- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
ben de sevmiyorum canım ya park yatakları , bakalım ne yapacağız, bu anakucaklarında ilk aylarda bebek yatıyor mu? yani gece falan da rahatsız edici değil midir?
Dogru söylüyorsunuz aslinda. Duz konuma getirilebiliyor fakat yine de sirt kismi ice dogru çökmüş oluyor. Uygun olmayabilir. Peki yatak konusunu arastirdiniz mi? Visko, sünger gibi çeşitler var pek bi bilgim yok amaİlk aylarda sallamak için olabilir de canım yatırmak için pek de uygun gelmedi.. Sanki rahatsız olur bebeğin... Düz bir zemini yok çünkü anakucaklarının.... İlk zamanlar çoğunlukla uykuda oldukları için sürekli eğdik bir zeminde yatması zararlı olmaz mı acaba...
Bebek arabasının fiyatı nekadardı acaba, kullanışlı bişeye bnziyor hayırlı uğurlu olsun şimdiden güzel günlerde kullanın inşallah
sağol canım arabanın fiyatı hellobaby de 596 TL.hafif bi araba kullanışlı gibi.çok hoşumuza gitti
gitti gidiyorda 480 e falan aynısı var.
Azizbebe deki kiyafetlere bayılıyorum hem cok kaliteli hem cok güzel geçtiğimiz cumartesi esimle prensesimize şimdilik birkac parca kıyafet aldık daha cok altıncı ayimi doldurdugumda bütün alışverişini yapmak istiyorum o zaman tam zamani olacak ana kucagi puset bebek arabasi mama sandalyesi oglumdan dolayı zaten var o zaman almıştık bir tek salincak alicaz inşallah Hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz arkadaşlar :))))
canm merhaba. ben de önce park yatak düşünmüştüm. eşimle baktık ama eşimin içine sinmedi. mothercare de görevli bebegin kemik gelişimi için kesinlikle ama kesinlikle normal beşik önerdiklerini söyledi. bebegin kemik yapısı doğduktan sonra şekilleniyor. bir de park yataklarda ilerleyen zamanlarda hışırtı çıkıyo bebek uyanabiliyor.biz çilekten büyüyen beşik aldık.sana tavsiyem rahat düz bi yatak al mutlaka...ikea dakileri bende çok beğenmiştim.Kızlar size bişi danışmak istiyorum. Şu anda yatak ya da beşik almak için için erken biliyorum ama en azından ne alacağıma karar vereyim sonra alışverişimi ona göre yönlendiririm diyorum.
asıl olarak istedğim ikea daki parmaklı ahşap beşiklerden almaktı çünkü onların bir kenarı çıkıp anne yatağıyla birleştirilebiliyor ve çocuk büyüdüğünde(2-3 yaş) yatağın yüksekliği indiriliyor ve karyola gibi kullanılıyor, böylece kendisi yatağına inip çıkabilir.
fakat biz eşimle öğretmeniz ve ailelerimizden uzaktayız, çalıştığımız yer küçük bir ilçe olduğundan okul açıkken nerdeyse 2 haftaya bir, uzun tatillerde sürekli memlekette oluyoruz, yani çok seyahat ediyoruz, ee bu durumda ne almam gerekiyor, park yatak sanırım. onu da hiç istemiyorum aslında, diğer beşiklerin yanında çadır gibi kalıyorlar.
2 farklı beşik almak istemiyorum çünkü evde kalabalıktan pek hoşlanmam. Sizlerden park yatak kullanmayı düşünen var mı? marka ve model araştıran var mı?
bir de ilk aylarda yatırmak için şu resimdekiler gibi bi ana kucağı alıcam inşl. çevremde çok tavsiye eden var. 2.resimdeki takım 100 tl çok hesaplı geldi bana. Eki Görüntüle 772093 Eki Görüntüle 772094
canım sen istanbuldamısın?bu arabayı nerde gördün?ben de gidip göreyim diyorum. bi de bunun da tüm parçaları çıkarılıp yıkanabiliyor mu?sağol canım arabanın fiyatı hellobaby de 596 TL.hafif bi araba kullanışlı gibi.çok hoşumuza gitti
gitti gidiyorda 480 e falan aynısı var.
selam kızlar aldıklarınız çok güzelrabbim güzelsağlıkı bi şekilde giydirmeyi nasip etsin inşallah.ara ara takip ediyorum yazdıklarınızı
Pamukkale bebeden bebek arabası siparişi veren bi arkadaş vardı ismini hatırlamıyorum :26:merak ettim ürün nasıl diyeeline ulaştıysa yazabilirmisin acaba bende yavaş yavaş başladım alışverişe resimleri yakın zamanda atarım sizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?