oyyy tatlım benim yaa sağol demek pırtlattın yeğenimizinasıl geçti şimdi herşey yolunda değil mi?
darısı başıma olsun,benim için de dua et sengişim çok yol katettik bu defa teyzesi inşallah kucağımıza da alırız
ben yazlıkları 6-9 aylık alıyorum.bikaç tane 0-3 aldım onun dışında kışlıklar fazla yok olanları 3-6 almaya çalışıyorum
tosun gibi yeğenim desene yerim la ben onun bacaklarını merak etme canım sağlıkla kucagına alıcaksın inş. benimde dogumum sezeryan oldu ona taktım ben biraz ama çok şükür bişeyimiz yok iyiyz bebişte iyi son zmanlarda huzursuluğumuz ve ishalimiz var inek sütü alerjisinden şüpheleniyolar onun araştırması içindeyiz yani dogduktan sonra dertleri çok daha büyük oluyo içerdeki günlelrini özlüyorum tekmelerini falan ..
çok tosun olmasak da azcık topişkoyuz teyzesi
6-9 ay alarak en iyisini yapmışsın canım yaza tam güzel olur dogum ocakta nasıl olsa
kızlar bu 4 yıl yatırma işi doğru gelmedi bana ya ? pedagog muhakkak doğru biliyordur ama, sonuçta koca çocuk 4 yaşında , bizim özel hayatımız olacak, çocuk bile olsa yanında giyinip soyunmamız doğru değil diye düşünüyorum
tabii ki doğru değil. canım o piyasa pedagogudur. öyle bir şey yok. böyle çıkıp konuşmuuyorlar mı ben kıl oluyorum. 4 yıl çocuk ana babayla yatarsa 4 yaşında nasıl ayrılacak acaba. bi de senin kocanla özel hayatın olacak çocuk da seyirci mi olacak
kızlar bu 4 yıl yatırma işi doğru gelmedi bana ya ? pedagog muhakkak doğru biliyordur ama, sonuçta koca çocuk 4 yaşında , bizim özel hayatımız olacak, çocuk bile olsa yanında giyinip soyunmamız doğru değil diye düşünüyorum
Merhaba, ben psikologum, yazıyı ben de okudum, ahkam kesmek istemedim. Ama şimdi sen sorunca ben de cevap vermemim yerinde olacağını düşündüm. ilk zamanlar bebeğin yatak odasında kalması gerekir, çünkü gece zırt pırt uyanacak, anne iki de bir bebeğin odasına gidip gelmemeli, bu süre yaklaşık 2 ay kadar olmalı. Ama tabiki de karar sizin. Bebeğin de anne ve babadan ayrı bir kişilik gelişimi olacak, sürekli anne ile birlikte yatan çocuklar hem annelerine çok bağımlı oluyorlar, hem de özgüvenleri yerle bir oluyor, bunların dışında, bebeğin uyuduğunu sandığınız bir anda eşinizle cinselliği yaşıyorken, çocuk uyanabilir, ve sizi izleyebilir. Bu çocuğun erken dönemde erken cinsel uyanışına neden olmaktadır. Çocuğu başka odada yatırmama, çoccuğun değil annenin ayrılamamasıdır.
Merhaba, ben psikologum, yazıyı ben de okudum, ahkam kesmek istemedim. Ama şimdi sen sorunca ben de cevap vermemim yerinde olacağını düşündüm. ilk zamanlar bebeğin yatak odasında kalması gerekir, çünkü gece zırt pırt uyanacak, anne iki de bir bebeğin odasına gidip gelmemeli, bu süre yaklaşık 2 ay kadar olmalı. Ama tabiki de karar sizin. Bebeğin de anne ve babadan ayrı bir kişilik gelişimi olacak, sürekli anne ile birlikte yatan çocuklar hem annelerine çok bağımlı oluyorlar, hem de özgüvenleri yerle bir oluyor, bunların dışında, bebeğin uyuduğunu sandığınız bir anda eşinizle cinselliği yaşıyorken, çocuk uyanabilir, ve sizi izleyebilir. Bu çocuğun erken dönemde erken cinsel uyanışına neden olmaktadır. Çocuğu başka odada yatırmama, çoccuğun değil annenin ayrılamamasıdır.
hepsi güle güle güzel günlerde giysin inşallah. bunlar da benim kızımın ilk elbiseleri ve yatağı :))Eki Görüntüle 788101 Eki Görüntüle 788102 Eki Görüntüle 788103
bu da arabamız ve sallanan anakucağımız :)Eki Görüntüle 788117 Eki Görüntüle 788116
Canım hepsi çok güzel. Güle güle kullanın inşallah. Park yatak, araba ve ana kucagını nerden aldın ? Fiyatlarını yazabilir misin ?
çok teşekkür ederim canım. inşallah hepimizin bebeleri güzel günlerde kullanır. ben kıbrıs'ta graco'nun mağazası var, ordan aldım hepsini. sanırım mothercare'da da satılıyor.
yatak: Graco Contour Prestige - 480 tl
araba: Graco Mosaic Travel System - 699 tl
anakucağı: Graco Sweepeace - 600 tl
türkiye fiyatları ile aynı dedi adam ama bilmiyorum canım bu fiyatlar nasıl.
dimi ama, ben 6. aydan sonra ayırmayı düşünüyorum zaten yan odam. ya da en fazla 1 yaşına gelmeden,
ya orkidecim neden gittiniz faceden? özledim valla ya, boşverin kırgınlıkları gelin hadi
mehelcim gruptan ayrılmadım sadece gruba pek uğramıyorum. herhangi kimseye kırgınlığım yok. sadece bunalımlı, kaygılı paylaşımlardan sıkıldım. zaten yeteri kadar günlük yaşamımda bunlara yer var. sakin ve huzurlu olmak istiyorum. o nedenle böyle yerlere artık mümkünse uğramıyorum. adına bencillik denebilir ama ben de kendi bebeğimi ve kendimi düşünüyorum.
mehelcim gruptan ayrılmadım sadece gruba pek uğramıyorum. herhangi kimseye kırgınlığım yok. sadece bunalımlı, kaygılı paylaşımlardan sıkıldım. zaten yeteri kadar günlük yaşamımda bunlara yer var. sakin ve huzurlu olmak istiyorum. o nedenle böyle yerlere artık mümkünse uğramıyorum. adına bencillik denebilir ama ben de kendi bebeğimi ve kendimi düşünüyorum.
Canım ikiz bebeklerin olacaktı değil mi? Nasıl gidiyor hamilelik, bulantıların azaldı mı? Sürekli cevap yazmasamda takipteydim, şimdi böyle tanıdıklar pek aktif olmayınca merak ediyor insan...
merak etme canım sağlıkla kucagına alıcaksın inş. benimde dogumum sezeryan oldu ona taktım ben biraz ama çok şükür bişeyimiz yok iyiyz bebişte iyi son zmanlarda huzursuluğumuz ve ishalimiz var inek sütü alerjisinden şüpheleniyolar onun araştırması içindeyiz yani dogduktan sonra dertleri çok daha büyük oluyo içerdeki günlelrini özlüyorum tekmelerini falan ..
çok tosun olmasak da azcık topişkoyuz teyzesi
6-9 ay alarak en iyisini yapmışsın canım yaza tam güzel olur dogum ocakta nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?