2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

kızlar tek tek alıntı yapamayacağım çünkü aldıklarınızın hepsi birbirinden harika maşallah
Allahım güle güle giydirmenizi nasip etsin...

merhaba arkadaşlar bende inşallah ocakta anne olcam hala korkularım olduğu için henüz bişey almadım ama sayfanın başından beri alınanları tek tek inceledim hepsi harika güle güle kullansın bebişleriniz....

merhaba bende geçen seninin ocak annesiydim :)))sabah bi otururdum hep ne alsam ne giysem ne giydirsem diye düşünürdüm ,şimdi bakıyorumda ne evham yapmışım :)))
şunu söylemek istiyorum ,aslında diğer aylarda olan arkadaşlara konuşarada yazarım ama ,evimde bebeğim için aldığım6 boyunca boyunca çok temiz olarak kullandığım tiny love 3 ü bir arada an kucaı var ,bebeğimin gündüz uykusunu ve gece uykusunu onda uyuttum ,büyük bi beşik olmadığı için çok yer kaplamadı ..
*altına şilte serdim çok rahat ,gece yerimden doğrulmadan bakabiliyordum .
*odadan odaya taşıyabiliyordum,babası yatak odasında ben oturma odasında yattım ,
*bazen babası oturma odasına ben y.odasına geçince onuda aldım yanıma :))))

*3 kademeli olduğu için şuanda yemeğini onda yedirebiliyorum (arkadaşımdan mama sandalyesi aldığım için ,elimden çıkarktmak istiyorum
*üstünde dönenecesi var,ve titreşimli
*istrerseniz fotoğraflarını koyabilirim.

merhaba tiny love ana kucağını ne kadara satacaksınız? ve fotolarını ekleyebilirmisiniz? şu an işyerimdeyim tekrar giremeyebilirm akşam bakabilirim.

kızlar haftasonu miniçodan kadife tulumlar aldım hemde 15tl'ye. iki rengi vardı erkeğe uygun olan sarı ve yeşilli aldım.. aslında teşhirlerinde yoktu çalışan bir bayana sordum depolarında varmış henüz kışlık olduğu için çıkarmamışlar ve aslında indirimdeymiş, çıkarıp barkodlayıp verdi sağolsun. sizde sorun giderseniz.

Selam kızlar. Bebişlerinizin cicileri birbirinden harika... Ben daha bir şey almaya cesaret edemiyorum.En azından cinsiyetini öğrenmeyi bekleyeceğim,sonrasında artık tutamayabilirim kendimi :) Gerçi şimdiden bebişimin halası ve babaannesi dayanamayıp tulumla battaniye almışlar ama ben tutuyorum kendimi :)

Merhaba kizlar,
Araniza bende yeni katiliyorum. Yuksek ihtimal erkek dedi drum. Yarin sabah kesinlesecek. Ama ben duramadim mothercare urunlerine bayildim. İki yeni dogan tulum. Birde mickey tulum aldim.
Telden resim ekleyemiyorum. Sabah eklicem

ben fotosunu ekledim sanıyordum ;gerçekten çok temiz fotosuda
inşallah becerebilmişimdir...
msn adresiniz var ise oradanda atabilirm,fotolar büyük olduğu için buraya yükleyemiyorum ..
mağadan alış fiyatı 279 tl
ben ise 170-200 tl arası satmayı düşünüyorum ,hala kard borcunu ödüyorum ((

selam kızlarr,biz daha cinsiyetini öğrenemedik (göstermedi) dolayısıyla pek bişey almadım bir de kış mevsiminde doğacağı için kışlık tulumların çıkmasını bekliyorum. sizler de bekliyor musunuz kışlıkları yoksa beğendiğinizi alıyor musunuz?

kızlar selam.. ben kendi bebeğim için hastane çıkışı birşeyler ördüm. eğer çevrenizde yapan yoksa memnuyetle size de yapabilirim.. isteyen olursa pixie-13@msn.com dan bana yazabilir :) sevgilerr bebişlerinize öpücüklerrrr :)

resim yüklemeyi becerebilmişimdir inş.bunlarda benim bebeğimin cicileri.tshirtleri anneanne aldı zıbınlarıda ilk hevesle ben

babamız memleketine gelmişken prensesimize bir kaç birşey alaım dedi. babamızın teyzeside sağolsun 20li hastane çıkışımızı aldı.

fiyatlara gelirsek kızlar
ilk resim 5li set: aziz bebe 45tl
2.resim 5li set bebitof 22tl
3. 4. resim aynı 20li set aziz bebe 160tl
5. resim battaniye takımı herkese tavsiye edrim tam kış bebeği için yapılmış. set şeklinde 75tl tek battaniye almak istersen 50tl ben set aldım.

iyi günlerde kullanın İnşallah canım.Hepsi çok güzel.

Eki Görüntüle 761912 Eki Görüntüle 761913

resim yüklemeyi becerebilmişimdir inş.bunlarda benim bebeğimin cicileri.tshirtleri anneanne aldı zıbınlarıda ilk hevesle ben
kızlaar çook güzeller. güle güle giysinler

çok tatlılar hepsi bebişin güle güle kullansın

Bunlara bayıldımmm çok güzeller... Sağlıklı, mutlu, gazsız bol emmeli günlerde giysin kuzuşunuz...

ooo bütün ciciler çok güzel Allah giydirmeyi nasıp etsın.
ben daha bir çorap bile almadım cinsiyetini beklerken neyseki bu hafta prensesın geleceğini öğrendik artık bizde ciciler alabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…