2014 Şubat Anneleri - Doğum Hikayeleri

ben de ona gidiyorum da endişelendim senin başına böyle bi olay gelince

Endişelenmene gerek yok benim.ali beyden yana bi şüphem yok denizlideki doktora kızgınım beni muayene bile etmeden sezeryan yapması ve biz raporlara baktık demeleri tuhaftı sende doktorsun sonuçta niye bakmıyosun illa çocuğumu almak zorundamıydın diye kendi kendime sitem.ediyorum ali bey zaten beni en kötü ihtimala karşı gönderdi acılmam büyür ve sancım.olursa diye her şeyi bize çok güzel anlatti ama bana olanlar anlatılanlara uymadı

Hayırlısı buymuş demekmiş canım..bende hep Rabbim hayırlısını çıkarsın karşıma diyorum..sezeryan normal vaktinden önce sonra demiyorum illa Hayırlısı..en kısa zamanda bebeğinizi alın kucağınıza inşallah...

anladım cnm nasipte bu varmış demekki bebeğin sağlıklı ya buna şükür denizliye göndermeleri saçma geldi bana ya muğlada özel bi hastanede nasıl uygun küvez olmaz ? sanki doğuda bi ilde yaşıyoruz. Ali beyden bende memnunum şimdiye kadar çok ilgiliydi inşallah herşey yolunda gider de sağlıkla doğumumuz gerçekleşir. Seni de Allahım en kısa zamanda emirine kavuştursun inşallah

aslıcım ınan hersey gzel olcak...tekrar haylı olsun canımmm

sorma canım muğlada bi yücelende değil başka hiç hastanede 34 haftalığın altında bi küvez yokmuş dedğin gibi olcağı buymuş ama yavrum aklıma geldikçe karnımdaki boşluğu gördükçe sitem ediyorum kendi kendime allah yinede kimsenin başına vermesin allahım sağsalim herkesin yavrusunu zamanında kucaklamayı nasip etsin

aynen canım her şeyin hayırlısı allah herkesin yavrusunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin

canım geçmiş olsun..ALLAH tez zamanda sağlıklı sahatli oğluna kavuştursun seni..
önceden bir sıkıntın var mıydı yani erken doğum riski filan varmıydı birden mi oldu

aynen canım her şeyin hayırlısı allah herkesin yavrusunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin

aslı mesajı okuyunca cevaplarsan çok sevinirim ben çok üzüldüm ya hiç birşey yokken mi oldu böyle yoksa bir risk varmıydı.. çok şükür bebiş sağlıklı ALLAHım ona güç kuvvet sağlık versin inşallah..

Canım tekrar geçmiş olsun. Hayırlısı buymuş demek ki. Oğluşun iyiymiş maşallah. Önemli olan da o.
Hepimizden önce kavuştun yavruna. 1 yaş büyük olup abilik taslayacak inşallah bizimkilere

oyy ilk doğum hikayemiz de anlatılmış :18: aslıcım inşallah biran önce alıcaksın emiri kucağına her şey iyi gidiyor şimdilik okuduğum kadarıyla değil mi? hepimiz dua ediyoruz size Allah yar ve yardımcınız olsun canım

iyi gidiyor canım çok şükür bugün görmeye gittik süt bıraktım geldim oğluma uzaktan gördüm yine doktoruyla konuştuk sağlığı iyi ama en az 1- 1buçuk ayda çıkar hemen çıkcak diye beklemeyine getirdi biraz moralimiz bozuk döndük allah hepinizden razı olsun dualarnız için çok teşekkür ederim

Tebrik ederim canim gule gule buyutmeyi nasip etsin yaradanim hahirlisiyla ins. Cok şükür hersey yolundaymis buna cok sevindim canim.

Hersey bir sekillde olacagina varir biz ne yaparsak yapalim. Iste bu yuzden hic sucluyu arama sukret yaradanim sizi birbirinize bagislsmis daha ne ki ... sen icini ferah tut zaman hizla gelip gecer cicegi burnunda anne bir bakmissin oglusun kucaginda... ;-)

gözünaydın canım bebeğin iyi olmasına sevindim umarım kısa zamanda kucağına alıp öpüp koklarsın kuzunu

hayırlısı buymuş demekki canım sıkma canını oğlun iyiyse

zaten kimseye hesap sorup bi suçlu arayamıyorum bebeğimin derdindeyim allahım ona güç sağlık versin bir an önce gelsin çok özlüyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…