Anladım canım. Takıl kafana göre ozaman. Napalım bizde hevesimizi böyle alıyoz. Bende kayınvalide karışmıyo, kocacım karışıyo. Çok açıldın diyo. Dedim çıplak mı gezsin bebeemoyyy tatlım benim yaa sağol demek pırtlattın yeğenimizinasıl geçti şimdi herşey yolunda değil mi?
darısı başıma olsun,benim için de dua et sengişim çok yol katettik bu defa teyzesi inşallah kucağımıza da alırız
ben yazlıkları 6-9 aylık alıyorum.bikaç tane 0-3 aldım onun dışında kışlıklar fazla yok olanları 3-6 almaya çalışıyorum
tosun gibi yeğenim desene yerim la ben onun bacaklarını
canım iyi almışsın ben o dediğin şekilde alınca 3000 den aşağı takım yok valla
ankara da bana uzak istanbulda bakıyorum mecbur
bi yerde içime sindi ama 3400 diyo
bi dolap bi normal beşik bi de şifonyer alsam yeter diyorum bazen
çok karıştım
sağol tatlım babaannedir sevsin tabi oğlum da ona düşkün olsun hiç dert etmem de benim k valide çok gözü açık yani kötü olarak değilde herşeyde fikir sahibi bilgili falan.ben şu an bazı şeyleri gereksiz de alıyo olsam bana karışmasını istemiyorum sanırım çünkü hevesimi kırmasını istemiyorum.herşey benim istediğim gibi olsun istiyorum yanipişman olursam da kendim ettim olayım
bu arada kısa tulumlar 6-9 aylık.zaten hazirandan sonra giyinseler yazlıkları ancak olur işte.sen de yazlıkları 3-6 aylık alma sakın
bizim bikaç arkadaş daha var büyük al küçük alma dediler hemen hop diye büyüyüveriyolarmış
çok almak istemiyorum ama kendimi zor tutuyorum
butikbebeye bakmamaya çalışıyorum kaç gündür
sağol canım yazlık çok güzel şeyler var ama cesaret edip hepsini alamıyorum
ayaklı tulum alayım dedim beğenemedim,bulursam bikaç kadife alıcam işte 3 aylık grubundan
ayaklı pek bişey almayın diyolar çünkü boyu uzayınca giyemiyo ayaksızları çorapla bi süre daha idare ediyomuş
Baby2go Mona (8520) Otomatik ok Fonksiyonlu Sallanabilen Beik & Mama Sandalyesi ( %50 NDRML - OK FYAT ) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
bende bunu aldım..pembe rengini...elektirkli sallanabiliyor.sonradan mama sandalyesine dönüşebiliyorburadan daha ucuzu da yok...fiyat süper yani
Çok kullanışlıymış aslında puset yerine alınabilir. Misafirliğe gidince rahat taşınır mı acaba?
gitti gidiyordan aldım ana kucagını en sevdıgım yönu saga sola ılerı gerı sallanması benım beşigim sallanan deıl o yuzden hanı sallamalı bısey gerekırse dıye bunu sectım casper anakucagı yazarsan cıkıyor fiyatıda cazipti
ANAKUCAĞI ANADİZİ BEŞİK ANA KUCAĞI ANA DİZİ GittiGidiyor'da 90067247
slm kızlar ne güzel şeyler almışsınız bende bugün oğluşuma aldım resim çekip eklerim kızlar biz tam olarak kaç tane alıcaz 0 ay 03 ay 3 6ay tulumu atleti bi liste yapsakmı beraber
arkadaşlar merhaba..
ben de ocak annesi olucam inşallah.2009 aralık annesiyim aynı zamanda.sizin heyecanlarınızı haftalardır heyecanla takip ediyorum.geçen gün eşim 'sanki ilk hamileliğin gibi' deyip takıldı..nerdeyse :)
heyecanla bekliyoruz bakalım..kızımıza kız kardeş mi gelicek yoksa erkek mi?
sizinle bazı tecrübelerimi paylaşmak istedim
bebek arabası olarak biz chicco lite way almıştık.çookk memnun kaldım.çok hafif.doğumdan itibaren kullanılabiliyor.manevrası gayet iyi.ayrıca arabası olanlar için lite way plus modeli çıkmış (travel sistem)
kıyafet olarak..ilk aylar gerçekten çok çabuk geçiyor.özene bözene aldığımız kıyafetlerin vakti hemencecik geçiyor.ama ilk heves almadan olmuyor en azından ileriye dönük 6-9-12 aylık alınabilir.ayaklı olanlar çok çabuk kenarda kalıyor ama ben ikiincide doya doya tulum giydirmeyi düşünüyorum :) ayaksız tabiibüyüyünce tulum giydirilmiyor..
anakucağının üzerinde oyuncak olanlar 3 aydan itibaren çok güzel oyalıyor bebekleri.
odasını doğmadan almıştım.büyüyen yatak.gardrop.şifonyer.ve oyuncak sandığı şeklinde.ilk zamanlar için sallanan bir karyolamız vardı bizim odamızda yatırmak için.8 aylıkken odasında yatırmaya başladım.ağlayınca hemen odasına gidip oraya koyduğum koltukta emziriyordum.ama şimdi daha uzun süre yanımda kalabilecek bir yatak alıcam.
Adem Güneş'i bilenler vardır aranızda.pedagog kendisi.kitap setini aldım çok faydalandım.şiddetle tavsiye ederim.internetten de radyo programlarına ulaşabilirsiniz.ondan öğrendiklerim doğrultusunda bu kez mümkün oldukça uzun süre odamda tutmayı düşünüyorum.4 yaş ayrılma yaşı.4 yaş öncesi çocuğun anneye doyması çok önemliymiş..
