- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
b,z bu hafta pek bi pembeler aldık
indirim gördükçe coşuyorum ben,almadan duramıyorum
bunlar unnado.comdan aldıklarım. garage sale kısmından aldım , çok uyguna geldi.
Eki Görüntüle 791523
Eki Görüntüle 791524
Eki Görüntüle 791525
butik bebeden aldıklarımız
Eki Görüntüle 791527
Eki Görüntüle 791528
Eki Görüntüle 791529
Eki Görüntüle 791530
bunlarda lcw outlet kısmından aldıklarımız
Eki Görüntüle 791531
Eki Görüntüle 791532
Eki Görüntüle 791533
Canım bayıldım hepsinede :) inşallah sağlıkla sıhhatle giydirirsin bebişine cicilerini :) ben tek birşey bile almadım daha, acayip şekilde sabırsızlanıyom varya :)
Bunlar da kızımızın cicileri:)) Hepsi limangodan alındı:)) mothercare'den de 5'li yarım kollu zıbın aldım ama bulamadım onun fotoğrafını:))
Bunlar da kızımızın cicileri:)) Hepsi limangodan alındı:)) mothercare'den de 5'li yarım kollu zıbın aldım ama bulamadım onun fotoğrafını:))
Alışverişe başlayan arkadaşlarımm dneyimsiz anne adayı olara soruyorum siz 0-3 aylık olarak uzun kollu body alıyorsunuz dimi? Bir de kısa kollu elbiseler falan var onları hangi beden aldınızz şimdi yaz sezonunun son indirimleri ya kaç beden almak lazım,
ay çok cici kızım kıskandı oda istiyo fiyatlarda çok uygunmuş ama o pufuduk tulumu ve mikili takımı göremedim orda mikiliyi çok begendim
Bunlarda dayanamayıp bugün aldıkalrım ciciler markofoniden; battaniye ise annelütfen diye bir siteden:))
güle güle giysin bu tütüye bayıldım ya kaç tl di henüz markoya girmedim ben bugünde
benimkileri butik bebeden aldım canım 14,99 du butik bebede o tulum
Aaa çok uygunmuş o tulumm hemen bakıcam:)) 19,99 tütü de:) 0-3 ay aldım bn doğumundan 1.5 ay sonra kuzeninin doğum gününde giysin diye:))
çok tatlı ya doğum gününe evet süper olur
bende tütü istiyorum ama kendim dikmek istiyorum ilk yürüdüğü zamanlar falan giysin diyorum ben ama oda kışa gelecek sanırım 1,5 yaşında giyeriz bir tütümüzü
kızlar ben kapıda ödemeli almak istiyorum ama kapıda ödeme yapmak için en az 50 tl olması gerekiyo diyo sanırım bizim babaya söleyip ek kart isteme vaktimiz gelmiş ama iyiki yok sanırım kendimi tutamıcam bende
aldığın şeyler çok güzel Allah bebeğine sağlıklı bi şekilde giydirmeyi nasip etsin.Ama bunlar çok ince değilmi kışın olmyckmı bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?