mont takımını nereden aldınız? bende arıyorum. bu arada çok güzeller güle güle giysin miniş :)
bunlarda benim bebişimin cicileri
Eki Görüntüle 814344 Eki Görüntüle 814354 Eki Görüntüle 814355 Eki Görüntüle 814356 Eki Görüntüle 814357 Eki Görüntüle 814358 Eki Görüntüle 814359 Eki Görüntüle 814360 Eki Görüntüle 814361 Eki Görüntüle 814353 Eki Görüntüle 814352 Eki Görüntüle 814345 Eki Görüntüle 814346 Eki Görüntüle 814347 Eki Görüntüle 814348 Eki Görüntüle 814349 Eki Görüntüle 814350 Eki Görüntüle 814351 Eki Görüntüle 814362 Eki Görüntüle 814334
sanırım ikitane hastane çıkışı almışsınız onları nereden aldınız paylaşırmısınız
Aldıklarınız çok güzel iyi günlerde kullansın bebişiniz...arkadaşlar butik bebede beğendiğim ürünler oluyor ancak hem uygun fiyatlı hem kışlık olanlar genelde tükenmiş oluyorben mi geç bakıyorum acaba yeni ürünler ne zaman ekleniyor daha önce alışveriş yapanların bu konuda bir taktiği var mı yoksa denk mi geliyor? :)
tüm alışveriş sitelerini takip ediyorum ama bir türlü kızıma bir şeyler alamıyorum. beğendiğim şeyleri eşime ve kayınvalideme gösteriyorum her defasında bir şekilde vazgeçmemi sağlıyorlar. düşünceleri ise dokunmadan alınamazmış. alışveriş yapmaya bu kadar hevesken hiçbir şey alamamak da insanın canını sıkıyorherkesin aldığı cicileri görünce de imrenmeden edemiyorum
tüm alışveriş sitelerini takip ediyorum ama bir türlü kızıma bir şeyler alamıyorum. beğendiğim şeyleri eşime ve kayınvalideme gösteriyorum her defasında bir şekilde vazgeçmemi sağlıyorlar. düşünceleri ise dokunmadan alınamazmış. alışveriş yapmaya bu kadar hevesken hiçbir şey alamamak da insanın canını sıkıyorherkesin aldığı cicileri görünce de imrenmeden edemiyorum
Eki Görüntüle 746948 Eki Görüntüle 746949 Eki Görüntüle 746950 Eki Görüntüle 746947
bunlarda bizim cicilerimiz.
battaniyemizi, badimizi, şapka ve önlüğümüzü ananemiz almış:):)::)
diğerlerini babamızla internetten aldık daha gelmedi.... gelmesine çokkkkk var.
Ben hep internetten alışveriş yapardım. Ayakkabı, elbise, mutfak ıvır zıvırları... Şimdiye kadar aldıklarımın hiçbirinde sorun çıkmadı. Hatta mobilyalarımı bile internetten sipariş ettikHepsi beklediğimden de mükemmel çıktı. Aynı ürünleri çarşı pazarda görüyorum. Kimileri 2 kat fiyatına.. Ne gerek var fazla paraya. Hem ayağıma geliyor. KArgo bedava oluyor sürekli butikbebede. Yorulmuyorum. Oturdugum yerden alışverişimi yapıyorum.
Bence içinde kalmasın. İstediğini al. Beğenmezsen birdaha almazsın. Hem kimseyede kulak asma. Herkes çok bilir zaten...
Ben bir kere sipariş verdim, ürün gelmedi. Kagroya gittim uğraştım bilmemne perişan oldum. Şimdi ödüm kopuyor :/
Sen biliyorsun demek bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?