- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
hayırlı uğurlu olsunçok güzeller , özellikle odaya bayıldım , ne kadara aldınız ayıp olmazsa
Eki Görüntüle 831023 Eki Görüntüle 831024 Eki Görüntüle 831025 Eki Görüntüle 831026 Eki Görüntüle 831027 Eki Görüntüle 831028
bize de bunları anneannemiz almışben pançoya bayıldım. en baştaki uyku tulumunu da kendisi örüyormuş da bana sadece örneğini gönderdi şimdilik.
Eki Görüntüle 831031
ayrıca bir de eşimle kavga dövüş, en sonunda bir bebek odasında karar kılıp alabildik. galiba bu kızımız için bizim aldığımız ilk eşya oldu. onun dışında eşim tarafında da bizim tarafta da kızımız ilk torun olacağından herkes pek hevesli, bir şeyler alıp duruyorlarmış ama bize göstermiyorlar. odasını yaptıktan sonra getireceklermiş. eh biz de mecbur ondan sonra alışveriş yapabileceğiz eksiklerin durumuna göre.
çok güzeller maşallahbende kendimce oda araştırıyorum bayıldım buna :)
muhteşemmmmmlerrrrrrEki Görüntüle 831023 Eki Görüntüle 831024 Eki Görüntüle 831025 Eki Görüntüle 831026 Eki Görüntüle 831027 Eki Görüntüle 831028
bize de bunları anneannemiz almışben pançoya bayıldım. en baştaki uyku tulumunu da kendisi örüyormuş da bana sadece örneğini gönderdi şimdilik.
Eki Görüntüle 831031
ayrıca bir de eşimle kavga dövüş, en sonunda bir bebek odasında karar kılıp alabildik. galiba bu kızımız için bizim aldığımız ilk eşya oldu. onun dışında eşim tarafında da bizim tarafta da kızımız ilk torun olacağından herkes pek hevesli, bir şeyler alıp duruyorlarmış ama bize göstermiyorlar. odasını yaptıktan sonra getireceklermiş. eh biz de mecbur ondan sonra alışveriş yapabileceğiz eksiklerin durumuna göre.
tatlımmm sende al iki tane olsunay ama kızlar az önce annemle konuştuktan sonra artık hevesimin kursağımda kalacağını düşünmeye başladım. "herhalde kızıma bir tek hastane çıkış takımı alabileceğim, onun dışında her şeyi almışlar zaten" derken anne demez mi ben hastane çıkış takımı da aldım diye. ne desem bilemedim. bir de "ama sen çok heveslendiysen al yine bir takım" diyor. galiba bu ilk çocuklarda daha çok akrabalar heveslerini alıyorlar
muhteşemmmmmlerrrrrr
bende ördüm o uyku tulumundan ekleyeyim bir ara
güzel günlerde kullanın inşallah kuzummm
tatlımmm sende al iki tane olsun
Güzel Anneler bu bayramda yormayın kendınızı sakın :), bu bayram içinizde size minik dokunuşları ile katılan bebeğiniz birdahaki bayramda kucağınızda olucak :)), ozaman işte bayram tam bayram olucak bide kuzunuza ilk bayram kıyafetleri alınmaya başladımı tamamdır :)
Hepinize Sağlık ve Neşe dolu bir bayram dileriz prensimle
Sevgiler,
ANNESİNİN PRENSİ
Sağol tatlım. Allah hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. ya valla çok çabuk büyür de doya doya giydiremezsem de çok üzülürüm gibi geliyor. ne yapsam bilemedim. çünkü eşimin teyzeleri de hep küçük aldık, ancak doğduğunda giyer deyip duruyorlar. off neyse bir odasını hazırlayalım da getirsinler bakalım neler var neler yok, ona göre kendime alacak bir şeyler bulayım. yani bulmalıyım. yoksa kalacak içimde.
odan ne zaman gelir kuzummm
Eki Görüntüle 831023 Eki Görüntüle 831024 Eki Görüntüle 831025 Eki Görüntüle 831026 Eki Görüntüle 831027 Eki Görüntüle 831028
Eki Görüntüle 831031
hani hani hani
ördüğüm uyku tulumunu eklememişim :)
Eki Görüntüle 831267 Eki Görüntüle 831269 Eki Görüntüle 831268 Eki Görüntüle 831270 Eki Görüntüle 831271 Eki Görüntüle 831272 Eki Görüntüle 831273 Eki Görüntüle 831274 Eki Görüntüle 831275
bunları teyzemiz almışşş
Eki Görüntüle 831276 Eki Görüntüle 831277 Eki Görüntüle 831278 Eki Görüntüle 831279 Eki Görüntüle 831280 Eki Görüntüle 831281 Eki Görüntüle 831282
işte bizim bayramda babannemizin aldıkları
hastane çıkışımız 10 lu
Eki Görüntüle 831981 Eki Görüntüle 831980
özellikle hastane çıkışına bayıldımgüle güle giysin
fermuarli battaniye supermis cok begendim
işte bizim bayramda babannemizin aldıkları
hastane çıkışımız 10 lu
Eki Görüntüle 831981 Eki Görüntüle 831980
özellikle hastane çıkışına bayıldımgüle güle giysin
sağolun kızlar daha güzelleri sizin olsun
Eki Görüntüle 831031
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?