2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

Butik bebeden aldım bunları da;
Çİlekli elbisemiz 6-9 ay; taytımız 0-3 ay:)

Eklentiler

• $7f76f1caf27a4a87a158b2bf38c2ec2a-Orjinal.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $8606c813d0c147ca91f872eeee890f00-Orjinal.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 54

Buraya resim koyanlar hep mi kız annesi ayol hiç erkek giysisi görmedim Alanlar varsa eklesin bari de bize de fikir olsun
Bu arada aldığınız giysilerin hepsi de çok tatlı Güle güle giysin bebişler Ama ama ama erkek giysileri hiç cezbetmiyor beni yaaa Kızların ki çok tatlıııı

ben erkek annesiyim aldım bişeyler ebebekten ama kızlara çok çeşit var erkeklerin hep aynı şeyler iştebi ara fotoğrafını çekip koyarım

kızlar nihayet oğlumun cicilerinin resimlerini çektim.mavi battaniyeler benim bebekliğimden(10. VE 11. RESİM ).annem erkek olduğumu düşünüp hemen hemen herşeyi mavi yapmış :)ayrıca benim kundak bezlerimde var burda (9.RESİM) :)iki tane battaniyeyi de ben ördüm(4. VE 6.RESİM).biri bebek yatak örtüsü diğeri çiçekli miçekli :)
Eki Görüntüle 801843

Son düzenleme:
huzunbaz anacım bunların hepsi çok çok tatlı ya
güle güle giysin senin oğluş
maşallah tüm çeyizini bitirmişsin artık bi doğum kalmış

nasıl eklıcem ya başka ekleyemiyorum bi el atsanız dosyayı seçiyorum ama onaylamıyor direk buraya kopyalasam olurmu acaba 3 tane yülkledim başka olmadı arkadaşlar..

Güle güle giysinnn kuzummm.uşşş yerm yaaaa
nasıl eklıcem ya başka ekleyemiyorum bi el atsanız dosyayı seçiyorum ama onaylamıyor direk buraya kopyalasam olurmu acaba 3 tane yülkledim başka olmadı arkadaşlar..

kuzum boyutu büyük olduğu için yüklemiyordur.ben dün önce face e yükledim resim.sonra ordan tekrar kaydetip buraya attım :))

Son düzenleme:
huzunbaz anacım bunların hepsi çok çok tatlı ya
güle güle giysin senin oğluş
maşallah tüm çeyizini bitirmişsin artık bi doğum kalmış

huzunbaz oğluşun kıyafetleri çok güzel maşallah
güzel günlerde giysin inşallah
çok teşekkür edeirmmm canlarm.bu giyselerin içinde en çok kendi bebeklik battaniyemle benim ördüklerimi seviyorum ahahhaa

enemmmmm daha ismi yok ama eşyları var.yerim onun popişini pipisini

Ayyy bi önceki sayfada yazdığım erkek giysileri hiç cezbetmiyor lafımı geri alıyorum ne kaa tatlı bunlar yaa
Ben de istiyorumm Daha hiçbirşey almadım Kızlar oğluşlarınız güle güle giysin inş kıyafetlerini hepsine de bayyıldımmm

Cinsiyetimiz kesinleşene kadar bu topiğe bir daha girmicem yapmayın etmeyinnn.. ya çok güzeller hepsideee Allahım hepimize sağlıklıca giydirmeyi nasip etsin inşallah.. kendimi dükkanlara atasım var cinsiyet kesinleşince çok kötü bi patlama olacak bende eminim

Güle güle giysinnn kuzummm.uşşş yerm yaaaa

kuzum boyutu büyük olduğu için yüklemiyordur.ben dün önce face e yükledim resim.sonra ordan tekrar kaydetip buraya attım :))
olabilir canım sağolasın tek tek denedim o da olmadı benim facedede var ordanda bakmışsındır belki neslihan ben:))
alırsın benimde az zaten alma diyolar aldırmıyo akraba eş dost.

bende öyle demiştim ama hala fişlerimi atmadı tam kesinleşmesini bekliyorum iyi bir alışveriş için:)

sağol teyzesiii.seninkileride bekliyoruzz
amin kuzumm.bende dayandım cinsiyeti öğrenince yoldan çıktım

çok güzelsin amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…