2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

arkadaşlar, bebek arabalarınızı aldınız mı? ne almayı düşünüyorsunuz? biz işin içinden çıkamıyoruz, türlü model var karar vermek çok zor. ben travel istiyorum ama çok hantal ve kullanışsız geliyor gözüme. casual storn düşünüyoruz ama emin değilim. sizler ne yaptınız?

Sympathetic, biz geçtiğimiz hafta travel sistem aldık. Markası Jane Rider. Gerçekten de son derece ağır ve arabaya sığdırmak çok güç. Aslında eşim kendisine oyuncak olsun diye aldı sanırım Yine de inanılmaz rahat sürülüyor, ayarlanabilir süspansiyonu var vs. vs. Bebeğin rahat etmesi için tasarlanmış. Annenin tek başına başa çıkması imkansız. Bana kalsa Bugaboo Bee alırdım. Ama erkekler oyuncaklarına önem veriyor. Bu arada ben çok araştırdım bebek arabalarını, es geçmemek gereken konu tekerleri olmalı. Yolda biraz dikkat ederseniz kalitesiz tekerlerin üstünde bebeklerin ne kadar rahatsız olduğunu görebilirsiniz.

canım aslında haklılar ama bazı markalar varki kumaş kalitesi çok iyi dokunmaya gerek yok.mesela idil baby,lcw,bide kipada satılan bi marka var f&f diye onuda çok beğendim ama internet satışı yoktur heralde.al gitsin yani.

işte hepsi bu küçücük hurca sığdı.ama artık yetmicek gardırobumda kızıma ayırdığım bölüme dizicem bunları.bi de patiklerin bazılarını tamamlayamadım daha.

Son düzenleme:

Her şeyiniz çok güzel, patiklere de ayrı bir bayıldım... Ellerinize sağlık..

tşk ederim canım bilgi için.. yurt dışından geldiği için sıkıntı olabilir,en azından paranı geri göndermişler..

eşim seçip beğendiğim kıyafetleri sürpriz yapıp internetten sipariş vermiş. gelince önce çok mutlu oldum ama cicilerin yerine bakınca çok da kaliteli olmadığını fark ettim maalesef. keşke sadece bilinen markalardan seçseymişim dedim içimden.

Arkadaşlar aranızda anakucağı alan veya almak için araştırmaya geçen varmı:) biz eşimle iki model seçtik fikir verirseniz çoook sewinicem bir türlü karar veremedik...

1- Maxi cosi plebble ana kucağı
2- Concorde air

Tavsiye edebileceğiniz başka markalara da açığız tabi:)

Hepsi çok güzelde patiklere bayıılldııım.Örgü bileydim keşke dedirtti yani :) gülegüle kullansın bebişin canım

Benim içimden geçen de aynen bu... Keşke örgü bilsem dedim..

İyi günlerde kullansın bebiş inş...

Slm teyzoşlaarr :) ben kızıma yenidoğan emzik ve biberonu almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? sizce silikon emzikler mi kauçuklar mı daha iyi siz ne aldınız??

bende emzikte damaklı nuk kullanıyorum ve çok memnunum. biberon içinde avent ve dr brown u tavsiye ederim. ikiside gaz önleyici özelliğe sahip... bebeğimizin aventi ilerki aylada kavraması daha kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…