2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

Bunlar da bizim son cicilerimizz
Joker baby'den ikili uzun kollu zıbın 25 tl olması lazım

Kanz'dan 3'lü takım 75 tl olması lazım babası dayanamayıp aldıı:))

Mothercare'den 3'lü üst body 0-3 aylık 30 TL

Tulum 25TL

Lc Waikiki'den..

Sobe'den 2'Li üst body 24 Tl

FB Zıbın babasından:))

Butik Bebe'den 3'lü alt 18 TL; diğeri 6 tl

Bornozumuz Disney'den
Eki Görüntüle 825799

amanda aman ne güzellermiş bunlar.güle güle eskitsin inşallahhh

çok beğendim aldıklarınızı sağlıklı günlerde giydirin inşalla.çok kaliteli.

Neler aldım neler:) 4 hurç dolusu.Doğuma yakın yıkayıp ütüleyip fotoğraflayacağım.Bebeğimin bez pastası kapı süsü bile hazır.Anneannesi yorganını yastığını bile hazırladı.Beşiği ve bebek arabası kaldı, onları belki kayınvalidem almayı teklif ederde alır diye almıyorum.Ama yok tık yok :))

Canlar ben daha 8'li hastane çıkışı ve bir iç zıbın takımından başka birşey almadım oğluma.
Hem acele etmek istemedim hem de kış bebişi olacağı için kışlık sezon giyeceklerin iyice çıkmasını bekledim. Bekliyorum hala
Bi dahaki ay yapıcam toptan alışverişi. Şu an için resim ekliyemicem.ama bir tavsiyede bulunabilirim.
Biz borçlu olduğumuzdan açıkçası imkanlar el verdiğince ekonomik kıyafetler temin etmek niyetindeyim.
Ve araştırdım en hesaplısı civil ve miniço olarak geldi bana.
Fakat civil mağazası bana en yakın olanı bile cok uzak. İnternetten bi iki parça alabilirim.(internet alışverişlerine pek itimat etmiyorum da)
Miniço neredeyse her yerde ve bana çok yakın. Çok ama çok hesaplı. Diğer mağazları eledim açıkçası..
Hee bir de joker sobe diye bi marka var reklamlarda da çıkmakta.
O da çok hesaplı. İlgilenenlere duyurayım dedim

hepsi birbirinden tatlı güle güle kullanın

iyi günlerde kullanın annesi.. seninkini bilmem ama benim kv de hiç o değil bizde kendimiz araştırmaya başladık

Hep beraber inşallah

Cuma günü. İnşallah gösterir. Yoksa burdan bir arkadaşın dediği gibi, madem göstermiyo alıcam sarıları yeşillerigörsün gününü

canım bendim o bizimki gösterdi kızmış cadı yaa anca gösterdi artık bayram dönüşü alışverişe başlar ben de eklerim fotoları

Eki Görüntüle 829145 Eki Görüntüle 829146 Eki Görüntüle 829147 Eki Görüntüle 829148
bayanlar size bi sorum var şubat anneleri olarak bebeğinizi soğuktan korumak için nasıl giydireceksiniz

Güzel bi konuya değinmişsin; ilk çocuk olduğu için ben de bilmiyorum; annanesi ona cici yelekler örüyor.. İçine uzun kolu zıbınlardan aldım bir kaç tane kadife tulumu var; diğerleri normal pamuklu tulum ve kıyafetler.. Evimiz de sıcak oluyor zaten bakalım hayırlısı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…