bu siparişlerimi iptal ettim. 20 gün oldu hala tedarik sürecinde yazıyor
butikbebe ye de güvenemiycez artık.
Kızlar odamızı aldık.
Büyüyen beşik alacaktım ama sonra şöyle düşündüm.kısmet olursa inşallah 4 yaşına gelince arabalı yatak isteyecek
bi de büyüyen beşik çekmeceli,ben baza istiyorum daha kullanışlı olacak.o yüzden normal beşik aldım.
büyüyünce bazalı yatak alıcam.dolap ve şifonyer beyaz onları zaten kullanmaya devam ederiz
Eki Görüntüle 793871 Eki Görüntüle 793872 Eki Görüntüle 793873
canım b u tarz sitelerde bende çalıştım .bu aldıklarının bir kampanya bitiş tarihi bulunuyor kampanya bitiyor firmadan o ürünler geliyor ve daha sonra kargoya veriliyor.zaten en az süren kampanya 7 gün oluyor.bende 2 gün önce aldım butik bebeden aldığım bir ürünün kampanyası ayın 17sinde bittiği için o tarihe kadar beklemem lazım mecburçok zahmetli ama inşallah değer bakalım bekleyip görücez
Kızlar odamızı aldık.
Büyüyen beşik alacaktım ama sonra şöyle düşündüm.kısmet olursa inşallah 4 yaşına gelince arabalı yatak isteyecek
bi de büyüyen beşik çekmeceli,ben baza istiyorum daha kullanışlı olacak.o yüzden normal beşik aldım.
büyüyünce bazalı yatak alıcam.dolap ve şifonyer beyaz onları zaten kullanmaya devam ederiz
sağol canım amiiiincanım çok güzelmiş güle güle kullanın inşallahnerden aldın bide kaça söyleyebilirmisin bende büyüyen beşik istiyorum aslında odamız çok ufak çünkü hani çekmesi falan var diye ama senin aldığın beşikte çok kullanışlı imiş dolabın bizim odamıza sığacağını hiç sanmıyorum
sağlıkla giyinsin inşallah çok kaliteli duruyolar canım göründüğü gibi gelir inşallahbunlarıda dün aldık bebeci.comdan.ilk defa alışveriş yapıyorum bu siteden bugün kargoya verilecekmiş aldıklarım bakalım bi sorun çıkartmazlar inşallah
Eki Görüntüle 794241 Eki Görüntüle 794242 Eki Görüntüle 794243
Güle güle kullanın canm. Çok güzel seçim. Mantığın da gayet yerinde
Zaten 4 yaşına gelinceye kadar kardeşi de olur oğluşununbeşiği o devralır artık
Kızlar odamızı aldık.
bunlarıda dün aldık bebeci.comdan.ilk defa alışveriş yapıyorum bu siteden bugün kargoya verilecekmiş aldıklarım bakalım bi sorun çıkartmazlar inşallah
Eki Görüntüle 794241 Eki Görüntüle 794242 Eki Görüntüle 794243
anladım şimdi ozaman kesinlikle haklısın bende olsam aynısını yapardım canımHaklısın canım. Zaten kampanya bitiş tarihini bekledim. Üstelik siparişimden 2 hafta sonrasına verdikleri tahmini teslim süresi bile geçti. Toplam 3 hafta geçip hala kargoya verilmediği için iptal ettim. Sözlerinde duramadılar
bayağı uygunmuş kelebekimsağol canım amiiiin
bu 3 parçayı taksitle 1650 TL ye aldık
büyüyen beşikli fiyatı ise 1940 TL idi.ebatları diğer mobilyalar gibi büyük değil minyon eşyalar canım
benim odam da çok küçük o yüzden bunları tercih ettim biraz da.dolabın uzunluğu 1,35 canım
burdan inceleyebilirsin düşünürsen
Belis Doa Mdf Lake 3 Kapl Dolap Beyaz Tr 1735 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
sağlıkla giyinsin inşallah çok kaliteli duruyolar canım göründüğü gibi gelir inşallah
hemen de vermişler kargoya ne güzel.
sağol tatlım valla kardeş kısmını hiç düşünmemiştimbu mantığı yürütene kadar baya beyin fırtınası yaptık eşimle
hele şunları bi pırtlatalım da hayırlısıyla
cok guzel canım gule gule kullansın ıns
:) hepsı bırbırınden guzel guzel çok yakısıcak guzel gunlerde gıysın ıns
Kızlar odamızı aldık.
cok guzel canım gule gule kullansın ıns
bayağı uygunmuş kelebekimbende bi bakınayım buraya çok sağolasın inşallah göründükleri gibidir bu sefer kadife aldım hep penye idi diğerleri
teşekkür ederiz teyzelerrcanım çok güzelmiş Efecik güzel mutlu sağlıklı günlerde kullansın..
kızlar bebeciden aldıklarımız geldi3üde çok güzel biz çok beğendikkk oğluşumlaa
bugün kızıma aldıklarım;
Eki Görüntüle 804611 Eki Görüntüle 804612 Eki Görüntüle 804613 Eki Görüntüle 804614
selam kızlar burayı da takip edeyim beni de alın aranıza :)
biz de dün bebişin odasını seçtik kapora verdik aldık sayılır :)
işte odamız
Eki Görüntüle 804678
havlun aziz bebe mi ? ben de aldım farklı desenini çok güzel havlusu , güle güle bıcısınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?