2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

Bütün ciciler çok güzel maşallah bizde ufaktan toparlıyoruz ama çokta hızlanamadık böyle iyi sanırım :)
Bunları da teyzemiz almış

hüzünbaz canım ya şu resim ekleme işini bi anlatsana bana

kuuzum mesaj yazarken 2.satırda zarfın iki yanındaki resme benzer butonu tıkla.insert image yazıyor.sonra bir ekran açılacak oradan pc n deki resimleri seç.yükleyi tıkla.eğer yüklemesse boyutu büyüktür.ben facebooka yükleyip geri kaydediyorum.resmin boyutu küçülüyor

göremiyorum ki ya canım bulamadım şimdi konuya cevap ver diyorum altta mesaj simgeleri çıkıyo baktım oraya insert image yok onun altında diğer seçenekler bölümü var ordan mı acaba

göremiyorum ki ya canım bulamadım şimdi konuya cevap ver diyorum altta mesaj simgeleri çıkıyo baktım oraya insert image yok onun altında diğer seçenekler bölümü var ordan mı acaba

anarşik huzun bir de ben deneyeyim dedim :)

Aşama aşama anlatmaya çalışacağım.

- Konuya cevap ver seçeneğine tıkladık.

- Başlık'ın hemen altında bulunan birçok sekme var.

- Bu sekmeler ikinci satırında bulunan çerçeve içinde ağaç resmi olan bir adet sekme var. Fare ile üzerine geldiğinizde ''İnsert İmage'' yazısı çıkacaktır.

- Göremediniz mi? İkinci satırda bulunan sekmelerin sondan baktığınızda beşincisi. Sağında video görseli var.

- İnsert İmage'e tıkladığınız da 'Dosyaları Seç'' komutu olan bir pencere açılacak. Bu sekmeye tıklayın. Artık pc'niz de bulunan resimleri foruma yükleyebilirsiniz.

Anlatmayı beceremediğim yeri söylerseniz yine yardımcı olabilirim. :) Kolay gelsin..

Bu kot tulumda kızıma aldığım ilk cici. İnstagrama yükledikçe buraya da ekliyorum. :)​

Siz ne güzel tulumlar almışsınız öyle. Şu detaylı da kız olduğu kesinleşsin ben de rahat rahat alıcam. Eğer erkek denirse aldığım kız kıyafetleri de kime niyet kime kısmet olacak galiba :)

araba 750 o koltukta içinde.çok güzel kullanışlı özellikleri var mesela o koltuk ona takılıo küçükken onu kullanıyorsun.sonra çift yönlü kullanılıyor ister sana bakarak istersen sana arkasını döndürerek sürebiliyorsun.rüzgarlı havalarda iyi olur.bunun aynı özellikleri hepsi aynı kanz da vardı onu alcktım ama baktım buda aynısı.kanzda 900 biraz pahalı.

kuzucum güle güle kullan.seninkinin markası ne

Eki Görüntüle 825627 kızlar bu bebek arabası nasıl sizce?bugün oğluma bu arabadan aldık.birde bu odayı aldıkEki Görüntüle 825628 Eki Görüntüle 825629

Ne güzel ciciler aman da aman maşallah güzel günlerde inşallah

oy oy oy.ne kadar kaldı annesi ayrıntılıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…