pamukkale bebeyi çok araştırdım ben, kimsenin aldığı gelmemiş, kimi zorla para iadesi yaptırabilmiş kiminin parasıda gitmiş, dikkat edin sakın o siteden birşey almayın arkadaşlar.. burdan alan arkadaşa da özel mesajla anlattım inşallah onun siparişleri gelir.
canım sen istanbuldamısın?bu arabayı nerde gördün?ben de gidip göreyim diyorum. bi de bunun da tüm parçaları çıkarılıp yıkanabiliyor mu?
Kızlar bebek odası alacaksanız çok geç kalmamak lazımmış.
dün modokoya gittik.mağazaların nerdeyse hepsi aynı şeyi söylüyo.2 ay önceden sipariş vermek lazımmış.
1 ayda sipariş geliyo ve 1 ayda içinin kokusu çıkıyo.gerçekten içleri çok kötü kokuyodu uzun süre havalanması şart.
bu arada biz en fazla 2000 tl ye kapatırız bu işi diyoduk ama 3000 den aşağı oda yok.büyüyen beşikler 1300 civarı dolaplar da o şekilde.
ama komple oda alırsanız indirim vs 3200 e 10 taksitle güzel odalar var.bu fiyata yatak uyku setleri falan hediye.
benim yerim çok büyük değil duruma göre bakıcam ölçü vericem.istediğiniz ölçüde yapıyolarmış.
kız bebek anneleri özellikle kız çocuklar için muhteşem odalar var aklım çıktı valla eşimin beni çekiştirmesine rağmen kız odalarına da çok baktım
Eki Görüntüle 746948 Eki Görüntüle 746949 Eki Görüntüle 746950 Eki Görüntüle 746947
bunlarda bizim cicilerimiz.
battaniyemizi, badimizi, şapka ve önlüğümüzü ananemiz almış:):)::)
diğerlerini babamızla internetten aldık daha gelmedi.... gelmesine çokkkkk var.
evet aynı şeyi bende duymuştum..kokusu gec çıkıyo diye..ben almıştım zaten çilekten..demek ki iyi fiyata almışım sevindim..oda yapmaktan şimdilik vazgectim..en az 1,5 yıl yanımda yatacak...kasım gibi gelsin o zaman bizim beşikte..anca olur demi?bu arada biz senle galiba aynı arabayı alacaz...ben wei-b 1012 e bakıordum ama iki renk olması işi bozuo...bu casual en azından kırmızı..iki cinside olur...bende şirinevlere faaln bakıcam..karşısı bana çok uzak.ben bakırköy civarında oturuyorum..ama sen gitmişken benim için bakıver yıkanabiliyor mu?
bunlarda bizim ciciler
bunlarda bizim ciciler
bir türlü ekliyemiyorum ya resim büyük geliyor diyo hep:26:
Bu mesajıma bak canımEki Görüntüle 776249
Canım bak yukarıdaki resimde tam ortadaki kare resmi tıklıyosun. Bu resim mesaj yazma panelinde daha küçük çıkıyo. Bana mesaj yazarken yukarıda gülenyüz simgesinin hemen altında bu resim.
Sonra "dosya seç" diyip bilgisayar veya tlf dan resim seçip "eklentiyi yükle" ye tıklıyosun. Bu kadar..
Bu mesajıma bak canım
)canım bu arada hastane çıkışının markası nedir, kaça aldın? Yeri, kumaşı güzel mi sence?
bazen internette güzel şeyler denk geliyo ama markalarından emin olamadığım için tereddüt ediyorum ve almıyorum.
az çok bebe markaları hakkında da bilgi sahibi olmak lazım aslında
canım zevkin çok güzelmişş. hepsi birbirinden güzel gerçekten. sağlıkla giyinsin bebişin.
bu arada o şirin tavşan da nedir? anlayamadım?
)
markası bebitof. 60 liraya aldım. Ben kumaşını çok beğendiğim için aldım. Denk gelirse almanı tavsiye ederim :)
hmm teşekkürler canım
yeleğiniz cok güzel güle güle kullansın.markası nedir acaba internetten mi aldınız böyle bir sey arıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?