- 3 Mayıs 2011
- 2.374
- 145
- 373
- 46
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Eki Görüntüle 824395 Eki Görüntüle 824396
İki yelek ile beyaz takım (alt açma oluyor nevresim oluyor) babaannesi zamanında büyük oğlumun çocuğu olursa diye örmül ve almış
Patikleri de eşimin dayısının kızı benim kardeşim sağolsun 15 dk da ördü
Eki Görüntüle 824395 Eki Görüntüle 824396
İki yelek ile beyaz takım (alt açma oluyor nevresim oluyor) babaannesi zamanında büyük oğlumun çocuğu olursa diye örmül ve almış
Patikleri de eşimin dayısının kızı benim kardeşim sağolsun 15 dk da ördü
Bütün ciciler çok güzel maşallahbizde ufaktan toparlıyoruz ama çokta hızlanamadık böyle iyi sanırım :)
Bunları da teyzemiz almış
Eki Görüntüle 824509 Eki Görüntüle 824508 Eki Görüntüle 824511
güle güle giysin annesiiiii
güle güle giysin poyrişimmm
gule gule gıysın meleğinnn....
Bütün ciciler çok güzel maşallahbizde ufaktan toparlıyoruz ama çokta hızlanamadık böyle iyi sanırım :)
güle güle giysin annesiiiii
hüzünbaz canım ya şu resim ekleme işini bi anlatsana bana
kuuzum mesaj yazarken 2.satırda zarfın iki yanındaki resme benzer butonu tıkla.insert image yazıyor.sonra bir ekran açılacak oradan pc n deki resimleri seç.yükleyi tıkla.eğer yüklemesse boyutu büyüktür.ben facebooka yükleyip geri kaydediyorum.resmin boyutu küçülüyor
göremiyorum ki ya canım bulamadım şimdi konuya cevap ver diyorum altta mesaj simgeleri çıkıyo baktım oraya insert image yok onun altında diğer seçenekler bölümü var ordan mı acaba
Eki Görüntüle 825627 kızlar bu bebek arabası nasıl sizce?bugün oğluma bu arabadan aldık.birde bu odayı aldıkEki Görüntüle 825628 Eki Görüntüle 825629
araba 750 o koltukta içinde.çok güzel kullanışlı özellikleri var mesela o koltuk ona takılıo küçükken onu kullanıyorsun.sonra çift yönlü kullanılıyor ister sana bakarak istersen sana arkasını döndürerek sürebiliyorsun.rüzgarlı havalarda iyi olur.bunun aynı özellikleri hepsi aynı kanz da vardı onu alcktım ama baktım buda aynısı.kanzda 900 biraz pahalı.
saol sunny baby markası.
Eki Görüntüle 825436
Bu kot tulumda kızıma aldığım ilk cici. İnstagrama yükledikçe buraya da ekliyorum. :)
Siz ne güzel tulumlar almışsınız öyle. Şu detaylı da kız olduğu kesinleşsin ben de rahat rahat alıcam. Eğer erkek denirse aldığım kız kıyafetleri de kime niyet kime kısmet olacak galiba :)
Eki Görüntüle 825627 kızlar bu bebek arabası nasıl sizce?bugün oğluma bu arabadan aldık.birde bu odayı aldıkEki Görüntüle 825628 Eki Görüntüle 825629
Eki Görüntüle 825436
Bu kot tulumda kızıma aldığım ilk cici. İnstagrama yükledikçe buraya da ekliyorum. :)
Siz ne güzel tulumlar almışsınız öyle. Şu detaylı da kız olduğu kesinleşsin ben de rahat rahat alıcam. Eğer erkek denirse aldığım kız kıyafetleri de kime niyet kime kısmet olacak galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?