2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

hangi birini alcaz inan ben de bilmiyorum bir de yıllarca kullanmıcaklar bir kaç ay için de acaba o kadar para vermek doğru mu diye düşünmeye başladım ben de daha bir iğne bile almadan

ben almayacağım ileri de gerek olursa salıncak yada ne biliyim mama koltuğu falan alırız

çok güzellermiş

hepsini güle güle kullansın canım
bişi sorucam ortadaki inek ne acaba çözemedim ben ama çok tatlı bişeymiş

Sağol canım.O inek stres yastığıymış.İçinde minik köpükler var her şeyle giriyor tam otobüs yastığı gibi

ben almayacağım ileri de gerek olursa salıncak yada ne biliyim mama koltuğu falan alırız

çok güzellermiş

Teşekkürler canım.

Aldıklarımızı buraya ekleyelim dedim. çoğunun resmi yok direk kaldırdım çünkü ama isimleri yazarım

* Uyku Seti
* Nevresim Takımı
* Pratik alt açma (çantada taşıma için )
* Pofuduk alt açma
* Tarak
* Tırnak makası
* yan yatırma yastığı
* Yastık
* yine kıyafetler
* alt tulum 3 tane
* bubchen bebek bakım ürünleri
* Kendime gecelik ve sabajlık

kızlar aldıklarınız çok güzel maşallah güle güle giysin sıpacanlar

speedyim kız senin kargon benden önce gelmiş maşallah bende bugün bekliyorum o kargoyu

harikalar ve üzerinde fiyatla geliyor 29,90 falan fiyatıda
Gelmiş gitmiş olamaz dimi kargo takibinden baktın mı

yok canım c.tesi evden bakmıştım henüz şubede görülüyordu
bizim kapalı olduğumuz biliyor kargolar o yüzden getirmiyor birde buraya yani şubeye c.tesi gelmişti zaten malum antep olunca uzak biraz

b,z bu hafta pek bi pembeler aldık
indirim gördükçe coşuyorum ben,almadan duramıyorum

bunlar unnado.comdan aldıklarım. garage sale kısmından aldım , çok uyguna geldi.

butik bebeden aldıklarımız

bunlarda lcw outlet kısmından aldıklarımız

yok canım c.tesi evden bakmıştım henüz şubede görülüyordu
bizim kapalı olduğumuz biliyor kargolar o yüzden getirmiyor birde buraya yani şubeye c.tesi gelmişti zaten malum antep olunca uzak biraz

senin de bugün gelir o zaman

çok güzeller canım ben henüz bakamadım internet sitelerine

güle güle giysin tatlım ve kullansın hepsi çok güzel bu arada LCW kırmızılı kareli şortumuz aynısı benim kargom yarın gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…