2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

hepsi birbirinden güzel en çok bebek arabanı beğendim bende bu aralar almayı düşünüyorumda nerden aldın bide özelliklerini yazarmısın acaba

teşekkür ederim, bebek arabamız wei-b 1012 trio sistem modeli.. normalde puset oturma koltuğunun üstüne takılmıyor, oturma koltuğu çıkıyor puset ayrı takılıyor, ayrıca bebeport özelliği var (dümdüz yatak oluyor), içi geniş inşallah uzun zaman kullanabiliriz. ve hafif.. int.den bulunduğun şehirdeki wei-b satış noktalarına bak ve gidip yerinde incele bence. fiyatı baya iyi bir pazarlıkla 550 tl'ye aldık, taksitle. biçok mağazada 720-750 tl arası söylemişlerdi.

burdaki oda takımının dolabı ve karyolasını aldık.

resimdeki uyku seti, yerdeki kırmızı halı ve iki tanede arkada görünen perdesinden aldım. ama halımız odaya küçük geldi, bebek odası halıları standart oluyor galiba. büyüğüde yok, iade edip normal bir halı mı alsam yoksa takım bozulmasın diye bu kalsada, yerde boş kalan kızımlara kırmızı beyazlı ayrı paspas gibi bişey mi alsam bilemedim.

Eki Görüntüle 817061

Canım resimler görünmüyor bende mi sorun var acaba

bence takımı hiç bozma canım:) çok beğendimm

Canım resimler görünmüyor bende mi sorun var acaba

bilmiyorum bende görünüyor. livalinda'da görmüş.

oda mobilyalarıda gelsinde o zaman bakalım bari haftaya gelecek. aynı takımın o arkada görünen yuvarlak oyun halısıymış, intde buldum fiyatı 52 tl miş. onu mu alsam acaba.

birde alırken hiç aklıma gelmemişti aynı takımın alt açmasıda varmış yine int.den gördüm onuda almayı düşünüyorum, karyolanın yandaki komidin kısmına koyarım altını orda değiştiririm hem

Peki nerden aldın canım bunları
eşim de bayıldı resmen
turkuaz beyaz olsa süper olurdu diyor
toplam ne kadara mal oldu sana?
oyun halısı falan da çok güzel almalısın bence de
hayırlı olsun şimdiden

Peki nerden aldın canım bunları
eşim de bayıldı resmen
turkuaz beyaz olsa süper olurdu diyor
toplam ne kadara mal oldu sana?
oyun halısı falan da çok güzel almalısın bence de
hayırlı olsun şimdiden

diğer konuya yazdım, baby home'un mağazasından aldım. sanırım sadece antalyada var.

bende aynı arabanın pembesini aldım.kesinlikle çok doğru bir seçim yapmışsın.ben çok araştırmıştım..bu arada bende 550 e aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…