişler maşallah okudukca hem heyecan hem korku basıyor acıkcası...Rabbim şuan bekleyen tüm hamişlere kolaylık verir bir avazda saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşş...

hiç korkma dikişlerden canım hiç hissetmiyorsun. yani ben hissetmedim

Doğum yapan anneler aranızda hiç acı eşiği düşük olan varmıydı okursanız bi cevap yazın ne olur ben sezeryan istemiyorum normal istiyorum annem dayanamazsın diyor iyice gücüm gidiyor

Allah razi olsun canim allah hepimizin yavrusunu bagislasin ailesine. Biz her usg de hep ileride ileride dedikleri icin daha kilolu bekliyorduk dr gününü beklerse 5 i bulacak diyordu şekerim yoktu canim normaldi babasi 4 kilo dogmus dr irsi babaya benzeyecek dedi. Oglum simdiden babasi :)

yapısalmış demekki. Bu yıl bebekler hep babaya benziyo nedense. çok mu bakıyoruz kocalarımıza nedir. burda yenidoğan bebekler var, hatta 1-2 yaşında olanlarda dahil buna, hepsi tıpkı baba! bundan sonra hamile kalırsam aynaya bakıcam :))
Allah analı bablı büyütsün canım

canim pufum sagol daha guzel hikayeler senden gelecek hic korkma dogumdan sadece o anin tadini cikar.
ben kesi yapildimi bilmiyorum hic hissetmedim.ama dikis kismi bende acili oldu uyusmamistim sanirim.ama bikac dakikalik kismi aciliydi sadece.
inan bana o anda zaten bitsede bebeme gitsem diyosun.hic dusunme
Doğum yapan anneler aranızda hiç acı eşiği düşük olan varmıydı okursanız bi cevap yazın ne olur ben sezeryan istemiyorum normal istiyorum annem dayanamazsın diyor iyice gücüm gidiyor

nagiscim ben igne olurken bile kaskati kesilirdim canim cook tezdir normalde.
ama 6 cm acilmam oldugu halde asiri bi sanci hissetmedim ve dogumda epidural bile almadim.yani hickimseye bakma sen.ben yaptiysaaaaam
bide normal doguma kararli ol canim.
ben zorunlu olmadikca sezeryan olmicam suni bile olsa normal denicem diyodum

11.01.2014 cumartesi günü sabah sancılarım başladı hastaneye gittik hiç açılmam yoktu ben farketmeden nişanım gelmiş suyum azalmış beni nstye bağladılar doğum sancılar dendi yatışım yapıldı ve sancı maratonum başladı odada eşim hayatında yapmadığı kadar belime masaj yaptı adamın elleri artık tutmuyodu ben o acıyla bağırdım durdum durma ovsana be diye saymadığım laf kalmadı garibime oda çok endişelendi doğuma alınana kadar sancıyı ailemle beraber çektik ben bir onlar bin ben alıyorum onlar ağlıyo komedi bi durum şimdi düşünüyorumda hatta bi ara öle sancı geldiki kocamın kolunu ısırmışım acıdan adamın sesi çıkmadı :) açıklmam akşam 10 sıralarında 6 cmdi daha açıkmıyodu bende de hal kalmamıştı suni sancı yemekten doğuma aldılar beni sağlam kesildim 22.58 oğluşum dünyaya geldi ben kendimi unuttum ona baktım doğumhanede çok tatlı annesine bakıyodu hemşire sarmış yeşil çarşafa yatırmış masaya annem diyorum çarşafı açıp bana bakıyodu yumuk gözlerle bana çekmiş ama oğluşumda yanmalı hemşireler odaya götürmüşler giydirmeye bizimkiler camdan bakıyolarmış onlara ters bakış atmış annem içerde yanlız kaldı der gibi bi hemşire kapıyomuş üstünü o açıyomuş bizimkiler hepsi bi ağızdan aynı annen gibi sıcakladınmı üstünü açıyon hemen demişler 3300 kg 51cm doğdu mustafa alişim tarifsiz bi mutluluk dikiş acıları hariç

ben zaten sezeryancıyım canım hihihihihih
o değilde ben senin hikayeni göremedim yaaa?merak ettim baktım ama..

aaaaay canım arkadaşım yaaaa..
ne güzel anlatmış paylaşmışsın bayıldım valla..
allem ettim kallem ettim buldum hikayeni heheheheh
dikişi kısmı hariç hepsine içim gitti valla okurken maşallah ayrıca nişan geldi diyip eşini çağırmana ve sonraki konuşmalarınıza 1-2 dk fln güldüm sanırım deliler yaaaa
mutlu sağlıklı yaşayın inş cnm,çok mutlu oldum senin adına..
kendimi yakın hissediyorum sana,belki de tecrübelerimizin benzerliğinden..
o yüzden hikayen beni çok mutlu etti..
benimde irkekim olucak kısmetse hatta,bu bile aynı

Bende aynı fikirdeyim yapabileceğime o kadar inanıyorum ki beni canlı canlı kürtaja yattım çok zor geçmişti annem o günden sonra sen normal yapamazsın diyor biliyorum canımın çok yanmasına dayanamadığı için anne işte :) ama ben suni sancı bile istemem doğal doğumla alakalı makaleler okudum dahada güç alıyorum umarım kolay geçen bir doğum olur herkez için içe sırada bana diliyorum dua ediyorum Rabb'ime âmin Allah kurtarsın hepimizi doğum yapan kardeşlerimede hayırlı olsun diyip maşallah diyorum sıra bizde :) birde şu dikişte uyuşturuyorlar mı ?

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sana da geçmiş olsun. dikişlerin de en kısa sürede iyileşir inş merak etme. eşlerin de sancı sürecine katılmaları çok çok iyi oluyor bence daha iyi anlıyorlar ne çektiğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…