2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

merhaba sevgili anneler bende sizler gibi şubat annesi olacağım kısmetse forumu sürekli takip ediyorum ama bir türlü aldıklarımı yükleyemedim.dün havuzluhana gittim bebeğim ve kendim için alışverişe ve dün yolda gelirken telaştan lohusa pijama setlerimi yedek pijamamı ve iç çamaşırlarımı kaybetmişim o kadar üzüldümki tarifi yok yani

ay canım çok üzüldüm ya kıyamam üzme kendinide bebeğinide ya nabalım cana gelcana mala gelsin derlerya ama anlıyorum seni aynısı başıma gelse çok üzülürdüm onca gezip onca zman bekleyip aldım bende ve tabi maddi açıdanda zor pahalı şeyler kohusa takımalrı ama çok takmamaya düşünmemeye çalış hayırlısı böyleymiş de

kızlar aldıkalrınızın hepsi çok güzel sağlıkla büyütürken giydirelim inşallah çok sanslı bizim çocukalrımız

evet canım ya zaten maddi açıdan çok o kadar gez dolaş al ondan sonra böyle olunca çok canım sıkıldı aksam ağladım sinirden ama yapcak bişey yok cana gelceğine mala geelsin dediğin gibi canım bide onlar için o kadar çok gezmiştimki anlatamam yani

bende çok gezdiğim için benim bile içim acıdı yani en güzeli olsun en ucuzu olsun derken öldüm bittim bende aldıgım gün dolaşırken kaybetsem bende çok üzülrdüm zor olcak ama unutmaya çalış sende nabalım hamilelikten insan saf gb oluyo ya ben elimdeki şeyleri düşürüyorum tutmuyo sanki perşembe pazara gittik kayınvaldemle şemsiyeyi ben tutuyodum beraber altındayız yani küt kadının kafasına indirdim şemsiyeyi vurur gb ellerim boşalıyo anne dedim sen tut ben yapamıyorum eskiden 2 saaatte türlü yicek yaaprdım misafir agırlardım şimdi yok yapamıyorum yavaşladım yani elim ayam birbirine dolanıyo bi tuhafım yaması kalkması ayrı sofra kurup kaldırmak bi duş almak bile çok işmiş gb geliyo ki çarşıda dolaş seç bişey al taşı felan kaldırmıyo kafalar herelde aynı bende öyleyim anlıyorum yani seni

evet canım gerçekten öyle insan saf gibi oluyo dün artık serseme döndüm,dediklerin gerçekten doğru insan eskiisi gibi olamıyo bu da daha çok can sıkıyo,napalım kısmetimde yokmuş diyorum artık boşa dolaştım durdum

ahh ya acaba aldigin yerlere gitsen acaba bi yerde mi biraktin posetleri

Benim de bugün hastane çıkışımla bir tane tulumum geldi. Ama tulum ancak bana olur. 3-6 ay aldım diğerleri çok küçük diye lakin çok b
üyük. Yeni verdiğim siparişleri de hep 3-6 vermişim. Minik tulumlar almalıyım sanırım. Zira şu an bebişe olabilecek tek şey hastane çıkışı:18:

kızlar butik bebeden alışveriş yapıyormusunuz ben yapıyorum ama kargom çok geç geliyor şöyle kargoyu erken gönderen bir site varmı

tesadüfen başlığı gördüm. ben de 2013 şubat annesiyim. ne güzel hazırlıklar.. giysiler, örgüler, gelen hediyeler, mobilya, oda hazırlama, anne-bebek çantası vs ne heyecanlı günlerimdi hergün bişeyler alır paylaşırdım grubumuzda oğlumu kucağıma aldım sağlıklı bi şekilde çok şükür. gerisi boş allah sizlere de nasip etsin sağlıkla kavuşmayı, ipek tenine dokunmayı, cennet kokusunu koklamayı (amin)

kızlar butik bebeden alışveriş yapıyormusunuz ben yapıyorum ama kargom çok geç geliyor şöyle kargoyu erken gönderen bir site varmı

ben mompery.com'dan alışveriş yaptım çabuk geldi sanki ama indirimli satış yapan sitelerin çoğunda aynı olay var kampanya bitmeden kargoyu yollamıyolar biraz bekliyoruz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…