2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

anneler bebek odası yapmayı düşünüyoruz ama ahşap beşiklerin çok kullanışsız olduğu söyleniyor tabi ki ilk yıl falan o odada yatırmayacağız ama bi dolap olmadan da kıyafetleri dağınık olur park yatak ve dolap düşünüyorum ama çok kararsızım sizler ne yaptınız ?

anneler bebek odası yapmayı düşünüyoruz ama ahşap beşiklerin çok kullanışsız olduğu söyleniyor tabi ki ilk yıl falan o odada yatırmayacağız ama bi dolap olmadan da kıyafetleri dağınık olur park yatak ve dolap düşünüyorum ama çok kararsızım sizler ne yaptınız ?

Ben henuz almadim ama ne kadar model baktiysam da park yataklara isinamadim..aslinda kullanim acisindan park yatak daha mantikli ama dedigim gibi... ben ahsap alicam kesin hatta model bile hazir :)

Ben henuz almadim ama ne kadar model baktiysam da park yataklara isinamadim..aslinda kullanim acisindan park yatak daha mantikli ama dedigim gibi... ben ahsap alicam kesin hatta model bile hazir :)

ben de ahşap düşünüyorum canım ama gene de fikir almak istedim sizlerden yalnız yaza doğru parkyatak da alacağım çünkü malum göçebeyiz :) gittiğim yere götürmek rahat olur diyorum

seni çok iyi anlıyorum. park yatakların tipinden dolayı bakmak bile gelmemişti içimden. o süslü püslü ahşaplar dururken kimse önermemesine rağmen (satıcı da dahil) beğendiğim için aldım. çok da iyi yapmışım, aklımda kalmadı. bebeğim 8 aylık olana kadar yatırdım. artık sığmamaya başlayınca ve hareketlenince park yatağa geçtim. maddi olarak uygun olanlar beğeniyosa almalı bence.

bi çocuk daha düşünüyorum nasipse onda da kullanıcam. paketledim tertemiz kaldırdım. geniş bi çocuk odası olursa sepet misali aksesuar olarak bile kullanılabilir bence bi köşede

kızlar bebek bakım çantalrınızıda paylaşırmısınız fıkır olsun karar veremıyorum beğendıklerımde 100 tl ustu

kızlar bebek bakım çantalrınızıda paylaşırmısınız fıkır olsun karar veremıyorum beğendıklerımde 100 tl ustu

kanz marka kırmızı bir çanta var. biz hepsiburada dan aldık. kumaşı çok kaliteli, içinde sıcak ya da soğuk tutmana yarayan termos gözü var. alt değiştirmek için de kolay temizlenebilen bir inde minder var. fermuarlı gözleri de çok güzel.tavsiye ederim en çok satılan ürünlerden biri zaten çok tavsiye alıyor.

Kanz KZ-888 Anne Bebek Malzeme Çantası / Pembe - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

bence çok güzel bir takım canım..5 ay önce 11 yaşımdaki oğluma genç odası alırken görmüstük mağazada bizde bu takımı beğenmiştik.birAZ pahalı olduğu için kaplumbağa öncelik ilk oğlumun oldu.Ama alabilseydim yanında bu takımıda alırdım.Bir de ozaman cinsiyet belli değildi. içinize sinsin taş gibi mobilya.Güle güle kullanın derim..

teşekkür ederim canım bana da kaliteli geldi modelini de beğendim ama işte eşim çok sade pek güzel değil deyince huzursuz oldum

Bence hiç huzursuz olma evet sade bir takım ama benim ilk oğlumun odası arabalı bir takımdı ilkokula başladığı sene ben büyüdüm bebek işi bunlar deyip odasını beğenmemeye başladı ve odasını kuzenine verip o çekyat çalışma masası ve ikeadan alınmış bir dolaplar gönlüne göre bir oda bulana kadar bekledi.iyiki beklemiş şimdi odası tam zevkine göre ve kaliteli oldu.başyan insan hevesleniyo bebişinin oldukları için cafcaflı istiyo ama ileriye dönük alışveriş yapmak bence daha mantıklı..

Yatağı çalışma masası oluyormu..bazı modelleri kaplumbağanın öyleydi..ilerde ikinci oğluma oda yaptığımda kaplumbağadan alıcım kararlıyım..önce bi Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin de:)hepimiz için tabİki bu dileğim..

kızıma yaptığım ayak süsleri yazın çıplak ayağa takılıyor çok şık duruyor

birer çift tabikisi her birinden fakat foto çekerken birer tanesini çektim

Son düzenleme:

canım bu model çalışma masası olmuyor zürafalı model var o çalışma masası oluyor bu komidin oluyor

bunlar odamızın fotoları. eklememiştim buraya son halini galiba.
bi avizemiz kaldı, onu da bulamadık henüz.
hastane çıkışımızı da ekleyecektim ama nedense bi problem çıktı. yükleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…