orkide çok güzeller maşallah, güle güle giysin bebişlerin, benim de çok alasım var, ama kimsede heves yok sanki eşimde annemde falan, sanırım erken diye düşünüyorlar
Orkidecim zevkin çok güzelmiş. Sağlıkla giysin kuzucukların. Bende almak istiyorum ama cinsiyet belli değil. 12. Haftada erkeğe benzetti ama emin değildi. Bende hiç yorum yapmamış gibi davranmaya çalışıyorum :)
Buarada unnado da da orjinal şeyler vardı
kız şaşkın seni başlamışın ya zaten alışverişeKızlar 7. aya kadar bişey almam demiştim ama heralde ben de yakında başlicam
Kırmızılı patik önlüğü geçen hafta çok beğenip almıştım.
Travel sistem bebek arabasını bugün e-5 te hellobaby alışveriş merkezinde beğendik karar verdik.onu alıcaz
Eki Görüntüle 766096 Eki Görüntüle 766097 Eki Görüntüle 766098 Eki Görüntüle 766099
konumuz hayırlı olsun. ne zamandır 2014 ocak anneleri topiği ne zaman açılır diye bekliyordum. herkes bebeğini sağlıcakla alsın kucağına. cicilerinizde çok güzelmiş. ben daha almadım doktor 12. haftada erkeğe benzetti cuma günü kesinleşirse hemen bir hediye almayı düşünüyorum yavruma...izmir kemeraltın dan alışveriş yapan oldu mu? ürünler nasıl. alışverişi ordan yapmak istiyorum da.
kız şaşkın seni başlamışın ya zaten alışverişegüle güle kullansın
ay başlamış gibiyim dimi kız ne bilim daha bi tulumu bile yok oğluşumun hep çul çaput aksesuar işte
senin cicilere de bayıldım hele kurbağalı takım çok güzel kızına da oğluna da çok yakışır
sabah eşim dedi ki hadi gidip arabayı alalım oynarız evde sürerizdeli yaa
ben de gittim beğendim dedim sonra alalım yoksa çocuk kullanmadan sen kıracan
bi de görevli dedi ki buna 3 yaşına kadar biner.eşim diyo ki ee 3 yaşından sonra ne yapçaz
adam da "yürüyecek yada akülü araba alırsınız"
saatlerce yerlere yattım gülmekten.çocuğu heralde ömür boyu pusette taşımayı hayal ediyodu bizimki
hahaaa.ben de güldüm epeycanım o bebek arabası ne kadar?başka bir topikte yine senle aynı bebek arabası üzerine yazmıştık. wei-b 1012 trio ya baktım bende...saraçhanede 550 tl diyorlar.benim aklıma yattı.seninki ne kadarmış?bir de kılıfları komple çıkarılıp yıkanabiliyor mu?
bu arada biz de bugün bebişimizin beşiğini aldık. diğer topikte ayrıntılarını yazdım.kampanya vardı.31 temmuz son gün die aldık gitti
orkıde cım nasılsınn bebıs nasıl bakalım cınsıyetı bellı oldumu ben pşaamı aldım kucagıma sukurler olsun darısı sıze ınslll hayırlısındannnn dua ıleeeeeeeee
sağol canım. unnadodan chicco tekstil ürünü aldım. yollayana kadar kanser ettiler beni. nerdeyse 1 ayda yolladılar. o yüzden bir daha unnadodan zor sipariş veririm. butik bebe çok hızlı gönderiyor. ay hadi senin bebenin cinsiyeti belli olsun da paylaşımları görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?