2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

beşiğini ananesi aldı 430 TL rahat 8*9 aya kadar rahat ayağa kalksa bile yatağın yüksekliği ile oynadın mı 1 yaşına bile yatar
düşme ihtimali ortadan kalkıyor çünkü o zaman

hem 13kgya kadarsa ben bir düşünmeliyim bunu....boşuna almayalım diyordum...

bebek arabasının üstündekinden bahsediyorum ben 13 kg ya kaadar yatırabiliyorsun

teşekkür canım ,ilki hastane çıkışı için aldık.benim de senin gibi tek eksik kız kıyafetleri ,araba,küvet.battaniye ,alt açma çok çünki.

sana bir şey danışayım hastaneden çıkarken bebeği bir çantaya koyuyoruz ya adını unuttum ben onu vermiştim.şimdi onun yerine oto koltuğuna benzeyen bebek arabasıyla satılandan mı alsam speedy ninkisi gibi, yoksa 5li sette olan o taşıyıcıyı mı alsam bilemedim.

onun adı port bebe sanırım canım bizim var oğlumdada vardı ama pek kullanmadık açıkcası o diğer oto koltuğu gibi olana koymuştuk sanırım öyle anımsıyorum yani, ben bi kaç kez aşıya götürürken koymuştum o portbebeye ama canım çıktı taşıyım derken ne bileyim diğeri daha kullanışlı sanki yani oto koltuğu gibi olan taşıyıcılar

bence o koltukta bile çocuk rahat etmez en güzeli battaniye gibi geliyor sarıp kucakta çıkarmak aslında bunu bende sormak istiyorum ama çocuk doktoruna mı sorsam kendi doktoruma mı bilmiyorum.

hani almıcaktın kızım sen ne cok şey aldın hem aldıkların hep büyükken giyilcek şeyler ilk planda olanları alsana kuzum nereye koycaksın sonra bunları

valla bacım haklısın,kız aşkı işte insana neler yaptırıyor inşallah aldıkları bebeğe büyüyünce olur.ben cesaret edemiyorum büyük kıyafetler almaya.
ben de dayanamadım bebek arabası ve yeni ciciler aldım.

bence o koltukta bile çocuk rahat etmez en güzeli battaniye gibi geliyor sarıp kucakta çıkarmak aslında bunu bende sormak istiyorum ama çocuk doktoruna mı sorsam kendi doktoruma mı bilmiyorum.

bugün arabayla birlikte koltuğu aldık,battaniyeye sarınca sığar mı bilemem ama ana dizi gibi evde kullanılıyor diye birde ana dizi almayalım dedik alıverdik.ana dizide lazım mutfakta yemek yaparken ,yerken ,tuvalate banyoya giderken bebeği taşımak ,göz önünde bulundurmak gerek.umarım koltuk bu işe de yarar,iyice cimri oldum ne almasam o kar diyorum.

bebek araban nasıl fotografını koysana bende alıcm bugünlerde

bebek araban nasıl fotografını koysana bende alıcm bugünlerde
açıktakini almadık sipariş verdiler eve getirecekler gelsin resmini yüklerim canım.sunny baby nin kırmızı renkli olan taşıma koltuğuyla beraber 350 tl idi.ucuza kaçtık bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…