2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

Bizde kızımıza oda takımı mı alalım yoksa parkyatak+dolap mı alak bi türlü karar veremedik siz neler yaptınız yatak beşik dolap konusunda paylaşırsanız çok sewinicem (resimle gösterirseniz daha açıklayıcı olur benim için sanırım:))

sanırım ikitane hastane çıkışı almışsınız onları nereden aldınız paylaşırmısınız

sarı olanı adını hatırlamadığım bir bebek mağazasından almıştım %50 indirimdeydi. diğerinide e-bebek mağazasından yine oda indirimdeydi 20 tl'ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam.

sarı ve yeşil olanlar kadife tulum. onlarıda miniçodan almıştım tanesi ya 15 ya da 17 tl'ydi. iki rengi vardı sadece erkeğe uygun bende ikisinden de aldım. biri 3 aylık biri 6 aylık aslında resimde ikiside aynı boy gibi duruyor.

altı tüm ayaksız olanda uyku tulumu, onuda miniçodan 30tl'ye aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
az önce ilk defa resim yüklediğim için iki sefer yüklemişim bunlarda diğer aldıklarım.Beşiği şimdilik yatak odasında yanımda kullanmayı düşünüyorum

arkadaşlar butik bebede beğendiğim ürünler oluyor ancak hem uygun fiyatlı hem kışlık olanlar genelde tükenmiş oluyor ben mi geç bakıyorum acaba yeni ürünler ne zaman ekleniyor daha önce alışveriş yapanların bu konuda bir taktiği var mı yoksa denk mi geliyor? :)

Aldıklarınız çok güzel iyi günlerde kullansın bebişiniz...

Ben bebeğe değil de kızıma çok şey almıştım butikbebeden ... Hafta içi Saat sekizde yen ürünler yükleniyor... O zaman bulabilirsiniz, büyük ihtimal..

tüm alışveriş sitelerini takip ediyorum ama bir türlü kızıma bir şeyler alamıyorum. beğendiğim şeyleri eşime ve kayınvalideme gösteriyorum her defasında bir şekilde vazgeçmemi sağlıyorlar. düşünceleri ise dokunmadan alınamazmış. alışveriş yapmaya bu kadar hevesken hiçbir şey alamamak da insanın canını sıkıyor herkesin aldığı cicileri görünce de imrenmeden edemiyorum

sen böyle deyince üzüldüm şimdi he ama şimdiye kadar bende daha hiç internetten almadım aldıklarımın hazır fotolarını netten buldum.internetten uygun fiyata bulursam eğer ürün içeriğinde yüzde yüz pamuk olmasına dikkat edeceğim bazen dükkanlarda bile bakıyorsun ürün güzel indirim diyehevesleniyorsun etikette yüzde yüz polyester yazıyor bu ayrıntılara dikkat edersek sorun çıkacağını sanmıyorum.zaten şu an aldığımız bir ürünü çocuk üç ay giyebiliyor hızlı büyüdükleri için o yüzden bebeklerin çocuklara göre daha fazla takıma ihtiyacı oluyor gibime geliyor.

Ben hep internetten alışveriş yapardım. Ayakkabı, elbise, mutfak ıvır zıvırları... Şimdiye kadar aldıklarımın hiçbirinde sorun çıkmadı. Hatta mobilyalarımı bile internetten sipariş ettik Hepsi beklediğimden de mükemmel çıktı. Aynı ürünleri çarşı pazarda görüyorum. Kimileri 2 kat fiyatına.. Ne gerek var fazla paraya. Hem ayağıma geliyor. KArgo bedava oluyor sürekli butikbebede. Yorulmuyorum. Oturdugum yerden alışverişimi yapıyorum.

Bence içinde kalmasın. İstediğini al. Beğenmezsen birdaha almazsın. Hem kimseyede kulak asma. Herkes çok bilir zaten...

Aslında bende gezme mantığındaydım ama baktımki benim oturduğum yer kısıtlı(edirne) yada varda ben bulamıyorum ( buralı diilim)
İnternetten limangoya baktım bu sabah sizlerden duyduğum mothercare den almaya karar verdim bakalım düzgün gelceklermi!

Canım ürünler için ramazan bayramından sonra elinizde olcak dediler. Olmadı bende paramı geri istedim yolladılar. Kredi kartıyla almıştım paramı verince aradılar gümrükte sorun oluyor ürünler gelince haber verelim mi dediler yok dedim. Bazı yerlerde dolandırıcı yazmışlar öyle olsa paramı göndermezlerdi.

Ben bir kere sipariş verdim, ürün gelmedi. Kagroya gittim uğraştım bilmemne perişan oldum. Şimdi ödüm kopuyor :/
Sen biliyorsun demek bu işi

Ben bir kere sipariş verdim, ürün gelmedi. Kagroya gittim uğraştım bilmemne perişan oldum. Şimdi ödüm kopuyor :/
Sen biliyorsun demek bu işi

yaa canım şansızlık seninkide demek ki. Aldıgınız sitede önemli elbette.

Tabi çogu insan internetten alışveriş yapmayı istemiyor, korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…