şimdi büyüyen yatağımız büyüdü artık :) ama yankısımdan çıkan komidinvari parçalar ve oyuncak sandığı derken odada çok yer kaplıyor.benim takımı bozma şansım yoktu ama oyuncak sandığını almasaymışım iyi olurmuş.
banyo küveti, kovası,tası zaten tartışmasız ihtiyaç.şampuan olarak sebamed kullandım/kullanıyorumkış bebği olacağı için banyo saatinde küçük elektrikli soba kullanmak çok iyi oluyor.bebe yağı v.b. ürünler kesinlikle kullanmadım.doğal zeytinyağı kullandım.zaten ilk haftalardan sonra ona da gerek kalmadı.
ıslak mendil olarak unibaby yenidoğan alanında eşsizdir.sadece pamuk ve su.parfum krem yağ v.s. içermiyor.hala onu kullanıyorum.
ortalama 3 penye bebek battaniyesi olması kullanışlı oluyor.
şimdilik aklıma gelenler bunlar..nacizhane fikirlerim...uzun oldu vaktinizi aldım..umarım birilerinin işine yarar :)
liste iyi fikir bence de. ben kendi çapımda yaptım şu anda yanımda değil bi ara yazarım. ben çok beğendiğim şeyleri genelde 9-12 ay alıyorum. seneye yaza giyeriz Allah nasip ederse. çünkü kış aylarında ne giydirirsek giydirelim üstünde mutlaka yelek ya da battaniye olucak. pek ele kola da gelmez giydirdiklerimiz pek gözükmez yani ilk aylarda. benim ablamı geçen şubat doğum yaptı. onların kıyafetlerini aldım hep, biraz mavi ağırlıklı ama olsun :) kızımla idare ederiz biz ilk aylarda.
canım ankara sitelerden aldık.. Tekstilini ayrı aldım özdilek uyku seti aldım yatağını da işbirden alıcaz .. mobilyacıların verdiği yataklar 40 tl lik uyduruk sağlıksız yatalarmız.. cekmece ve kapakları amortisörlü.. boyası iso9001 belgeli.. 2500 peşin aldık..
Eki Görüntüle 782394 Eki Görüntüle 782393 Eki Görüntüle 782392 Eki Görüntüle 782397 bunlarda bizim aldıklarımız kıyafetlerıde cekerım bır ara :)
canım ben de bu beşikten almaya karar verdim. zaten yana sallanan pek seçenek yok gibi internette. yalnız şimdi bizim kıza pembe gider ama bunun pembesi fazla canlı gibi duruyor. sen de pembe aldın galiba dimi? geldi mi nasıl duruyor? rahatsız edici değildir umarım. mavisini beğendik aslında ama kız çocuğuna da gitmez sanki, yanlış alınmış gibi
neyse seninki geldiyse yorumlarını alayım :)
odaya bayıldım çok güzelmiş bebişin sağlıkla büyüsün inş içinde
eşim de geçen gün gitmiş beşiktaşlı body almış bıraksam herşeyi siyah beyaz alıcakAnladım canım. Takıl kafana göre ozaman. Napalım bizde hevesimizi böyle alıyoz. Bende kayınvalide karışmıyo, kocacım karışıyo. Çok açıldın diyo. Dedim çıplak mı gezsin bebeem
Butikbebeye bende bakmıycam artık. Hala kargoya bile vermediler zaten aldıklarımı
Bizim burdan bi 5 li hastane çıkışı aldım. Miniminnacıkmoş yaa, çook tatlııı
Nette göründüğü gibi değilmişşş. Yazlıkları sonra alıcam ben ya, ilk 3-4 ayı kurtarsam yeter şimdilik. Hem sonra sıkılırım ben. Bu bahaneyle alışverişe çıkarım yavrumlaa ( İnşallah ya Rabbimmm)
slm kızlar ne güzel şeyler almışsınız bende bugün oğluşuma aldım resim çekip eklerim kızlar biz tam olarak kaç tane alıcaz 0 ay 03 ay 3 6ay tulumu atleti bi liste yapsakmı beraber
tavsiyelerin için çok sağol gerçekten 2 kez okudum inanki :) Adem güneşi duymamıştım ben. özellikle şu 4 yaşa kadar odadan ayırmama olayını bilmiyordum, hep tam tersini duyduk, bi araştırayım ben de. ben oda takımı almıycam. park beşik almaya karar verdim. hem odadan odaya kolay taşınır, hem de biz yaz tatillerinde 2 ay annemlere gidiyoruz, park beşik şart yani. bebeği oyalamak için yana ve öne geri sallanan ana kucağı alıcam inşl.
bir de bizim evimiz kaloriferli ve çok sıcak oluyor. hava nemlendirici almam gerekicek sanırım. bebek doğmadan alsam mı acaba, yoksa bekleyip ihtiyaca göre mi alsam. bi nem ölçer aldım teknosadan, kışın bakıcam ortamın nemine, 40-60 arası olması gerekiyormuş.
aklımda çok soru işareti var, buralarda olursan sana da sorarım :)
kızlar bu 4 yıl yatırma işi doğru gelmedi bana ya ? pedagog muhakkak doğru biliyordur ama, sonuçta koca çocuk 4 yaşında , bizim özel hayatımız olacak, çocuk bile olsa yanında giyinip soyunmamız doğru değil diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?