2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

Bugün eşimle alışverişe çıktık. Mothercare'in outletinde teşhir mobilyalarının satılacağını söylemişti arkadaşımız, onlar sabahtan gitti, bizi arayıp kapış kapış gidiyor, çabuk gelin dedi. Zor zar bulduk, fiyatlar çok komik, bir yatak beğenip aldık, bir de dolap bakıyorduk, tam o sırada kadının biri geldi ve bunu alıyorum dedi. Gıcık oldum. Biraz tartıştık ama siz henüz karar vermemiştiniz, dedi. Sonra biz de ekteki takımın dolabı ile şifonyerini aldık, yatagı gelince arayacaklar. Sonra bir sürü tulum aldık. Sarev'den çok güzel organik battaniye ve Kanz'dan hem tulum hem de battaniye aldık. Diğerlerinin resmini daha sonra yüklerim.

Biraz olsun azalmasına sevindim... Bulantı çok kötü... İnsana tüm dünyayı gri gösteriyor.. İnşallah yakın zamanda iyice geçer...

Benim hamileliğim de iyi işte.. Arada ağrı filan oluyor ama o da e hamileyim o kadar da olacak artık deyip geçiriyorum... Kızışımı gördüm bu gün çok şeker kıpır kıpırdı...

Ne zaman ultrasona girsem yüzünü plesentaya dayayıp saklıyor güzel bir portresi yok...dört yaşındaki kızıma bu gün ki ultrasonu gösterip bu ne sence dedim kardeşinin olacağını tam olarak bilmiyor....)

Maymun dedi, bir taraftan gülüyorum, bir taraftan da sanki biraz bozuldum.. Ama gerçekten komikti...

Senin ikiz tabii biraz daha ağır olur... Allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar versin...

oo ne güzel kızını görmüşsün. gözün aydın canım. kızın da küçükmüş anca anlar. inşallah sağlıcakla doğurur kucağımıza alırız

yok canım yetiyo çok şükür de benim yediğim içtiğim süt ve türevleri etkiliyo sanırım bugün gitcez bakalım belli olcak

kızlar çok hızlısınız bizim daha 2 parça eşyamız varsizler mobilya bile bakmaya başlamışsınız bende büyüyen beşik düşünüyorum :44:bende bugün butik bebeden 3 parçacık alabildim oğluşuma

gözümde büyüyor sanırım en iyisi liste yapmak aradada beğendiklerini almak

ben de bu akşam bunları sipariş verdim. 6 aylık kıyafetler. En kısa zamanda gelir ve güle güle giydirmek nasip olur inşl.

Selam arkadaşlar;

Bebek odasımı almak mantıklı yoksa sadece beşikmi ilk başlarda. Konuda kararsız kaldım hangisi olsun acaba?

bende hala bu konuda hergün fikrimi değiştiriyorum. bir diyorum sadece park yatak alayım, oda takımını biraz büyüyünce yaza doğru alalım, bir diyorum almışken hepsini alalım odasını hazırlayayım, gündüz bebek görmeye misafirliğe gelenler olunca odasına yatırırım, park yatağıda akşam oturma odasında yanımızda, yatarken yatak odasında, yemek yaparken mutfakta gezer durur.. zaten park yatak alırsam çok büyüklerden almayı düşünmüyorum, kapılardan sığan küçük bişey yeter. kararsızım yani bilmiyorum..

bebek odası takımlarınıda inceledim, bi suntalam olanları var fiyatları çok uygun, gövdesi suntalam kapakları mdf olanlar var orta fiyatta, birde komple mdf olanlar var en yüksek fiyatlı onlar.. onda da kararsızım sanki kaç yıl kullanacak ömürlük mü alacaz diyorum gövdesi suntalam kapaklar mdf olsa yeter diyorum. bir yok almışken sağlam bişey olsun komple mdf olsun diyorum

doğum iznim bitince yine işe döneceğim için bebeğime annem bakacak, yakın oturuyoruz o yüzden park yatak macbur alacam, en azından parka yatağı ona götürürüz gündüzleri annemde yatağında uyur.

onunda küçükleri çok mu az kullanılır, hem büyüyünce oyun alanı olarakda kullansın diye biraz büyüğünü mü alsam bilmiyorum.

sanırım aklını iyice karıştırmış oldum

bu siparişlerimi iptal ettim. 20 gün oldu hala tedarik sürecinde yazıyor
butikbebe ye de güvenemiycez artık.

Nacizane olaraka ebebek i önerebilirim, ertesi gün elimde oldu oğlumun kıyafetleri istanbul içinde oturuyorum bu arada öğleden önce sipariş vermiştim ertesi gün akşamüstü elimdeydi.

Küçük park yataklar nekadar küçük bilmiyorum ama benim oğlan 3.5 aylık yuvarlanmaya ve dönmeye başlamıştı (normalde 5 yada 6 aylıkken olurmuş dr sölemişti) 6 aylık olunca karyolasında (70*130cm) tutamaz olmuştum yün yatağı yere koymuştum yanlarınada yastıklardan bariyer 1 yaşına kadar falan öyle yatırmıştım, bazı çocuklar benimki gibi çok çok hareketli oluyor yatakta oyun parkında falan durmuyorlar bilgin olsun :))

Nacizane olaraka ebebek i önerebilirim, ertesi gün elimde oldu oğlumun kıyafetleri istanbul içinde oturuyorum bu arada öğleden önce sipariş vermiştim ertesi gün akşamüstü elimdeydi.

aa çok iyiymiş. sağol canım. ama sanırım artık netten almıycam bişey. çünkü dokusunu anlayamıyorum, kalın mı ince mi vs anlaşılmıyor.
Ankaradayım bende Forumankarada mothercare outlet varmış. oraya takılırım heralde :)

bebek odasını maksimum 4 yaşına kadar kullanacaksın diyorlar. Aslında 4 yaşına kadar sadece büyüyen beşik alsak. 4 yaşından sonrada bir çocuk odası alsak daha iyi olmazmı

bende ilk defa internetten giyim aldım, ama penyeleri ve indirimleri süperdi doğrusu 256 tl den 114 tl ödedim oooh :))

bebek odasını maksimum 4 yaşına kadar kullanacaksın diyorlar. Aslında 4 yaşına kadar sadece büyüyen beşik alsak. 4 yaşından sonrada bir çocuk odası alsak daha iyi olmazmı

zaten bebek odası alırsam mutlaka büyüyen yataklılardan alırım, en azından okula gidene kadar kullanabilse yeter aslında.

Kızlar odamızı aldık.
Büyüyen beşik alacaktım ama sonra şöyle düşündüm.kısmet olursa inşallah 4 yaşına gelince arabalı yatak isteyecek
bi de büyüyen beşik çekmeceli,ben baza istiyorum daha kullanışlı olacak.o yüzden normal beşik aldım.
büyüyünce bazalı yatak alıcam.dolap ve şifonyer beyaz onları zaten kullanmaya devam ederiz

çok güzelmiş canım, güle güle kullanın, ben de böyle beyaz seviyorum, kaça aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…