2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

Bunu babası almış oğluşuna dayanamayıp, mothercare'den..
Halbuki toptan yapacaktık alışverişi..
Olsun çok beğendim, heveslendim ayrıca:108:

Bunu da teyzem örmüş
Daha çok var da süpriz diyor.
Heheh:108:

selamlar bayanlar size bişey danışmak istiyorum. Hem oyun parkı hem karyola aldık bebiş için bebek odası hazırlıycaz ama ilk anda hangisinde yatırılıyo acaba yani bi tanesini kendi yatak odamıza mı koysak? Bu arada ev dubleks oyun parkını her zaman oturduğumuz alt katta tutarım diye düşünmüştüm kafam karıştı baya bi fikir verirseniz çok sevinirim :26:

bende seninle aynı durumdayım canım hem oyun parkı hem oda aldık.. yatak odası ve bebek odası üst katta. oturma odası salon mutfak alt katta 6. aya kadar park yatağı yatak odasında tutmayı düşünüyorum şimdilik. yaz sonunda da odasında uyumaya alıştırırım park yatağı da toplarrım diyorum ama bakalım doğunca nasıl olucak:26:

Arkadaslar merhaba,herkesin bebekleri hayirli olsun,saglikla dogsunlar insallah :)).cok guzel seyler alinmis.Bizde yavas yavas aliyoruz birseyler.Benm bebegin besigini ikeadan aldim,extra kucuk besik almayacagim,gereksiz buluyorum,bir kac ay kullanip sonra koseye atilacak birsey icin para vermek istemiyorum.kolaylik olsun diye Ikea besigin bir kenarindaki tahtayi cikarip,acik yuzu yatagima gelecek sekilde,yan tarafa yapistiracagim.yada hic cikartmadan oyle kullanirim duruma gore bakicam artik.simdilik bebegin odasi icin oek birsey ypmadim,mobilyasi var,ama hali ve perde henuz beyenemedim.Birde Doktor cinsiyeti icin emin konusamadigi icin,dekore etsemede pembeli yada mavili seyler yapmayacagim,yada dogumdan sonra hayirlisiyla yavas yavas ihtiyac ve duruma gore birseyler yaparim insallah.

kiyafet konusunda pek abartmadim,bir iki adet alt ust takim yeneidogan kiyafeti,diger aldiklarimida hep biraz buyuk aldim,cunku yeni dogan kiyafetleri cok ama cok kucuk geldi gozume :)9birde bebegin Cabuk buyudugunu goz onune alirsak,abartmaya gerek yok,hayirlisiyla dogdugunda Ciplak kalmayacak Kadar kiyafeti var,buyudukcede gidip yasina boyuna gore alirim insallah:)

onun haricininda maxi cosi yi aldik,bire adette battaniye,daha alinacak cok seyler var,battaniye,havlu,diger ivir zivirlar ,daha kendime birkac birsey almam lazim,en azindan Temiz bir esofman takimi alsam iyi olacak,daha cok eksik var,halleolur insallah,birde ben cok dusunuyorum bunu kullanabilirmiyim isimize yararmi diye,cunku onca para verip,sonra kullanmadan kenara atmak istemiyorum,simdilik en gerekli olanlari aldim,bebeek hayilrlisiyla doguncada ihtiyac durumuna gore alirim diye dusunuyorum.

Bu arada cinsiyet konusunda emin olmadigimiz icin,oyle pembeli,yada mavlli seyler secmedim,aldiklarim hep sade seyler,beyaz ,krem.kremeli turunculu,yesilli yani her iki cinsiyetede hitap eden seyler almaya calistim.dun dayanamadim bir tane pembe kalpli bir tulum aldim,o Kadar :))hayirlisi olsun artik.

cinsiyeti niye belli değil canım ayakları mı kapalı göstermiyo mu?

Anneannesi almış oğluma bu battaniyeyi.
Markası dinarsu.
Ben çok beğendim yumuşacık kuş tüyü misali
ve sıcacık. Üstelik boyu da iyi battaniyenin.
Tavsiye ederim

cnm merhaba:)aldıkların çok güzel ben kıyafet dışında pek bi şey almadım önümüzdeki günler inşallah.
aldığın beşiği sorucaktım gri kırmızılı olanı ben nette gördüm almayı düşünüyoz evindemi şu an boyutu görünüşü nasıl duruyo acaba?

Lohusa terliklerimmm
Kim marketten aldim
markasi gezer.
7,95 tl falandi fiyati sanirim.
Tek bu kalmis ayagima tam oluyo insallah fazla sisimez ayaklarim da hastanede giyebilirim
Gerci sisse de giyerim ben
Cok sirin hemen al beni dedi aldim valla..

Huzunbaz 'cimmm ben de Bim'den le tulum aldim oglusa
Hehehehe baya iyi ama hem fiyati da uygun
desene uygun olmayacak mi adi ustunde Bim
Simdi degil de ilerde giyerler bir bucuk iki yasinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…