- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Bebişiğimiz , büyüyen karyolamız ve dolabımızkulplar ve perdeleri pembe olacak , daha gelmesine 3 hafta var çok heyecanlanıyorum :)
anneler bebek odası yapmayı düşünüyoruz ama ahşap beşiklerin çok kullanışsız olduğu söyleniyor tabi ki ilk yıl falan o odada yatırmayacağız ama bi dolap olmadan da kıyafetleri dağınık olur park yatak ve dolap düşünüyorum ama çok kararsızım sizler ne yaptınız ?
Ben henuz almadim ama ne kadar model baktiysam da park yataklara isinamadim..aslinda kullanim acisindan park yatak daha mantikli ama dedigim gibi... ben ahsap alicam kesin hatta model bile hazir :)
anneler bebek odası yapmayı düşünüyoruz ama ahşap beşiklerin çok kullanışsız olduğu söyleniyor tabi ki ilk yıl falan o odada yatırmayacağız ama bi dolap olmadan da kıyafetleri dağınık olur park yatak ve dolap düşünüyorum ama çok kararsızım sizler ne yaptınız ?
çok güzelmiş ya bayıldım takıma iyi günlerde kullanın canım bide fiyatı ne kadar takımın
merhaba canım yeni cewap werebildim msjına miniçodan 23 tl ye almıştımCok guzeller... gule gule giysin insaallah... tulumu cok begendim... nerden aldin acaba canim..
kızlar bebek bakım çantalrınızıda paylaşırmısınız fıkır olsun karar veremıyorum beğendıklerımde 100 tl ustu
bence çok güzel bir takım canım..5 ay önce 11 yaşımdaki oğluma genç odası alırken görmüstük mağazada bizde bu takımı beğenmiştik.birAZ pahalı olduğu için kaplumbağa öncelik ilk oğlumun oldu.Ama alabilseydim yanında bu takımıda alırdım.Bir de ozaman cinsiyet belli değildi. içinize sinsin taş gibi mobilya.Güle güle kullanın derim..
bızım çantamız ve buyuyen beşiğimizde bu nasıllar??? Eki Görüntüle 888774 Eki Görüntüle 888775
Yatağı çalışma masası oluyormu..bazı modelleri kaplumbağanın öyleydi..ilerde ikinci oğluma oda yaptığımda kaplumbağadan alıcım kararlıyım..önce bi Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin de:)hepimiz için tabİki bu dileğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?