2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

Bugün internetten sipariş verdiklerimm inşallah göründükleri kadar güzeldirler bikaç tane ufak tefek şeyde haftasonu aldıkkk..fazla pembeye yönelmemeye çalışıyorum nasılsa çok olur hediye gelenler vs........=)) ama karar verdim artık liste yapacağım öncelikli olanları alıp aşırıya kaçmamak adınaa..

Son düzenleme:
ben de sevmiyorum canım ya park yatakları , bakalım ne yapacağız, bu anakucaklarında ilk aylarda bebek yatıyor mu? yani gece falan da rahatsız edici değil midir?

Dogru söylüyorsunuz aslinda. Duz konuma getirilebiliyor fakat yine de sirt kismi ice dogru çökmüş oluyor. Uygun olmayabilir. Peki yatak konusunu arastirdiniz mi? Visko, sünger gibi çeşitler var pek bi bilgim yok ama

Bebek arabasının fiyatı nekadardı acaba, kullanışlı bişeye bnziyor hayırlı uğurlu olsun şimdiden güzel günlerde kullanın inşallah

sağol canım arabanın fiyatı hellobaby de 596 TL.hafif bi araba kullanışlı gibi.çok hoşumuza gitti
gitti gidiyorda 480 e falan aynısı var.

sağol canım arabanın fiyatı hellobaby de 596 TL.hafif bi araba kullanışlı gibi.çok hoşumuza gitti

bu bebek arabasının aynısını bizde çok inceledik eşimle ve çok beğendik, hem hafif, hem rahat sağlam güzel bir araba.. fiyatlarıda genellikle 500 küsürdü. hatta bir yerde 500 tl üzerine 100tl de alışveriş çeki veriyorlardı, nerdeyse alacaktık nasılsa 100 tl ye de uyku seti vb gibi bişeyler alınabilir diye düşündük. ama sonra erken diye vazgeçtik.. hayırlı uğurlu olsun.

Merhaba arkadaslar herkese hayrli ramzanlar bnde 5 aylik evliyim ve 4 ay 1haftalikta hamilym kizimizin olcaqni oqrendik ama daha kiyafet oda hazrlklarna baslamdk baslaskmi ilk neler almamz lazm tecrubeli olanlar beni aydnlatablrmi.

Azizbebe deki kiyafetlere bayılıyorum hem cok kaliteli hem cok güzel geçtiğimiz cumartesi esimle prensesimize şimdilik birkac parca kıyafet aldık daha cok altıncı ayimi doldurdugumda bütün alışverişini yapmak istiyorum o zaman tam zamani olacak ana kucagi puset bebek arabasi mama sandalyesi oglumdan dolayı zaten var o zaman almıştık bir tek salincak alicaz inşallah Hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz arkadaşlar :))))

azizbebenin ürünlerini bende çok seviyorum..ufak tefek şeyler bende aldımm.... hastane çıkışını filan da oradan alacağım sanırım... bende 6. aydan sonra başlayacaktım ama cinsiyeti öğrendiğimden beri sürekli pc başında çalışınca nette gördüğüm,beğendiğim ufak tefek şeyleri almaya başladım engel olmalıyım... en iyisi acile liste yapıp gerekliliğe göre yavaş yavaş almakk

Son düzenleme:
canm merhaba. ben de önce park yatak düşünmüştüm. eşimle baktık ama eşimin içine sinmedi. mothercare de görevli bebegin kemik gelişimi için kesinlikle ama kesinlikle normal beşik önerdiklerini söyledi. bebegin kemik yapısı doğduktan sonra şekilleniyor. bir de park yataklarda ilerleyen zamanlarda hışırtı çıkıyo bebek uyanabiliyor.biz çilekten büyüyen beşik aldık.sana tavsiyem rahat düz bi yatak al mutlaka...ikea dakileri bende çok beğenmiştim. çilekteki daha uygundu fiyat olarak biz de onu aldık. bu arada bebegin olduktan sonra 2 hafta bir memlekete gidebilecegini de pek sanmıyorum.arkadaşım diyordu.markete alışveriş merkezine gitmek bile benim için olay olouyor evden çıkması saatlerimi alıyor 4 gözle eve dönmeyi bekliyorm diyordu. yani senin yerinde olsam bi tane tahta beşik alırdım. bir tane de park yatak arabanın bagajına koyardım. bende ailemden uzakta yaşıyorum.ama park yatak almadım. bebegimoraya gittigimde benimle yatar nolcak güzel ortopedik yatak var annemde..bize özel alındı

haaaa unutmadan gündüzleri oyalamak için ana kucagı şart..ben tiny love ınkini almayı düşünüyorum. kısa süreli şekerlemelerde kullanılabiliyor. bir de 18 kga kadar taşıma özelliği var.

canım sen istanbuldamısın?bu arabayı nerde gördün?ben de gidip göreyim diyorum. bi de bunun da tüm parçaları çıkarılıp yıkanabiliyor mu?

selam kızlar aldıklarınız çok güzelrabbim güzelsağlıkı bi şekilde giydirmeyi nasip etsin inşallah.ara ara takip ediyorum yazdıklarınızı
Pamukkale bebeden bebek arabası siparişi veren bi arkadaş vardı ismini hatırlamıyorum :26:merak ettim ürün nasıl diyeeline ulaştıysa yazabilirmisin acaba bende yavaş yavaş başladım alışverişe resimleri yakın zamanda atarım sizlerede

Son düzenleme:

pamukkale bebeyi çok araştırdım ben, kimsenin aldığı gelmemiş, kimi zorla para iadesi yaptırabilmiş kiminin parasıda gitmiş, dikkat edin sakın o siteden birşey almayın arkadaşlar.. burdan alan arkadaşa da özel mesajla anlattım inşallah onun siparişleri gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…