Eki Görüntüle 752011
Yeminimi bozduuummm. Gittim bugün de hastane çıkışı aldım. Bir hafta bekleyecektim sözde.
cnm hastane çıkı çok güzel iyi günlerde giyinsin meleğin.
miniçonun sitesine baktım gerçekten ne güzel kıyafetler var bayıldımm valla..
çook şeker bu yaa
dokununca yeri nasıl canım?
alınıyormuş işte :) Çok beğendim pati izleri çok şirin :) sağlıklı güzel günlerde giysin teyzoş..
ay aklım çıkcak hepsi çok güzeller yaaEki Görüntüle 752011
Yeminimi bozduuummm. Gittim bugün de hastane çıkışı aldım. Bir hafta bekleyecektim sözde.
Anlayamadım soruyuDükkanın yeri mi?
Eki Görüntüle 752011
yok canım yani aldığın hastane çıkışı takımına dokununca dokusu nasıl yumuşak mı?
takımları ebebek (ankara) magzasından aldım indirimdeydi hastane cıkışı 19.90tl idi 2 tane almıstık sonra yine gittik yine aldık :) dün de mothercare de beyaz iç giysileri aldım..
yok canım yani aldığın hastane çıkışı takımına dokununca dokusu nasıl yumuşak mı?
mrb kızlar bende siteye yeni üye oldum 2014 Ocak annesiyim:) allahın izniyle erkek bebeğim olacak hepiniz cok güzel cicişler almıssınz
ben henüz bişe almadım, cinsiyetini öğrenince almayabaşlıcam. Zaten annem de son aylara kadar almamı istemiyor.. Bakalım napıcaz:)
takımları ebebek (ankara) magzasından aldım indirimdeydi hastane cıkışı 19.90tl idi 2 tane almıstık sonra yine gittik yine aldık :) dün de mothercare de beyaz iç giysileri aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?