2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

başka ekleyemiyom bunlar internet resimleri diğerlerini fotoğraf çekmem lazım ama makinemiz yok çünkü telefonumla çekiyoduk ama telefonumu çaldırdım o kadar üzüldüm ki

Bizde dün babamızla bi iki parça bişey aldık kızımıza :) bi tek bunun resmini bulabildim netten

Eklentiler

• $hmprod.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 47
kızlar bişey soracağım , bebek bakım ürünleri yani şampuan krem vb ürünleri hangi marka aldınız ? Bübchen çok kullanılıyor sanırım , kötü bişey duyan var mı ? Veya chicco nun ürünlerini beğeniyorum ama yorumlar sürekli kafamı karıştırıyor.

canım ben nivea almayı düşünüyorum

canım biz henüz almadık ama bübchen almaya karar verdik. hiç kötü bir şey de duymadım hakkında. bir de alman malı olunca nedense otomatik bir güven veriyor bize

bu aradaaa bebek arabamızı da aldık. siparişini verdik ama henüz gelmedi çok tatil girince araya kargo getiremedi bir türlü

en son bayramda anneannemiz ve teyzemizle aldıklarımız
oyun parkı e-bebek mağazasından, karyola belis marka, bebek arabası da sunny baby travel system bi bebek mağazasından onlar da :)

bende Bübchen alıcağm o daha yakın geldi

ben en çok internetten ebebek ve butik bebeye bakıyorum sizin başka baktığınız internet siteleri varmı güvenilir.?

ben en çok internetten ebebek ve butik bebeye bakıyorum sizin başka baktığınız internet siteleri varmı güvenilir.?

canım biz unnado ve bebefix i de takip ediyoruz. şimdi bir de minimoda diye bir site bulduk. arabamızı oradan aldık. ne kadar güvenilir bilmiyorum bakalım. eğer arabamız yarın öbür gün ulaşırsa elimize orayı da tavsiye ederim çünkü arada sanırım orada da kampanyalar oluyor. biz arabayı bu yılın en düşük fiyatına bulduk orada.

bu arada ilk defa kızımıza kılık kıyafet olarak biz bir şey aldık. kendime pantolon alıyordum. başka sepete ekleyeceğim bir şey var mı diye bakarken bunlar takıldı gözümüze.

tabii ki tulum babamızın gönlü olsun diye yoksa uyku setini falan almak istiyordu ama baktı, sanki erkekler için gibi olmuş bunlar deyip vazgeçti. bari tulumla idare etsin

bebek odamızı + bebek arabamızı + park yatağımızı + banyo küvet takımını aldık bugün oda 15 gün sonra gelicek o zaman fotolarını yüklerim ancak
bebek arabası bu videodakinin kırmızı siyahı KANZ 650 CİFTYÖNLU TIRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI ............... DAN - YouTube

bi de bu ayakkabıları aldık küçük kızımıza ee kızlar kırmızı rugan ayakkabısız olmaz ama demi

bu da park yatağımız zaten 6-7 ay kullanacağımız için 60-120 olanını aldık sonra odasına geçiririm diye düşünüyorum tamamen toplanıp çanta halini alıyormuş sallanabiliyo ve tekerlekleri olduğundan diğer odalara kolaylıkla geçer dedi satıcı dar olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…