Orkidem hayirli ugurlu olsun topigimiz kizlar
Paylastiginiz cicislere bittim hepsi birbirinden
Guzel bende ilerleyen ginlerde aldiklarimi yayinlarim
Bende erken almaktan korkuyorum acikcasi yinede basta allaha emanetler meleklerimiz
Allahim insallah hayirlarla kucagimiza almayi nasip etsin
takımları ebebek (ankara) magzasından aldım indirimdeydi hastane cıkışı 19.90tl idi 2 tane almıstık sonra yine gittik yine aldık :) dün de mothercare de beyaz iç giysileri aldım..
Eki Görüntüle 752011
Yeminimi bozduuummm. Gittim bugün de hastane çıkışı aldım. Bir hafta bekleyecektim sözde.
Öyle ya İstanbul'daysanız gidin bence. Elbiseler, oyuncaklar her şey çok ucuz. Yeni açıldı galiba ondan.
Eki Görüntüle 746705
Bu da pusetim :)
Eki Görüntüle 752011
Yeminimi bozduuummm. Gittim bugün de hastane çıkışı aldım. Bir hafta bekleyecektim sözde.
çok guzelmiş..nerden ve ne kadara aldın die sorsam
bende ş.evlerdeyim bir baksam iyi olucak :) sağlıklı günlerde giysin bebeğin giysilerini canım
34 TL'ye aldım, gayet ucuz. Miniço'dan aldım, kendi ürünleri. Çok güzel şeyler var bu dükkanda kızlar, gezerken mahvoldum. Ben Cennet'teki miniço'dan aldım. Bu da web sitesi
e-minico.com Anne ve Bebek rnleri
Eki Görüntüle 752011
34 TL'ye aldım, gayet ucuz. Miniço'dan aldım, kendi ürünleri. Çok güzel şeyler var bu dükkanda kızlar, gezerken mahvoldum. Ben Cennet'teki miniço'dan aldım. Bu da web sitesi
e-minico.com Anne ve Bebek rnleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?