2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba hepinize bu topik süper olmuş Allahım nasip ederse bende bebeğimi acak ayında kucağıma alıcam şuan daha birşey almadım bebeğime listesini hazırlıyorum inşaallah en kısa zamanda alıp aldıkları paylaşırım

tabii ki doğru değil. canım o piyasa pedagogudur. öyle bir şey yok. böyle çıkıp konuşmuuyorlar mı ben kıl oluyorum. 4 yıl çocuk ana babayla yatarsa 4 yaşında nasıl ayrılacak acaba. bi de senin kocanla özel hayatın olacak çocuk da seyirci mi olacak

dimi ama, ben 6. aydan sonra ayırmayı düşünüyorum zaten yan odam. ya da en fazla 1 yaşına gelmeden,
ya orkidecim neden gittiniz faceden? özledim valla ya, boşverin kırgınlıkları gelin hadi

Merhaba, ben psikologum, yazıyı ben de okudum, ahkam kesmek istemedim. Ama şimdi sen sorunca ben de cevap vermemim yerinde olacağını düşündüm. ilk zamanlar bebeğin yatak odasında kalması gerekir, çünkü gece zırt pırt uyanacak, anne iki de bir bebeğin odasına gidip gelmemeli, bu süre yaklaşık 2 ay kadar olmalı. Ama tabiki de karar sizin. Bebeğin de anne ve babadan ayrı bir kişilik gelişimi olacak, sürekli anne ile birlikte yatan çocuklar hem annelerine çok bağımlı oluyorlar, hem de özgüvenleri yerle bir oluyor, bunların dışında, bebeğin uyuduğunu sandığınız bir anda eşinizle cinselliği yaşıyorken, çocuk uyanabilir, ve sizi izleyebilir. Bu çocuğun erken dönemde erken cinsel uyanışına neden olmaktadır. Çocuğu başka odada yatırmama, çoccuğun değil annenin ayrılamamasıdır.

ben de doğumdan 2-3 ay sonra ayırmayı düşünüyordum, uzman olarak sizin yazınızı okuyunca daha da emin oldum. annem benim odamı 40 günlükken ayırmış, sorun yaşamamış. biz de ocakta doğum yapacağımız için nisan-mayıs gibi odasına koymayı düşünüyorum.

ben de öyle düşünüyorum, sanırım 6 aydan sonra ayırırım, bakalım bi doğsun da duruma göre daha erken de olabilir, daha geç de

hepsi güle güle güzel günlerde giysin inşallah. bunlar da benim kızımın ilk elbiseleri ve yatağı :))Eki Görüntüle 788101 Eki Görüntüle 788102 Eki Görüntüle 788103

Canım hepsi çok güzel. Güle güle kullanın inşallah. Park yatak, araba ve ana kucagını nerden aldın ? Fiyatlarını yazabilir misin ?

Canım hepsi çok güzel. Güle güle kullanın inşallah. Park yatak, araba ve ana kucagını nerden aldın ? Fiyatlarını yazabilir misin ?

çok teşekkür ederim canım. inşallah hepimizin bebeleri güzel günlerde kullanır. ben kıbrıs'ta graco'nun mağazası var, ordan aldım hepsini. sanırım mothercare'da da satılıyor.

yatak: Graco Contour Prestige - 480 tl
araba: Graco Mosaic Travel System - 699 tl
anakucağı: Graco Sweepeace - 600 tl

türkiye fiyatları ile aynı dedi adam ama bilmiyorum canım bu fiyatlar nasıl.

Ben uzman değilim ama hem kendi kızımdan hem etrafımdaki yeğen vs. Gibi örneklerden edindiğim gözlemlere göre çocuk eğitiminde tek bir doğru yahut tek bir yanlış yok... Kimi çocuk için olumlu etki yapan bir davranış biçimi kimi çocuk için olumsuz olabilir..

