2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

bu siparişlerimi iptal ettim. 20 gün oldu hala tedarik sürecinde yazıyor
butikbebe ye de güvenemiycez artık.

canım b u tarz sitelerde bende çalıştım .bu aldıklarının bir kampanya bitiş tarihi bulunuyor kampanya bitiyor firmadan o ürünler geliyor ve daha sonra kargoya veriliyor.zaten en az süren kampanya 7 gün oluyor.bende 2 gün önce aldım butik bebeden aldığım bir ürünün kampanyası ayın 17sinde bittiği için o tarihe kadar beklemem lazım mecburçok zahmetli ama inşallah değer bakalım bekleyip görücez

canım çok güzelmiş güle güle kullanın inşallahnerden aldın bide kaça söyleyebilirmisinbende büyüyen beşik istiyorum aslında odamız çok ufak çünkü hani çekmesi falan var diye ama senin aldığın beşikte çok kullanışlı imişdolabın bizim odamıza sığacağını hiç sanmıyorum

bunlarıda dün aldık bebeci.comdan.ilk defa alışveriş yapıyorum bu siteden bugün kargoya verilecekmiş aldıklarım bakalım bi sorun çıkartmazlar inşallah

Haklısın canım. Zaten kampanya bitiş tarihini bekledim. Üstelik siparişimden 2 hafta sonrasına verdikleri tahmini teslim süresi bile geçti. Toplam 3 hafta geçip hala kargoya verilmediği için iptal ettim. Sözlerinde duramadılar

Güle güle kullanın canm. Çok güzel seçim. Mantığın da gayet yerinde
Zaten 4 yaşına gelinceye kadar kardeşi de olur oğluşunun beşiği o devralır artık

sağol canım amiiiin
bu 3 parçayı taksitle 1650 TL ye aldık
büyüyen beşikli fiyatı ise 1940 TL idi.ebatları diğer mobilyalar gibi büyük değil minyon eşyalar canım
benim odam da çok küçük o yüzden bunları tercih ettim biraz da.dolabın uzunluğu 1,35 canım
burdan inceleyebilirsin düşünürsen

Belis Doa Mdf Lake 3 Kapl Dolap Beyaz Tr 1735 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

sağlıkla giyinsin inşallah çok kaliteli duruyolar canım göründüğü gibi gelir inşallah
hemen de vermişler kargoya ne güzel.
Güle güle kullanın canm. Çok güzel seçim. Mantığın da gayet yerinde
Zaten 4 yaşına gelinceye kadar kardeşi de olur oğluşunun beşiği o devralır artık

sağol tatlım valla kardeş kısmını hiç düşünmemiştim bu mantığı yürütene kadar baya beyin fırtınası yaptık eşimle
hele şunları bi pırtlatalım da hayırlısıyla

cok guzel canım gule gule kullansın ıns

:) hepsı bırbırınden guzel guzel çok yakısıcak guzel gunlerde gıysın ıns

anladım şimdi ozaman kesinlikle haklısın bende olsam aynısını yapardım canımolsun daha güzellerini başka yerden alırsın nede olsa kaybeden onlar
bayağı uygunmuş kelebekim bende bi bakınayım buraya çok sağolasın inşallah göründükleri gibidir bu sefer kadife aldım hep penye idi diğerleri

:) hepsı bırbırınden guzel guzel çok yakısıcak guzel gunlerde gıysın ıns

teşekkür ederiz teyzesihep beraber güzel günlerde giydiririz inşallah

kızlar bebeciden aldıklarımız geldi 3üde çok güzel biz çok beğendikkk oğluşumlaa

bende ocakta doğum yapacam inşl allah nasip ederse ve ilk bebeğim o kadar heyecenlı okadar mutluym ki bebeğimin kız oldunu öğrenince gittim hemen bi tane kot tulum aldım ama resim nasıl koyacam yardımcı olurmusunuz..

canım çok güzelmiş Efecik güzel mutlu sağlıklı günlerde kullansın..

bayağı uygunmuş kelebekim bende bi bakınayım buraya çok sağolasın inşallah göründükleri gibidir bu sefer kadife aldım hep penye idi diğerleri
canım çok güzelmiş Efecik güzel mutlu sağlıklı günlerde kullansın..
teşekkür ederiz teyzelerr

kızlar bebeciden aldıklarımız geldi 3üde çok güzel biz çok beğendikkk oğluşumlaa

oğluşun da beğendi mi oyyyy güle güle giyinsin
bizimki kendine bişey alındığını anlıyo yaaa bakıyorum bıcır bıcır oynamaya başlıyo

selam kızlar burayı da takip edeyim beni de alın aranıza :)
biz de dün bebişin odasını seçtik kapora verdik aldık sayılır :)
işte odamız

selam kızlar burayı da takip edeyim beni de alın aranıza :)
biz de dün bebişin odasını seçtik kapora verdik aldık sayılır :)
işte odamız

Eki Görüntüle 804678

odanız çok güzel. Beyaz renk çok ferah duruyor. Bende mobilyacıya yaptıracam. Benimkide beyaz olucak : ))

havlun aziz bebe mi ? ben de aldım farklı desenini çok güzel havlusu , güle güle bıcısınlar

Canım tşekkürler. Aziz bebe değil. Butik bebeden aldım. Veo Baby kampanyası altında satılıyordu. %100 pamuk yazıo. umarım bende memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…