eneee bunlar cücüücükkKızlarr bebişime ilk cicisini alabildim sonunda. Sizinkilerden biraz farklı ama
İndirimdeydi Esse den aldım. İçinde mama ve çorba yaparım, süt ısıtırım diye düşündüm. Boyları o kadar minnakki, boyutlarını anlayabilmeniz için yanına su bardağı koydum. Çok şirinler yaa
eneee bunlar cücüücükkafiyet olsun yedikleri yarasın kuzucuğa
ay çok güzel güle güle kullansın
yeleği çok beğendim delikanlıya çok yakışıcak
teşekkür ederiz teyzesieneee bunlar cücüücükkafiyet olsun yedikleri yarasın kuzucuğa
ay çok güzel güle güle kullansın
yeleği çok beğendim delikanlıya çok yakışıcak
canım tencerelerin çok güzel.güle güle mamalar yesin minnakÇookk cücüük teyzesii. Kullanmaya kıyamam ben onları yaasüs diye vitrine koyarmışım
Ona başka ciciler almadım diye küsmüştü bize dün, cinsiyetine baktırmadı yaramaz. Yüzünüde elleriyle kapatmıştı, hiç biyerini göstermedi yaa
yeleğiniz cok güzel güle güle kullansın.markası nedir acaba internetten mi aldınız böyle bir sey arıyorumda
herkese merhabaaaa biz de 18.haftamızı bitirdik teyzeleriiii aranıza yeni katılıyoruzbebişim orasını pek göstermiyo ama kıza benziyo diyo biz de daha bişey alamadık
Bugün bende bir çılgınlık yapıp doğmamış bebeğe don biçmekle kalmadım set aldım hemde pembe ama şöyleki indirim sitesinden 125 ten 80 ne düşmüş bunun üstünüde benim + indirim kuponum vardı 50 tl bana 37liraya geldi başka bi üründe alabilirdim aslında ama uzun zamandır takipteydim artık kime kısmetse göbişteki kızsa onun değilse hediye edecek çok hayırlısı olsun
Eki Görüntüle 778533
hayırlı uğurlu olsun, güle güle sağlıkla giysin inşallah, pek bir tatlıymış.. bu zamana kadar göstermediyse kız olma ihtimali yüksek zaten. benimki erkek çok erken öğrenmiştik.
şuna bak hele senÇookk cücüük teyzesii. Kullanmaya kıyamam ben onları yaasüs diye vitrine koyarmışım
Ona başka ciciler almadım diye küsmüştü bize dün, cinsiyetine baktırmadı yaramaz. Yüzünüde elleriyle kapatmıştı, hiç biyerini göstermedi yaa
valla yateşekkür ederiz teyzesiçabucak gelse o günlerde giydirsek hepsini
ayy alemsin kızben yanlış topiğe girmişim ben mart annesiyim henüz 2,5 aylık bile olmadı ki:))
Evet canım ben de hatırlıyorum nickini ama hangi topikten olduğunu bilememiştim. Birzamanlar hemen her ay hamile kalmak isteyenler topiğine yazardım :)) nasip bu günlereymiş. Naz naptı acaba haberin var mı?şuna bak hele senhala orasını burasını göstermeyen terbiyeli yeğenlerimiz var demek
bizimki ne varsa meydana atmıştı
anası ona ne ciciler alıcak ooohoooo
kız atlanta biz senle geçen sene ağustos topiğinde tanışmışmıydık naz ın topiğinde :26:
hiç yabancı değilsin haaa
valla yaeşim diyoki çabucak kış gelsin niye diyorum bebecik gelsin diye istiyorum diyo
ben şimdi bakıyorum da o kollar nası gircek o tulumlara nası giydircem incitmeden
ayy alemsin kız
gel gel gitme sende güzel şeyler var paylaş bizimle
Fiyatıda markasına göre uygundu. 50 tl. Benim minik tencerelerim yoktu zaten bi de hep aklımda bi sosluk almakvardı. Sadece sosluk 30-40 tl civarıydı. Kapaklarıda oluyo sosluğacanım tencerelerin çok güzel.güle güle mamalar yesin minnakbizimde var ama sanırım seninkisi daha kullanışlı bende alıyım böyle set
Bugün bende bir çılgınlık yapıp doğmamış bebeğe don biçmekle kalmadım set aldım hemde pembe ama şöyleki indirim sitesinden 125 ten 80 ne düşmüş bunun üstünüde benim + indirim kuponum vardı 50 tl bana 37liraya geldi başka bi üründe alabilirdim aslında ama uzun zamandır takipteydim artık kime kısmetse göbişteki kızsa onun değilse hediye edecek çok hayırlısı olsun
Eki Görüntüle 778533
Evet canım ben de hatırlıyorum nickini ama hangi topikten olduğunu bilememiştim. Birzamanlar hemen her ay hamile kalmak isteyenler topiğine yazardım :)) nasip bu günlereymiş. Naz naptı acaba haberin var mı?
Evet canım ilk bebeğini kaybettiğini hatırlıyorum. Hatta o topikte arka arkaya kayıplar olmuştu.kısmet canım ben de o topikten sonra 2 defa bebeğimi kaybettim burda karşılaşmak varmış nasipte
naz en son aşılama yaptıracaktı ama ne zamandır hiç hal hatır sormuyo dövecem onu
unuttu birden çekti gitti valla
Evet canım ilk bebeğini kaybettiğini hatırlıyorum. Hatta o topikte arka arkaya kayıplar olmuştu.
Naz da İnşallah tez zamanda kavuşur bebeğine
Canım hepsi çok güzel. Sağlıkla kullansın Ayaz
Adını da bulmuşunuz siz bu arada, ben daha cinsiyetini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?