- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
m kemal in cicilerine eklenenler
teyzemizin aldığı tulumEki Görüntüle 840343
bimden alınan ciciler le uyku tulumu :) le battaniye
Eki Görüntüle 840344 Eki Görüntüle 840345
Huzunbazım bunların hepsi bim den mi yoksa sadece uylku tulumu mu bim den ona göre gidip bakmayı planlıyom ne kadar bim varsa gezecem
Eki Görüntüle 840613 Eki Görüntüle 840614 Eki Görüntüle 840615
bunlar da ayşe mira'mın cicileri ilk kez eklemeye çalışıyorum umarım başarmışımdır
ismine ,cicilerine ölürüm yaaaa
Bizde dün babamızla bi iki parça bişey aldık kızımıza :) bi tek bunun resmini bulabildim netten
Eki Görüntüle 840613 Eki Görüntüle 840614 Eki Görüntüle 840615
bunlar da ayşe mira'mın cicileri ilk kez eklemeye çalışıyorum umarım başarmışımdır
canım şu hastahane çıkışına bayılıyorum ya bende almayı düşünüyorum netten mi aldın... güle güle giyisin ayşe mira canım
kızlar bişey soracağım , bebek bakım ürünleri yani şampuan krem vb ürünleri hangi marka aldınız ? Bübchen çok kullanılıyor sanırım , kötü bişey duyan var mı ? Veya chicco nun ürünlerini beğeniyorum ama yorumlar sürekli kafamı karıştırıyor.
kızlar bişey soracağım , bebek bakım ürünleri yani şampuan krem vb ürünleri hangi marka aldınız ? Bübchen çok kullanılıyor sanırım , kötü bişey duyan var mı ? Veya chicco nun ürünlerini beğeniyorum ama yorumlar sürekli kafamı karıştırıyor.
ben en çok internetten ebebek ve butik bebeye bakıyorum sizin başka baktığınız internet siteleri varmı güvenilir.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?