Arkadaşlar çocuk eğitimi girdisi ve çıktısı sürekli değişken olduğu için karışık bir mevzu... Bu yüzden aslında genel geçer doğruları yok... Elimizdeki materyal mesela Demir olsa bilmem kaç derece sıcağa tutarsak eriyeceğindenemin oluruz.. Ama elimizde bir insan yavrusu var... İki aylıkken ayırdığımızda yahut dört yaşına kadar yanımızda yatırdığımızda onu nasıl etkileyeceğinden asla emin olamayız... Her çocuk farklı oluyor çünkü... Mesela 6 aydan sonra ayıracağım dediniz fakat yarım saatte bir uyanan gece uykuya dalmayı pek de kolay öğrenmeyen bir bebeğiniz oldu... Kendinizi onun yanında yatar bulabilirsiniz... Bu da sizi hayal kırıklığına uğratabilir... Bir bebek insana çok şey öğretir... Sabrı, özveriyi, en önemlisi bir başka insanın dünyasını öğretir... Kozlar tabi ki tamamen bebekte olmayacak ama şu da bir gerçek ki bizde de olmayacak.. Karşılıklı değişeceğiz, tekrardan büyüyeceğiz... Çocuk sahibi olmanın en güzel yönü de bu zaten...

Kızıma hamileyken bir yeni doğan Prof U bebeği bir yaşına kadar aynı odada ama başka bir yataktayatırın demişti... Ben de böyle karar vermiştim ama kızım beni gördükçe uyanıp mızmızlanıp derin uykuya dalamadığından yedinci ayında odasını ayırdım...

Lütfen yanlış anlamayın amacım bilmişlik yapmak yahut birinize cevap vermek değil sadece fikirlerimi paylaşmak.,.

Bende daha mağazaları dolaşıp fiyat sormadım. Ama internetten araştırdıgıma göre fiyatlar hemen hemen aynı canım.

Bende düşünme aşamasındayım biran önce alıp hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum.

dimi ama, ben 6. aydan sonra ayırmayı düşünüyorum zaten yan odam. ya da en fazla 1 yaşına gelmeden,
ya orkidecim neden gittiniz faceden? özledim valla ya, boşverin kırgınlıkları gelin hadi

mehelcim gruptan ayrılmadım sadece gruba pek uğramıyorum. herhangi kimseye kırgınlığım yok. sadece bunalımlı, kaygılı paylaşımlardan sıkıldım. zaten yeteri kadar günlük yaşamımda bunlara yer var. sakin ve huzurlu olmak istiyorum. o nedenle böyle yerlere artık mümkünse uğramıyorum. adına bencillik denebilir ama ben de kendi bebeğimi ve kendimi düşünüyorum.

selamlar hepinizin aldığı şeyler hayırlı uğurlu olsun çok şirin çok tatlı ciciler almışsınız. özenmedim desem yalan olur ben daha isim bile bulamadım (

Canım ikiz bebeklerin olacaktı değil mi? Nasıl gidiyor hamilelik, bulantıların azaldı mı? Sürekli cevap yazmasamda takipteydim, şimdi böyle tanıdıklar pek aktif olmayınca merak ediyor insan...

anladım cnm, tabi sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran

Canım ikiz bebeklerin olacaktı değil mi? Nasıl gidiyor hamilelik, bulantıların azaldı mı? Sürekli cevap yazmasamda takipteydim, şimdi böyle tanıdıklar pek aktif olmayınca merak ediyor insan...

evet canım ikiz olacaklar inşallah. bulantılar haftanın 2-3 günü oluyor ama o günler fena geçiyor. hala haftanaın 1-2 günü yemek yapabiliyorum. kokulardan tiksinme devam ediyor. onun dışında her şey yolunda yani. senin nasıl gidiyor?

inşallah kuzum
sezeryan olsun canım topişkom sağlıklı olsun da sezeryanı normali herşey bizler için
sütün yeteri kadar gelmiyo mu peki inek sütü vermek zorunda mı kaldın.
allah beterinden saklasın yavrularımızı,karnındayken dediğin gibi çok daha rahat allah korusun demekten başka bişey gelmiyo elden
ama dışardayken sürekli sen de koruma halindesin
ikinizi de çok öpüyorum ben hatta öpüyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…