- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
merhaba sevgili anneler bende sizler gibi şubat annesi olacağım kısmetse forumu sürekli takip ediyorum ama bir türlü aldıklarımı yükleyemedim.dün havuzluhana gittim bebeğim ve kendim için alışverişe ve dün yolda gelirken telaştan lohusa pijama setlerimi yedek pijamamı ve iç çamaşırlarımı kaybetmişim o kadar üzüldümki tarifi yok yani
ay canım çok üzüldüm ya kıyamam üzme kendinide bebeğinide ya nabalım cana gelcana mala gelsin derlerya ama anlıyorum seni aynısı başıma gelse çok üzülürdüm onca gezip onca zman bekleyip aldım bende ve tabi maddi açıdanda zor pahalı şeyler kohusa takımalrı ama çok takmamaya düşünmemeye çalış hayırlısı böyleymiş de
kızlar aldıkalrınızın hepsi çok güzel sağlıkla büyütürken giydirelim inşallah çok sanslı bizim çocukalrımız
evet canım ya zaten maddi açıdan çok o kadar gez dolaş al ondan sonra böyle olunca çok canım sıkıldı aksam ağladım sinirden ama yapcak bişey yok cana gelceğine mala geelsin dediğin gibi canım bide onlar için o kadar çok gezmiştimki anlatamam yani
bende çok gezdiğim için benim bile içim acıdı yani en güzeli olsun en ucuzu olsun derken öldüm bittim bende aldıgım gün dolaşırken kaybetsem bende çok üzülrdüm zor olcak ama unutmaya çalış sende nabalım hamilelikten insan saf gb oluyo ya ben elimdeki şeyleri düşürüyorum tutmuyo sanki perşembe pazara gittik kayınvaldemle şemsiyeyi ben tutuyodum beraber altındayız yani küt kadının kafasına indirdim şemsiyeyi vurur gb ellerim boşalıyoanne dedim sen tut ben yapamıyorum eskiden 2 saaatte türlü yicek yaaprdım misafir agırlardım şimdi yok yapamıyorum yavaşladım yani elim ayam birbirine dolanıyo bi tuhafım yaması kalkması ayrı sofra kurup kaldırmak bi duş almak bile çok işmiş gb geliyo ki çarşıda dolaş seç bişey al taşı felan kaldırmıyo kafalar herelde aynı bende öyleyim anlıyorum yani seni
Teşekkür ederim :) beşik mothercare den , büyüyebilen beşik ve dolabımızıda sitelerden aldık , kinderbett sanırım mağazanın adı :)
çok gezince kafa karışıyor da :)
Eki Görüntüle 877208 Eki Görüntüle 877209 Eki Görüntüle 877210
bebek şekerlerimin yapılmış hali ama şekerleri eksik onlarda doğuma yakın artık
merhaba sevgili anneler bende sizler gibi şubat annesi olacağım kısmetse forumu sürekli takip ediyorum ama bir türlü aldıklarımı yükleyemedim.dün havuzluhana gittim bebeğim ve kendim için alışverişe ve dün yolda gelirken telaştan lohusa pijama setlerimi yedek pijamamı ve iç çamaşırlarımı kaybetmişim o kadar üzüldümki tarifi yok yani
yok canım ya biyerde bırakmadım tramvaya binerken inerken oldu sanırım tam bilemiyorum ama mağazalardan bırakmadım.kısmetimde yokmuş sanırım napalımahh ya acaba aldigin yerlere gitsen acaba bi yerde mi biraktin posetleri
Eki Görüntüle 877680 Eki Görüntüle 877678 bunlarda bi kaç tanesi
kızlar butik bebeden alışveriş yapıyormusunuz ben yapıyorum ama kargom çok geç geliyor şöyle kargoyu erken gönderen bir site varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?