2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

speedy sizin cinsiyet belli oldu mu acaba....pembiş ağırlıklı olmuş....bizim aynıydı seninle hatırlarsan....biz daha öğrenmedik...hayırlısı olsun ama insan merak ediyorbugün gideceğiz bakalım...bu zamana kadar hiç bir şey demedi bizim dr...ondan sorayım dedim görünce...hayırlısıyla alırsın inş kucağına

12. haftamızda kız dedi
ama sonra bize de bişey demedi doktor sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil

12. haftamızda kız dedi
ama sonra bize de bişey demedi doktor sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil

12de biz de gitmiştik ama hiçbirşey demeditarama yapmıştı..tabiki canımbenim önemli olan sağlıklı olmaları....kıza dair bir işaret delalet var mı....benim basenim çıktı sivilcelendim...tatlı yiyemiyorum ekşi turşu yeşil zeytin tarzı şeyler yemek istiyorum....gören kız mı acaba diyor ama bilemiyorum.....hayırlısı....hiç önemli değil...ama benim de kız gibi geliyor içime

ekşiye daha düşkünüm.
göbeğim sivri değil yaygın
her yerimde sivilce dolu
ama bu kontolde kesinleşir herhalde görücez bakalım bunlar doğru mu?

ekşiye daha düşkünüm.
göbeğim sivri değil yaygın
her yerimde sivilce dolu
ama bu kontolde kesinleşir herhalde görücez bakalım bunlar doğru mu?

canım ben geldim...oğlumuz olacağını söyledi...demekki bünyeden bünyeye değişiyor...ben de ekşi yiyorum tatlı aramamaya başladım,sivilcelendim ama doktorumuz tekrar tekrar gösterdi organını

herkes çok güzel şeyler almış maşallah.güle güle giydirin bebişlerinize.bende yarın öğrenicem cinsiyetini.alışverişe de öyle başlarım.

ilk cicilerimizi ekledim .3.bebek olunca sizin gibi bazı şeyleri almama gerek yok tabiki.ama 2 bebek arabası,2 baston araba eskitti benim veletler.bunda marka takılmayıp ucuza kaçacağım.çoğu eşyaları da dağıttım.mama masamız ve küçük bambam beşiğimiz var.ben de bazen sizlerin fikirlerine göre alışveriş yapacağım inşaallah.

kızlar merhaba birşey soracağım...bebeklerimiz kışın doğacak....içine çıtçıtlı kısa veya uzun kol badi,çorap,üzerine pijama takımı yada tulum mu giydirmeyi düşünüyorsunuz??siz nasıl yapacaksınız acaba....yelek ve patik tabi birde...bugün alışveriş yaptım aklıma takıldı....bakıyorum bakıyorum....içine uzun kol badi giyse,üzerine pijama takımı aldım o olsa,hadi üzeri iki diyelim de,bacakları tek kat oluyor araya tulum olsa bacaklar iki kat olur da bu seferde üzeri üç kat olur:26:tek alt ayaklı birşeyler mi alsam birde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…