2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

Canımm benim hayırlı olsun aldıkların; odaya bayıldım; bizde oda aşamasındayız; nerden aldınız, bir de ne kadara aldınız?

çok teşekkür ederim kızlar. daha güzelleri sizin olsun. canım biz Ankara'dayız. sitelerde bebekom diye bir mağaza var. oradan 3000 tl ye aldık. Bebek odas Mobilya Aksesuar Bebek-ocuk odalar Beik Maazas da internet siteleri. şehir dışına satışları var mı belki ordan bakabilirsiniz. inşallah siz de gönlünüze göre bulursunuz canım. bizim bugunü odamız da boyanıyor pembeye, artık heyecanla mobilyanın gelmesini bekliyoruz

Ayy yerler pembiş odasını; teşekkürler tatlım internette bakıyorum ama kalitesinden emin olamıyordum en azından sen almışsın demek ki iyi kalitedeler. Eşim ankaraya gelecek zaten o bakar olmadı:))

Ayy yerler pembiş odasını; teşekkürler tatlım internette bakıyorum ama kalitesinden emin olamıyordum en azından sen almışsın demek ki iyi kalitedeler. Eşim ankaraya gelecek zaten o bakar olmadı:))

yani biz beğendik canım. özellikle sunta lam olmamasına dikkat ettik. bunların tamamı mdf. bütün çekmecelerde, dolaplarda hep stoper var. eşimin en önemli kriterlerindendi. istediğiniz değişiklikleri de yapıyorlar mobilyaların üzerinde. biz daha uyguna bu kadar içimize sinenini bulamadık. olmadı eşin gelecekse o da bir göz atar:)

Merhaba ben de bu sefer subat annesiyim. Ekim 2010 dogumlu bir oglum var. Ekim basi olan kontrolumde doktor bir de kizim olacagini soyledi. Ama ben daha bir igne bile almadim. Almaya baslarsam kendimi durduramamaktan korkuyorum Oglumda da son aylarda almistim. Gerci bu sefer neler alacagimi daha iyi biliyorum. Ben de alisverise baslayinca koyarim buraya resimlerimizi.

kizlaaar kizlaaar... cicislerin hepsi coook guzel. ben de kizima yavastan bir seyler almaya basladim.

once nerden ne alabilirim diye baktim. biraz fiyat arastirmasi da yaptim. istanbu'da yasayanlar mahmutpasa'daki kürkçü han ve havuzlu han'a bakmanizi tavsiye ederim. ozellikle havuzlu han'da her seyi uygun fiyata bulabilirsiniz. gerci insan biraz kendini kaybediyor ve neye bakacagini sasiriyor :)

insallah biz de haftaya toplu bir alisverisle listemizi tamamlariz. en kisa zamanda aldigim cicilerin fotosunu fiyatlariyla beraber eklicem. burasi cook iyi surekli takipcisiyim artik

teyzeleri bu pantolonu görünce aşık olup aynısından oğlumda da olmalı dedim ve başladım örmeye.tabi orjinali çok daha güzel ama idare edin :)

canım ankaradaymışsaın sen hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim ?

bunlarda bizim halamızdan ve babannemizden bayram hediyelerimiz kayınpederimde 50tl verdi

annemle ablama da gösterdim bak neler almışlar diye onlarda bakmışlarda almamışlar küstük onlara
anam hep araştırmada toplu alışverişşe gidince alcak ben biliyorum o zmana kadar bişi almıcak belli
ama beşik alcaktı oda alırsam parasını vercek hastane çıkışı alcak bana bicama alcakmış bi tek kişilik battaniye almıştı vermişti lohasalık için bide bilezik alcak kızıma e yeter nabalım

puff yaaaaaaaaaa ben hiç örgü bilmiyorum çok özeniyorum ya bende kızıma bişiler örmek istiyorum ama bi yandanda düşünüyorum şubatta dogcaklar ya ilk 3 ay felan kış olcak sonrası yaz örgüler 1 yaş üstü mü olmalı acaba 10-12 aylık felan olmalı sanki bidahaki kış için sen bilirsin canım dimi öyle olmalı sen ne zman giydirebilceksin bunu harika olmuş bence modelincen güzel olmuş eline saglık

Kızlar bayramda kzıımıza cicilerden çok diğer ihtiyaçlarını aldık; Mothercare graco mosaic sistem 700 TL idi bayrama özel 150 TL hediye çeki ile araba seti 550 TL'ye gelmiş oldu

Hediye çekimizle de hesapta olmayan ana kucağını aldık sadece 70 T'ye gelmiş oldu:)

Sevi baby bakım seti

Philips avent yeni doğan biberon seti

canım güle güle kullansın çok güzel aldıkların internet sitesinden mi mağazadan mı aldın internet sitesini bulamadım

canım güle güle kullansın çok güzel aldıkların internet sitesinden mi mağazadan mı aldın internet sitesini bulamadım

Teşekkürler canım :)) Araba ve ana kucağını mağazadan aldım tatlım; biberon ve bakım setini internetten almıştım biberon seti limangodan ama bakım setini hatırlamıyorum ama çoğu sitede indirime giriyor..

Kotunu da dötünü de yirim senin ben bee

ohh maşallah hediyeler hediyeler güle güle kullanın inşallah

Set halinde olan şeyler nedense hep hoşuma gitmiştir güzel günlerde kullanın inşallah

Abovvv fışş aneyyy neler neler alınmış yahu bebişin bayramıymış hakikaten

Arkadaşlar oyun parkı beşikler için uyku seti veya nevresim takımı aldınız mı? ben kafama göre bişey bulamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…