2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

Orkidem hayirli ugurlu olsun topigimiz kizlar
Paylastiginiz cicislere bittim hepsi birbirinden
Guzel bende ilerleyen ginlerde aldiklarimi yayinlarim
Bende erken almaktan korkuyorum acikcasi yinede basta allaha emanetler meleklerimiz
Allahim insallah hayirlarla kucagimiza almayi nasip etsin

Sağolasın canım benim. Allah senin de hamileliğini tamamına erdirsin. Ben de çok korkuyordum daha once 3 tane kaybettim. Ama korku ile bir şey olmuyor. Inan bir iki bir şey aldikca moralim kendine gelmeye başladı. Allah korusun Allah a emanet yavrularimiz

takımları ebebek (ankara) magzasından aldım indirimdeydi hastane cıkışı 19.90tl idi 2 tane almıstık sonra yine gittik yine aldık :) dün de mothercare de beyaz iç giysileri aldım..

takımları ebebek (ankara) magzasından aldım indirimdeydi hastane cıkışı 19.90tl idi 2 tane almıstık sonra yine gittik yine aldık :) dün de mothercare de beyaz iç giysileri aldım..

çook güzel bizim buradaki e bebekte de indirim var ama millet talan etmiş bir şey kalmamış güle güle giysin tekrardan

34 TL'ye aldım, gayet ucuz. Miniço'dan aldım, kendi ürünleri. Çok güzel şeyler var bu dükkanda kızlar, gezerken mahvoldum. Ben Cennet'teki miniço'dan aldım. Bu da web sitesi

e-minico.com Anne ve Bebek rnleri

cnm hastane çıkı çok güzel iyi günlerde giyinsin meleğin.
miniçonun sitesine baktım gerçekten ne güzel kıyafetler var bayıldımm valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…