2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

Eki Görüntüle 752011
Yeminimi bozduuummm. Gittim bugün de hastane çıkışı aldım. Bir hafta bekleyecektim sözde.
ay aklım çıkcak hepsi çok güzeller yaa
şu 5,5 ay geçsin çabucak
mıncıklayalım şunları

maşAlllaahhh barekAllaaah
ne cok sey almıssın arkadasım ama hepsi cok güzellerrr o beyaz seylere bittim keske bende cinsiyetini ögrensemde başlasam alısverişe :)

minnnnnak buuuuuuu :) ayyy içinde kim bilir ne ttatlı olur Rabbimmmm cok güzel gülü gülü giysin ciic prensesimiz

Eki Görüntüle 752011

Yeminimi bozduuummm. Gittim bugün de hastane çıkışı aldım. Bir hafta bekleyecektim sözde.

:) havıçlı cok güzeller içim gidiyo ya simdilik bunlara bakmakla yetincem galiba ben :)

yok canım yani aldığın hastane çıkışı takımına dokununca dokusu nasıl yumuşak mı?

adaşım ben organik satan bi yer arıyorum konyada bakarak dokunarak almak istiyorum özllıkle hastane cıkısını ilk tenine dokunacak sey yumusacık zararı olmayan bişey olsun istiyorum inşalllah

oyyy oyy ne güzel şeyler bunlar Allah'ım güzel sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin bebişlerinize

takımları ebebek (ankara) magzasından aldım indirimdeydi hastane cıkışı 19.90tl idi 2 tane almıstık sonra yine gittik yine aldık :) dün de mothercare de beyaz iç giysileri aldım..

bu ebebek nasıl ucuz bi yer yaa ben de ordan almayı düşünüyorum çok uygun fiyatları

Alinanlari gordukce kendimden utaniyorum:O ben daha bebisime hic bir sey almadim, daha cok kendime hamile kiyafeti baktigim icin bebise daha sira gelmedi. Su anda pantolonlarimin hic biri uzerime olmadigi icin ancak kendime birseyleer aliyorum, bebis icin alisverise 6. aydan sonra baslamayi dusunuyorum.

mrb kızlar bende siteye yeni üye oldum 2014 Ocak annesiyim:) allahın izniyle erkek bebeğim olacak hepiniz cok güzel cicişler almıssınz

ben henüz bişe almadım, cinsiyetini öğrenince almayabaşlıcam. Zaten annem de son aylara kadar almamı istemiyor.. Bakalım napıcaz:)

takımları ebebek (ankara) magzasından aldım indirimdeydi hastane cıkışı 19.90tl idi 2 tane almıstık sonra yine gittik yine aldık :) dün de mothercare de beyaz iç giysileri aldım..

egumus mavili ve kahveli olan takımlar hastane çıkışı değil mi? 5'li mi 10'lu mu? çok uyguna almışsın bende yarın iş çıkışı e-bebek mağazasına gitmeyi düşünüyorum burdakinde de indirim varsa ve hala kaldıysa almak istiyorum, benimkide erkek. aldıklarının hepsi çok güzelmiş güle giysin minik bebeğin

bütün cicilere bayıldık.güzel günlerde giyer inş bebişlerimiz.bende kendimi tutuyorum cinsiyeti bi öğrensem bırakıcam kendimi ne bulursam alıcam

yine dayanamadım...

Eklentiler

• $IMG-20130710-WA0001.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG-20130710-WA0002.webp
    10 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMG-20130710-WA0003.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 65
bunlarda benim kızçemin cicileri

Eklentiler

• $20130713_162144.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…