2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

umarim eklenmistir. uzun zamandir buraya resim eklemedigim icin biraz tereddutte kaldim.bu arada bir de kilotlu corap almistim h&m den biri krem biri seker pembe ikili pakette onlari da cikardim ama fotoya eklemeyi unutmusum. hediye gelen bir kac parca da var ama onlari daha cekemedim vaktim olmadi.
tulumlardan biri c&a dan digeri(kardan adam olan) butik bebeden.

canım hurç kumaşı bohça kumaşı gb bişi o adı ne bilmiyorum:26: kayınvaldem yapıyo bana daha hepsine yapmadı ölçülerini al dikeyim dedi benim diğer bütün dolaplarımda var çeyizde yapmıştı çok iyi oluyo kıyafetler felan tozlanmıyo dolaplarda kumaş satan yerlerden alıyo kayınvaldem kenarlarınada kurdelayla biye çekiyo sadece dikilebilirde gözükmüyo nasıl olsa kenarları teşekkürkler daha güzelleri sizin olsun

saol canım benim bende burdakilerden sadece bi hastane çıkışı aldım 3-4 takımda waikikiden 5li takımlardan aldım diğerleri hep hediye oldu dürülü olanları görümcem verdi tulumlar ayaklı donlar badiler çıtçıtlı badiler bisürü bisürü şeyler bende eşyamöız yok yok diyodum son anda coştu herkez çok şükür fazlamız var eksigimiz yok

bebek şampuanınız, yağınız kreminiz vb alındı mı acaba hangi marka aldınız neye göre seçtiniz ?

ben bebeğime yağlardan sürmeyi düşünmüyorum ilk dogdugunda bizde zeytin yagıyla yağlanır masaj yapılır cildi de yumuşacık olur bebekte raahatlar zeytin yagını kendimiz çektiriyoruz kendi ürünümüz yani o yüzden satın alma bişeyde degil katkı maddeside yok elimde chiconunda yağı var ama zeytin yagını tercih edicem hatta biz altını alıncada zeytin yag süreriz pişikte olmaz allahın izniyle şampuanda anwayin bitkisel katkısız şampuanını getirir eşimin teyzesi satışını yapıyo hastaneye öyle hediye getirir diye almadım getirmezse diyede dalinin şampunanını almayı düşünüyorum dalinede güveniyorum ben bebeğimin eşyalarınıda dalininn sabuntozu deterjanıyla yıkadım bence diğer markalar aşırı pahalı ve para tuzagı diye düşünüyorum ve açıkcası yabancı markaların ürünlerinede güvenmiyorum chicoya felan bişi bildigimden değil ama dogalı varsa onu başta tercih edicem herzaman zaten herşey katkılı ve hormonlu yazık çocuklarımız gerçekten dogal bişeyler tadabilcekmi acaba o zmana kadar sanki bişi kalmıcak çok üzülüyorum

Kapitone deniyor o kumaşlara

bende kardan adam tulumundan aldım butik bebeden:)) butik bebe bence en uygun site ...

bende kardan adam tulumundan aldım butik bebeden:)) butik bebe bence en uygun site ...

butikbebe benim de hoşuma gidiyor. ancak yine de gidip görüp almak favorim. netten bakıp bakıp duruyorum ama pek de bir şey aldığım söylenmez bir de battaniyeyi markafoniden aldım. gerçi onu biliyordum, oğlumun da mavisi var daha o zaman gözüm pembede kalmıştı.

kardan adama bayıldımmm.pembişlerini sevsinler

hzuzunbaz smokinine bayıldım benimde oglum olsa aynısından alıyodum bende çok güzel tombiş yanaklarıyla süper resimleri olur bunla bekşiyoruz

adally cnaım odan güzel olmuş denizci erkekelrde süper oluyo zaten halı aklmış bitek sanırım bizimde perde kaldı alıncak ama eski perdemde o kada ruyuyoki şuan hiç masraf yapcak durumda değiliz almasammı diyorum bilmiyorum şuan cam boş duruyo kararsızım alınmışkende alınır bida zor

Yerim ben onu ya. İnşallah oğlum da olur da ve tabi bu ciciler de o zamanda olsun ben de istiyorum yaa. Çok aklımda kalır valla Güle güle giysin sağlıkla giysin içini doldursun tombiş tombiş olsun :)

Ayyy maşşallah herşey tamamlanmış. Odanız çok güzel olmuş. Küçük adam odası

Haksever sizin odanız da tam kız odası olmuş çok cici yahu. Bayıldık biz kızımla

ayyy yesin teyzesii onuuuuuoğluşunun güle güle kullansinnnnnnnn

ayyyyyyy odası süper olmuşşşşşşşş
çok beğendimmmmmmmm oğluşunnnnn güle güle kullansınnnnnnnnnn

ayyy yesin teyzesii onuuuuuoğluşunun güle güle kullansinnnnnnnn

ayyyyyyy odası süper olmuşşşşşşşş
çok beğendimmmmmmmm oğluşunnnnn güle güle kullansınnnnnnnnnn
utandırdınız beni teyzeleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…