2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

bizim de dün babannemiz bir sürü cici aldı çok tatlılaaaarrr bayram dönüşü eve geçince yüklücem

bize de bunları anneannemiz almış ben pançoya bayıldım. en baştaki uyku tulumunu da kendisi örüyormuş da bana sadece örneğini gönderdi şimdilik.

ayrıca bir de eşimle kavga dövüş, en sonunda bir bebek odasında karar kılıp alabildik. galiba bu kızımız için bizim aldığımız ilk eşya oldu. onun dışında eşim tarafında da bizim tarafta da kızımız ilk torun olacağından herkes pek hevesli, bir şeyler alıp duruyorlarmış ama bize göstermiyorlar. odasını yaptıktan sonra getireceklermiş. eh biz de mecbur ondan sonra alışveriş yapabileceğiz eksiklerin durumuna göre.

çok güzeller maşallah bende kendimce oda araştırıyorum bayıldım buna :)

ay ama kızlar az önce annemle konuştuktan sonra artık hevesimin kursağımda kalacağını düşünmeye başladım. "herhalde kızıma bir tek hastane çıkış takımı alabileceğim, onun dışında her şeyi almışlar zaten" derken anne demez mi ben hastane çıkış takımı da aldım diye. ne desem bilemedim. bir de "ama sen çok heveslendiysen al yine bir takım" diyor. galiba bu ilk çocuklarda daha çok akrabalar heveslerini alıyorlar

muhteşemmmmmlerrrrrr
bende ördüm o uyku tulumundan ekleyeyim bir ara
güzel günlerde kullanın inşallah kuzummm
tatlımmm sende al iki tane olsun

muhteşemmmmmlerrrrrr
bende ördüm o uyku tulumundan ekleyeyim bir ara
güzel günlerde kullanın inşallah kuzummm

tatlımmm sende al iki tane olsun

Sağol tatlım. Allah hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. ya valla çok çabuk büyür de doya doya giydiremezsem de çok üzülürüm gibi geliyor. ne yapsam bilemedim. çünkü eşimin teyzeleri de hep küçük aldık, ancak doğduğunda giyer deyip duruyorlar. off neyse bir odasını hazırlayalım da getirsinler bakalım neler var neler yok, ona göre kendime alacak bir şeyler bulayım. yani bulmalıyım. yoksa kalacak içimde.

Güzel Anneler bu bayramda yormayın kendınızı sakın :), bu bayram içinizde size minik dokunuşları ile katılan bebeğiniz birdahaki bayramda kucağınızda olucak :)), ozaman işte bayram tam bayram olucak bide kuzunuza ilk bayram kıyafetleri alınmaya başladımı tamamdır :)

Hepinize Sağlık ve Neşe dolu bir bayram dileriz prensimle

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

bu ne güzel bir mesajdı.yüreğimden gülümsedimmm.teşekkür ediyorumm kendi adıma

odan ne zaman gelir kuzummm

odan ne zaman gelir kuzummm

odamız 29 ekim gibi gelecek canım. şimdi memleketten dönünce babamız odayı boyayacak. işte bir sonraki haftada oda gelince artık yerleşiriz güzelce.

bu arada bayıllldımmm bütün kıyafetlerinize. uyku tulumu bir harikaa olmuş tatlım, ellerine sağlık. o altında kot şort varmış gibi duran tulum da mükemmmmell... güle güle kullansın yavrucuğun hepsini inşallah.

Bebek odasına bayıldım çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah

Eklemeye çalışıcam

Bizden habersiz habersiz nelerde örermiş Çok güzel hepsi güzel günlerde giydirirsin inşallah

işte bizim bayramda babannemizin aldıkları

hastane çıkışımız 10 lu

5li takım

fermuarlı battaniye

başka bişeyler daha var onların fotosunu bulamadım diğerlerini de fotolarını çekince yüklüycem bunların resimlerini internetten bulunca ekledim hemen

Canımm benim hayırlı olsun aldıkların; odaya bayıldım; bizde oda aşamasındayız; nerden aldınız, bir de ne kadara aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…