2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

hepsi çok güzel...güzel günlerde kullanın inşallahbir de birşey soracağım,gecelikle pijaman 4 parça takım sanırım...sakıncası yoksa fiyatı ne civarda....çok hoşmuş....

Teşekkür ederim canım...Takım olan sadece elbise ve sabahlık ikisi 100 TL;alt-üst pijama da aynı desen güzel denk geldi takımı ayrı aldım hepsini 140 liraya aldım...

oyyyyy poyrişimin cicileriiiii.gülegüle giysin kuzusuuu

hajımmm en son resimdeki nedir

Sağol hajım inşallah son fotodaki de peluş battaniye işte.

Hepiciği birbirinden güzel canom güzel günlerde kullanın inşallah

oyyy teyzesi sevsin oyuncaklarınııı
ehehhe çok iyi denk düşmüş desene :)
bugun kızımıza ucgen havlu ve penye battaniye aldık:))Eki Görüntüle 846181 Eki Görüntüle 846182
sevsinler havlusunuuuu

sağol canım eksikler bitince bizde durulduk avize ve tül kaldı bizim de geriye bide keyfime göre alacağım detaylar işte

Kızlarr ne güzel şeyler alımünmış bebişlere güle güle kullansınlar hepsi çok güzel..
Bende oda yapıp yapmamaya bir türlü karar veremiyordum bizim burda son senemiz seneye mecburi hizmet,istanbula evimize dönmemize en az 2,5 sene var..odayı iste dönünce yapalım dedik..bu arada ben meltem mobilyayı çok beğenmiştim biraz tuzlu ama gerçekten kaliteli..
Bebişe camlumbaa mobilyadan sallanan beşik-adam 4 yaşına kadar kullanır dedi- birde eşyalarını koymak için koçtaştan çok uygun fiyata 3 kapılı dolap aldık.. Ben dayanamayıp internetten bir de sallanan sepet beşik aldım:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin odasını sonra yaparız inş..
Bu arada yiğenlerden bi sürü eşya topladık..arabası oyun parkı küveti bile hazır:) o kadar çok kıyafet çıktıki iiki kendini kaptırıp çok almamışım dedim..

işte bu odayı seviyorum gülücükleri kahkahaları yankılanacak nisa durunun bu odada

amin inşallah o günleri görmemize az kaldı sağlıkla yaşasın bebeklerimiz odalarında

çok güzel.. güle güle kullaın inşallah canım...bebek karyolasaı tam istediğim gibi... nerden aldınz canım? bi de ölçülerini biliyor musun?

oda takımını çilek mobilyada beğendik özel olarak bazı yerlerini değiştirdik ve yaptırdık şuanda 130*80 ileride genç. kız olduğunda 190*90 yatak alıp içine koyacağız

bir sürü şey almışsın yine güle güle kullanın..

en iyisini yapmışsın canım ileri de en güzel odayı yaparsın

Beşikle sepet.beşiğin ayrıca uyku seti cibinliğini de aldım.

.Eki Görüntüle 849818 Eki Görüntüle 849821

ikisi de çok güzel kendi evinize geçene kadar güzelce kullanırsınız

toplu aldım napayım yoksa bitmio hiç alışveriş

iyi yapmışsın aynen bitmiyor internetten mi aldın ?

evet canım ya neten aldım çıkıp bakmaya ne fırsat oluo ne halim
uygun bi site buldum biraz kargo fazla idi ama bi yere gitsem yolu yemeği aynı çıkacaktı üstüne bir de yorulcaktım
aldım gitti bende bugün kargoya vercekler biaksilik olmazsa. memnun kalırsam siteyi size önericem zaten hoş alcak bişeyin kalmadı ama:)

hangi site bakıyım neler var eksiklerim var ya daha dur mesela sende görünce aklıma geldi emzik askımız yok bizim büyük eksik
eksik olmasa da görünce alasım geliyor bide dayımın oğlu olacak benden 1 ay sonra şimdiden ona da alayım diyorum bir daha yapamam bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…